Отговори
# 525
Еве, благодаря ти! 🌹
Дори Онур Акай пише за финал през юни 2025! 🤘
https://mobil.onurakay.com.tr/yazarlar/onur-akay/mert-ramazan-de … rle-donatti/1397/

# 526
Има доста време и до 100 еп и до юни месец, могат много неща да се случат. Защо не и изненадващ 4 сезон. Не мисля че някой от актьорите би отказал пък особено АфРам, стига да е добър сценария и да се върнат лидерските позиции. До тогава да му мислят какво ще пишат, защото публиката е доста изнервена вече.

# 527
Ами каквото и да кажа за Бирсен, не си заслужава.
За втори път Емрулах пише след нея, не знам ОГМ ли си го правят сами или тя се заяжда нарочно.

Каквото такова, дано снимат поне до май месец Simple Smile

Защо и на Бирсен да си ги измисля тези неща?  ОГМ и плащат да ги публикува и после веднага Емрулах е на линия
Защо трябва да се предприемат мерки след няколко седмици , например ? Защо да се чака рейтингът в АВ да  стане 1 ?
Каквото и да пишат и казват така или иначе ТВ зрителят,  нито Бирсен , нито Емрулах ще прочете
3 сезон се откри много грешно Опитаха с 3 лица , не стана .Сега сме Суна ъпгрейт - същата работа
Измислената ,  от небето скочила майка на Аби-измисления Корхан е същата немощ на сценария и т.н
Каквото и да се случи , нека е най-добро за Афра и Мерт Heart

# 528
  • София
Краси, носят се слухове, че ОГМ вече не дават инфо на Бирсен, има нещо там.
Дирен от преди малко. Питат го за финал на епизод 100. Казва, че това е хубава цифра, но не е чул да има някаква ситуация и сезонът ще е цял. Има автоматичен превод на интервюто.

Последна редакция: нд, 15 дек 2024, 22:20 от MysteryG

# 529
Мистери , Дирен е на хлъзгавия терен Grinning Той за сватбата на Берил и Ерсин не знаеше , но после беше първа китка . До 100 еп има предстоящи  13 серии Сега може би всички подписаха новите договори .

# 530
  • София
Мисля, че има голяма разлика между въпроси по работа и въпроси за личния живот на хората.
Както и да е, все ще свърши, ще видим кога.

Лека нощ!

# 531
Здравейте и от мен, да се изкажа като човек гледащ откъси от вече 5 епизода. Химията между Сейран и Ферита аз не я виждам. Играят ролите си все едно от 5 години не са се разделяли и за ден, а за Берил и Ерсин пък да не говоря. Там играта е все едно са си в тях и съвсем са се отчаяли един от друг.  Нямам идея с тази помия как очакват да се вдигне рейтинга, че чак и сезон 4 😄
На вас ви се радвам обаче- нерви железни ❤️
Радвам се, че има движение в групата и все още има от къде да се инфирмирам до къде ще се докарат.

Последна редакция: пн, 16 дек 2024, 00:03 от Ela1

# 532
Добро утро и честита нова седмица, момичета Kissing Heart Честит фрагман дей Sunglasses

Малко красота сабах Heart

# 533
Здравейте, момичета. 🙂

В Испания пак сме на върха. 🤗

За фрага довечера ни пожелавам да видим две чертички за СейФер. 😜

# 534
  • София
Още снимки от университета

Дано имаме хубав фраг днес Simple Smile

# 535
Страхотен е господин усмивка 😩.
Още снимки от университета

Дано имаме хубав фраг днес Simple Smile

# 536
Привет, момичета! Успешна седмица!🍀🥰

# 537
Още една публикация на Афи и Based Istanbul ♥️

# 538
  • София
Сет в имението

# 539
В далечната 1997 година (сякаш беше вчера) един младеж на 25 години, заедно с приятеля си (27- годишен), печелят Оскар за най- добър оригинален сценарий и поставя рекорд за най- млад сценарист, печелил Оскар.[По онова време тази награда все още имаше тежест и наистина се раздаваше за заслуги]. Акцентът тук е върху оригинален сценарий, което ще рече, че няма нищо, публикувано преди това, по тази тема. Въпросният младеж е Бен Афлек, приятелчето е Мат Деймън, а филмът е "Добрият Уил Хънтинг".
  Аз не очаквам нашите сценаристи да пишат като за Оскар, нито пък искам да са оригинални, напротив, спокойно могат да си работят с клишета, но наистина ми се иска час по- скоро да посетят някой и друг курс по творческо писане или поне да започнат да четат повече, преди да пишат. Аз очаквам и ми е нужно час по- скоро да ми дадат една приказка за любовта във всичките й измерения. Искам да видя нежната и същевременно свирепа майчина любов, подкрепящата и закриляща бащина любов, безрезерваната сестринска любов и най- вече любовта между две сродни души, основаваща се на взаимно доверие. Въобще не искам много, нали?!
  В предния епизод направиха такива хубави завръзки, а в този, за който имах такива големи очаквания, пак се върнаха към нищото. Не останана и грам от посланията, които получих по- рано. Орхан отново нарани и предаде Гюлгюн с избора, който направи. По принцип има нещо изключително благородно в това мъж да приеме детето на друг за свое, да му даде любов и закрила, която биологичният му баща му е отказал и то само защото обича майката на това дете и го вижда като частичка от нея. Мотивите на Орхан обаче са тотално сбъркани и вместо възхищението ми, той си спечели поредното ми съжаление. Не успя да бъде баща на собствените си деца, а сега ще обрече на нещо такова и едно чуждо дете. Наистина ми е тъжно за този герой, който през целия си живот е вербално мачкан и потискан от баща си до степен на пълно обезличаване.
Есме, която започна да се пробужда и да се бори за свое собствено място под това небе, пак стана жертва на Кязъм, който само с едно подправяне на цифри я превърна в разклатена, неуверена и ревяща жена. Да, Гюлгюн я светна и тя го натири, но какво от това? Видяхме, че зрелостта, която трябва да проявява на тази възраст, отново й се изплъзна.
   В тази серия най- голяма жертва обаче ми е Абидин. Оказа се, че е двойно излъган и предаден. От една страна от Ферит, а от друга от собствената си съпруга. Самият герой каза на Суна, че не се чувства като част от семейството, защото Ферит не му е казал и не му се е доверил за залога. Обясни й колко боли да те излъже човек, когото обичаш. Сподели й, че е очаквал Ферит да потърси помощ от него и заедно да убедят Суна. Тя още на сутринта направи точно обратното на очакванията на Аби. Лично аз силно се съмнявам, че поставен в тази ситуация, той ще помогне на когото и да било от Корхан и ще е съвсем в правото си. Не може да имат очаквания към него, само когато стане напечено, а през другото време да го пращат в трета глуха. Най- логично е да избере майка си, стига тя да има добро обяснение къде е била през цялото това време.
  Отношенията между Сейран и Ферит дори не ми се коментират. Там сякаш всичкият живец изтече. Имат чар, закачки и красота в изобилие, но страстта, която споделяха дори при скандалите, си остава химера за мен.
 P.S. Много ми хареса разговорът между Сейран и Есме и го приемам като още една подсказка, че Сейран скоро ще бъде бременна. Объркана съм обаче дали тази бременност ще ми донесе очакваната радост или...

Последна редакция: пн, 16 дек 2024, 17:43 от Fi79

Общи условия

Активация на акаунт