Сайтове за запознанства (2025)

• 71 042
  • 467
  •   2
Отговори
# 420
Фейсбук страниците е нещо страшно, само да се появи някоя поне да не е много плашеща на външен вид жена без значение от възраст и описание, веднага и се нахвърлят като глутница вълци десетки, а ако изглежда добре и стотици мъже. Една беше писала как дори без да пуска публикации и пишат всеки ден по няколко мъже с тривиалните постове с меченца, сърчица, комплименти и след някакъв минимален отговор от нейна страна политат п**шки след сърчицата. Така че шансът някой нормален мъж да се вреди в тая вакханалия е минимален както гледам.

Само да добавя нещо.

Една колежка от работа е изключително красива, даже си премахна табелката с името си, че всеки които я види и изпраща покана  в фейсбука. А какви коментари слушам като съм покрай нея с клиенти. Горката, въобще не и е лесно!
 Така, че се замислете за колко покани и коментари получават тези момичета и жени из социалните мрежи. Както казахте шанса да получите и един отговор от такъв популярен човек е минимален. Просто се изтощаваш само да гледаш колко хора са ти писали и 95% от тях са кошмарни.

# 421
  • София
Фейсбук страниците е нещо страшно, само да се появи някоя поне да не е много плашеща на външен вид жена без значение от възраст и описание, веднага и се нахвърлят като глутница вълци десетки, а ако изглежда добре и стотици мъже. Една беше писала как дори без да пуска публикации и пишат всеки ден по няколко мъже с тривиалните постове с меченца, сърчица, комплименти и след някакъв минимален отговор от нейна страна политат п**шки след сърчицата. Така че шансът някой нормален мъж да се вреди в тая вакханалия е минимален както гледам.

Само да добавя нещо.

Една колежка от работа е изключително красива, даже си премахна табелката с името си, че всеки които я види и изпраща покана  в фейсбука. А какви коментари слушам като съм покрай нея с клиенти. Горката, въобще не и е лесно!
 Така, че се замислете за колко покани и коментари получават тези момичета и жени из социалните мрежи. Както казахте шанса да получите и един отговор от такъв популярен човек е минимален. Просто се изтощаваш само да гледаш колко хора са ти писали и 95% от тях са кошмарни.
Ужас . Пращал съм си оная работа само 2 пъти в живота и то след като са искали настоятелно . Не мога да си представя колко трябва да си тъп ,за да допуснеш,че има жена ,която би се впечатлила от такава снимка . Не мога да повярвам ,че има такива дебили

# 422
ооо това си е класика направо с пращане на снимки на члена, ама хич не го възприемам и одобрявам, наистина е абсолютна дебилщина. Смисъл, като някой изпрати подобна снимка не знам какво очаква, надали може да очаква някаква адекватна реакция от нормално момиче

# 423
  • Out of the Mix
JoyJoy

Политали пи*** след сърчицата, ахахах.

Явно само в чата си остават такива.

Не знам за каква "класика" говорите, нито съм пращал, нито някоя ми е искала, явно подбор.

Флиртът веднага минава фейс-ту-фейс, не в чата. В него няма "развитие". То е един срещу друг, като и двамата се стараем. Аз съм си аз, от нея се очаква да пръска чар и да се е наконтила, като за среща подобава.

Товасъмаз, със само "аз съм добро момче" не става.
Трябва да си нахакан и с много качества.
И да, визията печели, като си готин, имаш повече мацки, факт, както и избор.

# 424
  • Пловдив
Revoker - ти затова от много умения и атрактивност на 40+ си още сам.

# 425
  • sofia
Защото няма достойна за чара му....или пък смята, че този чар не може да се похаби само за една жена. Чаровният принц трябва да пръска очарование наоколо.

# 426
Има всякакви хора, сега дали са дебили или не, е друг въпрос. Масовият "спам" с такива снимки преди го нямаше. Тогава беше масово Hi+asl. Но преди всички да се възмущават, защо не се замислите? Хората, които пращат са на принципа - ще пратя на 100 жени, пък и само 2-3 да вържат пак съм на кяр. И това не е само със снимки. Като погледнете колко спам получавате по пощите, не е ли същото? Пращат към хиляди пощи пък ако някой там се излъже и кликне, пак келепир. Ами Ало измамниците? Същата работа.

# 427
Защото няма достойна за чара му....или пък смята, че този чар не може да се похаби само за една жена. Чаровният принц трябва да пръска очарование наоколо.

Последната беше директорка в детска градина. Аз предлагам да се позавърти около някой санаториум, където пенсионерките ходят с намаление, че явно в по-гериатричната ниша има по-голям шанс за любовен отклик.

# 428
  • Out of the Mix
Боре, аз се чудя за какво "пращане" може да става дума, като вече момента, в който се отвори чат, всеки е в профила на всеки, и всеки има снимки навсякъде. Може да не е развит профил, но като начало и на прима виста 3-4 адекватни снимки, са повече от достатъчни за придобиване на представа.

Вече, като се "мачнете", може да се изпращат някакви допълнителни, които не сте качвали в социалките, но не става дума за "дикпикове", сиси, или каквото.

А на анонимни профили без снимки, асл, ко пр, изобщо не знам кой се занимава да отговаря.
Нито аз така някога съм писал, дори преди 20+ г., нито на мен са ми писали така жени.

Аз имах огромен и то бърз успех в приложенията дори без "верификации" на снимките, то си личи, че са истински и без филтри и каквото.

"Пращахме" преди 20 г. от времената на Мирк, Айсикю и Скайп. Joy

# 429
JoyJoy

Политали пи*** след сърчицата, ахахах.

Явно само в чата си остават такива.

Не знам за каква "класика" говорите, нито съм пращал, нито някоя ми е искала, явно подбор.

Флиртът веднага минава фейс-ту-фейс, не в чата. В него няма "развитие". То е един срещу друг, като и двамата се стараем. Аз съм си аз, от нея се очаква да пръска чар и да се е наконтила, като за среща подобава.

Товасъмаз, със само "аз съм добро момче" не става.
Трябва да си нахакан и с много качества.
И да, визията печели, като си готин, имаш повече мацки, факт, както и избор.
Явно не си пробвал чат с*кс късно вечер
Stuck Out Tongue Winking Eye
След едма две сесии е като подгряване на концерт преди среща на живо

# 430
Аз желая да разбера пълнолетен ли си или не. Повече клоня към "не", съдейки какво разбра от предишния ми пост.

Давам ти друга идея - направи тема, тук или в подфорум Татковци и питай мъжката аудитория как да действаш.

# 431
В "Трета възраст" обявите за запознанства са безплатни и ще паснат на натюрела на някои от съфорумците.

# 432
  • София
Колкото тъжно, толкова и смешно.

Много, много се кефя, че си намерих човек, който е с мен, заради самата мен. Не заради деца, жилище, готвене, пране или каквото и да е

# 433
кукумицинка, това е отвратително.
Зарязали ги на старини и сега директно си търсят нова прислужница.
Ужас!

# 434
[quote author=Rockstar link=topic=1714397.msg50484093#msg50484093 date=
Колкото тъжно, толкова и смешно.

Много, много се кефя, че си намерих човек, който е с мен, заради самата мен. Не заради деца, жилище, готвене, пране или каквото и да е
[/quote]

Радвам се за теб, остава да споделиш и къде го откри този човек Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт