Арас Булут Ийнемли – преди, сега и в бъдеще * Приятели и колеги * – Тема № 4

• 13 085
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
Не се опитвай да ме разбереш, Имре. Премини на моя страна и ще разбереш всичко.
Но гордостта ти няма да позволи да се доближиш до мен, за да разбереш истината.

Имре - Първа и последна (целувка)
Девран е в шок - Това не се е случвало, забрави, забрави.

Последна редакция: нд, 08 дек 2024, 20:47 от Emiliya

# 31
Обаче им беше много хубава целувката😀 Девран не беше като да се дръпна😀

Девран разказа всичко на семейството си. Кой е убиеца на Боран. Хаким- партньорът на  Искендер и...батко ми😓

# 32
За гласът, който говореше, докато Девран излизаше от там. Не знам какво казаха, докато даваха белезите и за това се запитах дали имаха нещо общо тези кадри.
Да, говореха каква е враната и какъв е вълка(белега на врата на Девран)

# 33
Ето това е много интересно, Пипи. Мерси. Даже не бях забелязала, че това е Вълк. Чух, че курт казаха, но на мен белега на Девран не ми прилича на нищо.

Много хубави сцени. Девран най-накрая тропна с ръка и постави абито на мястото му.
Страхотна игра. Оф Арас😍

# 34
Девран разказва на семейството си, че убиецът на брат му е в затвора.
Партньорът на брат ми и Искендер. Толкова време е бил пред очите ни, а аз не можах да разбера.
Девран забранява на всички да поглеждат навън и да излизат на улицата.
Ферман - Ти командир на каква армия си.
Братята се карат. Ферман хем е виновен, но не желае да си признае. "Аз братоубиец ли съм?"

Девран: - Искам пред мен никой да не плаче. Аз ще се разплатя за всичко.

Майката иска да отиде при Хаким.

Девран постави натясно Карга. Разказа му, че всичко около тяхната дейност е записано.
Девран: Шах и мат. Записано е всичко на касета и ако нещо се случи с мен, доказателствата ще бъдат предадени в съда. Стреляй.
Карга е бесен. Девран го надигра.

Девран: Нямаме много време. Аз още не съм приключил с теб, Юсуф.

Последна редакция: нд, 08 дек 2024, 20:53 от Emiliya

# 35
На мен точно това ми беше интересно- как Девран постави на тясно Карга. Предполагам чрез записа на всичките им чатове и оная програма дето я вкара.
Но си навлече много сериозен враг в лицето на Карга. А той пък видя Есме. И сега може би ще тръгне към близките му.

# 36
Есме погледна през прозореца и Карга я фиксира. Това не е добре. Карга не закача жени и деца, ама знае ли се... А освен това при жива Есме не виждам Девран с Имре.

# 37
Аа Пипи, недей. Не може да затрият Есме😔
Не ми се вярва. Но я видя да, а и физиономията му се промени. Не закача жени, ама той има много да губи и се ядоса много. Карга имам предвид. Тъй че да не разчита много Девран, все пак е мафиот, уби ги хората си с едно мигване... А си мислех, че Карга има сърце някъде там😀

# 38
Девран разказа на Софи, че е Искендер се е спасил.
Софи: Добре, той не е станал отцеубиец! Слава, Богу!

Айсел отива при Искендер.
Айсел - Всеки път, когато падаш от високо, винаги се изправяш на краката си.
- Не се притеснявай, моя роза. Време е вече да отивам в пенсия. Избери къде да отидем. На територията на Турция няма място за живот за нас.

# 39
Вкарали са човека на Софи при Карга. Оле това момче е наистина много вярно на Софи. Всичко прави за него. Дано не свърши зле.

# 40
Девран - Играта трябва да продължи със същото темпо. Наруших мира на Карга, той изгуби надежда за своето бъдеще. Той е слаб и отчаян. Но е време да погледнем Искендер, той не се е променил, жаден е за мъст. Ще се възползва от неудобната позиция на Карга, за да го измести.

Досега той даваше уроци на своите деца, сега аз ще му покажа какво е да получи суров жизнен урок от мен.

# 41
Става все по-интересно.
Карга явно е имал любима, която са убили. Бил е и алкохолик. Заключил е алкохола. За малко да посегне към него. Явно е имал и той тежко минало.

# 42
Карга има лична драма, имал е проблем и с алкохола. Някой е убил жена му ли?

# 43
Искендер добре се измъкна от лапите на Карга.
Както предположи Девран, Иско каза на Карга, че ще му помогне да възстанови загубите.

# 44
Той Искендер нямаше много други полезни ходове. Само не виждам как би помогнал той на Карга.
Тази баба така ме дразни. Ако бях на мястото на Гюлче, да съм я пратила отдавна да си живее при синчето, вместо да се грижа за нея😀

Общи условия

Активация на акаунт