Сайтове за запознанства (2025)

• 71 048
  • 467
  •   3
Отговори
# 435
Осъзнавам, че ще е малко все едно обявявам колко е лош алкохолът в бар, но пред това да изляза с найко от интерсет бих предпочела да изляза с някой напълно непознат, с когото погледите ни са се срещнали в някоя от дискотека в Студентски град. Не ходя на дискотеки по принцип и си имам гадже като вметка. Това е ако бях още сингъл.

Всичките ми криндж срещи са били с хора от нета. Но пък чрез Интернет намерих добри приятели. И да ви кажа ФБ много повече помага за срещи от Тиндър и други такива приложения.

Когато бях без гадже в чужбина масово хора писаха "уча езика X и търся някого, на когото му е роден, да го практикувам". Няколко такива излизанки уж да учим езици или да ми показват града реално си се превръщаха в романтични срещи. Но пък все нямаше химия от едната страна - ту от моя, ту от тяхна.

А в една дискотека като ви се срещнат погледите и се разбира веднага има ли привличане и химия. Дали ще излезе сериозна връзка няма как да се знае преди да се излезе на среща, но предпочитам така, защото знам, че поне химията е налице.

# 436
Проблемът е, че в дискотеката човекът, с когото си разменяш погледи, може да си разменя и с още три-четири човека и където върже.

# 437
А тези в нета хич не лайкват почти всяка, докато им свършат лайковете сякаш. Grinning

Може на мъжете да не им напират стотици момичета да им пишат, но самите те със сигурност си чатят с по няколко из тези приложения, чакайки някоя от тях да клъвне на среща.

# 438
  • Out of the Mix
Bunny, всички чатят с няколко, постоянно има мачове, ънмачове.

Плюсът на приложенията е, че е ясно и се знае за какво сте там -> за свалки, и още нещо.

На мен ми е много лесно, и много се забавлявах месец, два.

А не мога да си представя, ако и платя и разкрия всички "top picks" какво ще е.

Но и без стотинка да съм дал на създателите им, излизах със супер жени, каквато ми е и настоящата.

Всеки си казва какво иска, какво търси, кой в профила си, адекватно, кой като се мачнете си казва майчиното мляко.

И трети - интелигентни и готини, с които е забавно, зряло и се виждате почти сигурно, а не, че се "стига" до среща.

Срещата е почти сигурна. Гледам бързо да излизам от приложението със симпатичната ми жена, то се усеща.

Да ти кажа това е новата реалност, почти всеки вече е с връзка, гадже от онлайн свалка, както и аз.

Лятото имах класическа, както казваш - в клуб.

Разлика не правя, като цяло всичките, с които съм се виждал, са си били същите - дали ще чатим, ще говорим по телефон, или ще се видим на 4 очи, няма разлика.

Разбира се на 4 очи е най-добре, но винаги с открити карти и искрен, точен човек да си, е печелившото, без фалш и игрички.

Последна редакция: чт, 20 ное 2025, 00:03 от Revoker

# 439
Ооо има много които умеят да ти завъртят главата с писане, а на живо са като глътнали бастуна. И такива, които на живо са много по-приятна компания, от колкото можеш да разбереш с някакъв си текст.

Аз мога да харесам на някого снимките, но не и да изпитам онова привличане и химия като на живо само по снимки и писаници.

# 440
  • Out of the Mix
Съгласен съм, разбира се, и това го има.

Затова не се тръгва с голямата кошница, а умерено, с някой друг нишан, лаф, лек разговор, без прекалени подробности, като идеята е по-бързичко да се минава в реала. Simple Smile

Някои от най-големите красавици, с които съм имал вземане-даване, са били и най-големите дървета, и обратно.

# 441
Revoker, какво значи "дървета"?Grinning
Много готина тема, записвам се за активно участие Blush

# 442
  • София
Имал съм случаи да се опитат да ме вербуват за секта,да се опитат да ме измамят, случаи с фалшиви снимки и какво ли още не с тея сайтове за запознанства . Но пък съм имал доста връзки от там ,някои  продължили години . Преди 2 седмици излязох с една ,ама не от сайтове ,а запознанство навън . Съжалих 10 пъти . Почна да ми говори как вече нямало да прави секс без брак,защото и писнало да я използват ,а тя искала да се омъжи . Е как пък все на мен всичките кукувици в София ми се падат

# 443
  • над кукувичето гнездо
Бърз кастинг... спестила си е време и усилия за единия хеттрик.

# 444
Преди 2 седмици излязох с една ,ама не от сайтове ,а запознанство навън . Съжалих 10 пъти . Почна да ми говори как вече нямало да прави секс без брак,защото и писнало да я използват ,а тя искала да се омъжи . Е как пък все на мен всичките кукувици в София ми се падат
Попаднал си на жена, която знае какво иска/търси, поздравления (за нея, не за теб)! Вариант 2 - не те е харесала и те е разкарала елегантно. Отново поздравления (знаеш вече за кого)!

# 445
  • София
Преди 2 седмици излязох с една ,ама не от сайтове ,а запознанство навън . Съжалих 10 пъти . Почна да ми говори как вече нямало да прави секс без брак,защото и писнало да я използват ,а тя искала да се омъжи . Е как пък все на мен всичките кукувици в София ми се падат
Попаднал си на жена, която знае какво иска/търси, поздравления (за нея, не за теб)! Вариант 2 - не те е харесала и те е разкарала елегантно. Отново поздравления (знаеш вече за кого)!
Отсъдих,че е куку по нещата ,които ми говори ,като цяло . Иначе ,ако не ме беше харесала нямаше да ми звъни и пише след това пак да се видим

# 446
А ти каза ли й какво търсиш, както тук го направи? Със същата дума?

# 447
  • София
А ти каза ли й какво търсиш, както тук го направи? Със същата дума?
Ами пропуснах. Повечето време слушах как все я използвали за секс и го играех мълчаливия Боб. По някое време телефона ми звънна(бях навил алармата в случай ,че попадна на Едуард ножницата ,защото ми се е случвало)и казах,че ми звъни брат ми да го закарам някъде

# 448
Ем, ясно. Следващият път като те потърси, кажи й, ще ти изтрие номера, гаранция  Simple Smile
Ха-ха, това с алармата ще си го открадна.

# 449
  • Out of the Mix
ПИТП, почва се с чат ден, два след първоначалната пресявка - профили, ок снимки, що-годе близки "щения".

След това разменяте телефони и се чувате няколко пъти, като може още от първото обаждане да се видите на видеразговор.

Жена, търсеща партньор, или каквото, искаща нещо, си личи с поведение, а ти трябва да разбереш точно какво иска, следвайки "повода" й, и много внимателно да я наблюдаваш и слушаш, в съчетание с това да ви е забавно, и да говорите вкл. и за секс.

И накрая всичко, като е ок, срещата се случва вече "насъбрали и натрупали напрежение".

1 път попаднах на една не искаше да разменим телефон, беше "свикнала" от чата, приложението директно на среща.

Отсвирих я.

По това време имаше около мен още 2-3 ентусиастки, дори по-готини, готови, поддържащи искрата, и ми беше все едно, нямах "претенции", все с едната щеше да стане.

Трябва и да ти е все едно в твоята глава, а към тази, към която наистина имаш интерес, да си много точен и директен, да се заявиш, и да си я вземеш с категоричност и действия.

Последна редакция: пн, 24 ное 2025, 10:36 от Revoker

Общи условия

Активация на акаунт