Сайтове за запознанства (2025)

• 71 083
  • 467
  •   3
Отговори
# 405
Сигурно си права

# 406

За пари ли го правиш, че ти трябват цифри?
    Иначе по темата, айде малко размърдайте мозъчните кълки. "А.С.Л." и "Здр., Ко Пр" надявам се, че вече са отживелица, не се ли вдигна нивото?

# 407
  • София
Той Сънчо е мъж, бре Joy

# 408
  • Пловдив

Е ся , що ми разваляш бизнеса Flushed

# 409
  • sofia
Умението да водиш разговор се учи и тренира. Като с един не става, даваш следващия.
Впечатленията от сайтовете за запознанства зависят и от възрастта на ползващия ги, от това какво търси и колко и наясно със собствените си желания (не на последно място).
Отделно, се научаваш дори от оскъдното инфо в профила да селектираш.
И тенекии са ми връзвали, и безумни разговори съм водила,  сума ти време съм отделила, но това е начина...ако искаш.
При мен се получиха нещата. В един момент уцелих човек, с когото си паснахме в желанията и нуждите.

# 410
Стига да е "Здравей, как си/Как върви"
А не "Здр, ко пр?" Бих отговорила Grinning
Много ме дразни като ми говорят със съкращения от Мирката в стил 12 годишни лапета

# 411
  • Fairbanks, Alaska
Умението да водиш разговор се учи и тренира. Като с един не става, даваш следващия.
Впечатленията от сайтовете за запознанства зависят и от възрастта на ползващия ги, от това какво търси и колко и наясно със собствените си желания (не на последно място).
Отделно, се научаваш дори от оскъдното инфо в профила да селектираш.
И тенекии са ми връзвали, и безумни разговори съм водила,  сума ти време съм отделила, но това е начина...ако искаш.
При мен се получиха нещата. В един момент уцелих човек, с когото си паснахме в желанията и нуждите.
За умението за разговор не съм съгласен, че се учи. Прекарал съм доста време във виртуална комуникация и ако другата страна ти отговаря с по една-две думи, разговорът просто не върви. И с хора съм работил, и не усещам кой знае колко голяма разлика.

# 412
  • sofia
Като не върви разговора, преминаваш към следващия и така....то и на живо се случва да не върви разговора и да нямате нищо общо с даден човек.

# 413
  • София
Баду си е супер

# 414
И там искат да се плаща, за да видиш кой те е харесал, да пишеш на някоя и т.н.

# 415
  • София
Когато използвах приложения, много ме дразнеше софтуера и разните му там невероятни врътки и правила.
Бих препоръчала Вайбър Дейтинг, поне в началото на тази година беше ок, пък и като ново приложение, създателите му са се постарали малко повече.

# 416
  • София
И там искат да се плаща, за да видиш кой те е харесал, да пишеш на някоя и т.н.
Така е,ама аз само ги лайквам и ако те го направят можем да пишем . Имал съм няколко връзки от там. Супер е

# 417
На мен лично изобщо не ми допадат онлайн запознанства.
Много често ми се е случвало уж да си допаднем, но на живо да не изпитвам химия и си губя времето. Имало е някои много нахални и нагли направо, не разбират от дума.
Може някой да не може да контактува добре в писмена форма, а на живо да е по-добре. А може да е като горните и да му се отдава да пише, но да не го бива в реалността. И пак е стрелба в тъмното - само по снимка и сладки приказки. Предпочитам запознанства в реалността, защото там още от началото се усеща поне дали има химия.

# 418
принципно и аз съм на това мнение - ама мен не ме бива и на живо, и в сайтовете 😀

# 419
На мен лично изобщо не ми допадат онлайн запознанства.
Много често ми се е случвало уж да си допаднем, но на живо да не изпитвам химия и си губя времето. Имало е някои много нахални и нагли направо, не разбират от дума.
Може някой да не може да контактува добре в писмена форма, а на живо да е по-добре. А може да е като горните и да му се отдава да пише, но да не го бива в реалността. И пак е стрелба в тъмното - само по снимка и сладки приказки. Предпочитам запознанства в реалността, защото там още от началото се усеща поне дали има химия.
 Това е точно моя опит.
Ходила съм на 3 срещи от Тиндър.
И трите пъти много хубави, умни и готини мъже, обаче някак я няма искрата, не изпитвах желание да се сближим, нямаше химия.Даже ходихме на 4-5 срещи.
А с партньора ми , като го видях на живо направо ми се замая главата, и дори не бяхме още заедно , а само да се видим и се чувствах като дрогирана и в еуфория :p
Обаче сигурно ако си късметлия, може да попаднеш на човек дето ще има химия, имам такива приятелски двойки.
А едното момиче беше отрязало младежа в Тиндър, пък случайно се видели в обща компания и това лято се ожениха.

Общи условия

Активация на акаунт