Сайтове за запознанства (2025)

• 71 224
  • 467
  •   3
Отговори
# 450
  • София
Това с алармата е безценно! Аз съм писала на приятелки или дъщеря ми да ми звъннат на някои безмислени срещи. 😁

# 451
  • София
Това с алармата е безценно! Аз съм писала на приятелки или дъщеря ми да ми звъннат на някои безмислени срещи. 😁
И аз преди го правех,но като не си видят телефона ,късно пишат. Веднъж на една и слушах глупостите повече от 2ч в едно заведение докато размахва вилица пред лицето ми и ми обяснява как все на боклуци попада . Уплаших се ,защото ми спомена ,че пие и антидепресанти

# 452
С братовчедка ми разгледахме някъде по ковид време тиндер и установихме следното:

От мъжка страна: 20% обвързани, търсещи забежка; 30% търсещи внимание батки; 40% неориентирани загорели типове; 10% неориентирани задръстеняци.

От женска страна: 20% обвързани, преценяващи пазара; 30% самотни майки; 40% търсещи внимание селфимейкърки; 10%   неориентирани задръстенячки

Не вярвам сега да е по-различно.
Ама явно и за този влак си има пътници.

# 453
  • София
Съгласна съм с тази класификация, дори процентите. Обаче в 10 процента задръстеняци, се намират около 2 процента свестни, които търсят и стават за връзка. Малко е, тънко е, трудно е, но се намират.

# 454
Имал съм случаи да се опитат да ме вербуват за секта,да се опитат да ме измамят, случаи с фалшиви снимки и какво ли още не с тея сайтове за запознанства . Но пък съм имал доста връзки от там ,някои  продължили години . Преди 2 седмици излязох с една ,ама не от сайтове ,а запознанство навън . Съжалих 10 пъти . Почна да ми говори как вече нямало да прави секс без брак,защото и писнало да я използват ,а тя искала да се омъжи . Е как пък все на мен всичките кукувици в София ми се падат

Имам позната, която едвам оцеля след среща с някакъв откачалка в Тиндър. В болница лежа. Пък на мъжете проблемите им с дейтинг сайтовете като гледам е, че жените ползват филтри и не искат да правят секс с тях.

Последна редакция: пн, 24 ное 2025, 12:13 от mimeto32

# 455
  • София
Е чак толкова! Аз почти съм нямала проблеми.
Един път имах кофти ситуация, но това беше трета среща и все пак ме докара пред нас, въпреки че имаше други планове.

# 456
Нали съм задръстена имам много малко опит с онлайн запознанства.  Да не кажа почти нямам. Общо взето едно излизане с подобен и то понеже се оказа, че имаме куп онщи познати. Е, остана си с едното излизане.  Едно се говори,  друго се върши. Безнадеждно е.

# 457
По-добре да рискувам в реала при вече явна химия, от колкото с някой от интернет, където химията не е гарантирана.
Също така много хора презентират фалшиви профили и снимки.
Та, защо да си губим взаимно времето?

# 458
  • Out of the Mix
Bunny, как "рискуваш" в реала:

1. Седиш и чакаш, като дойде мераклията, готова с "yes"?

2. Ти апроучваш мъжчето, което харесаш?

Химия за мен има и онлайн - писане, интелект, хумор, да ви е близко темпото и т.н.

Все пак сте се харесали и на снимки.

Плюс това не седите със дни и седмици в чата.

И двамата сте там за едно и също - запознанство и още нещо.

Никоя, с която съм имал нещо не е била различна от на снимките на 4 очи.

Останалите не ви знам какво правите, как се презентирате, какви лайквате, какъв ви е подборът.

Оплаквания нямам.

На първата вечер ден Неделя от един от реговете ми, се запознах с дама, и се видяхме веднага в Понеделник.

В рамките на около 30-40 дни се запознах с 10-на (с които се видяхме, не броя лайковете и кратките селективни чатчета, там бяха десетки), 4-5 супер мадами, 3-4 "ок", ставащи, всички с близък профил, еманципирани, самостоятелни жени, 2-3 от тях с пораснали деца около моите години.

На такива откачалки не съм попадал, като вас.

За тези проценти нищо не мога да кажа.
Отново - подбор, лайквам и ме лайкват себеподобни, за да се стигне до "мач", то иначе няма смисъл и си губиш времето.
Иначе за лафче и чатче, хора колкото щеш, дори и тук.

Никакво значение няма къде се запознавате.
И на 4 очи да е в "обща, валидирана компания" абсолютно никаква гаранция няма, че ще се харесате, допаднете и ще ви се получи.

Последна редакция: пн, 24 ное 2025, 17:17 от Revoker

# 459
  • София
Сега се сетих ,че преди да стане олх беше продавалник и там съм излизал с 2 от форума . Едната даже беше дошла от Силистра да се видим и около половин година се виждахме. Другата ми беше кака. Някъде към 36-37г беше ,но ми се струваше мноого дърта. Аз бях на 23-4

# 460
Не ми трябва писач, искам някой, който дори да не може да пише красиво, да ме кара да се чувствам красиво в реала.

А как ставаше - когато бях сингъл беше достатъчно да посетя някой нощен клуб или да се запиша на някакъв клуб по интереси/хоби, където има и мъже. Взаимното привличане просто се усеща - погледи, усмивки, търсене на внимание. И са ми искали номера/СМ дори в автобуса. В автобусите в Студентски град особено си беше като един Тиндър. Wink

Разбира се много други бяха от общи компании, познати на мои приятели/ки или от работата, те са ясни.

Като се привлечем един друг с поглед обикновено те ме заговаряха. Да, вярно това е просто повърхностно привличане, но така или иначе ако не се излезе на среща няма как да знам дали ще си паснем. Там вече оценявам интелект, имаме ли общи теми на разговор, интереси и пр.

За снимките пак казвам - има филтри, някои си публикуват стари снимки и пр. Един се беше снимал с яхта. Не ми е важно да съм с богат, но го давам като пример за лъжа. Та той искаше аз да му платя вечерята, горкия бил безработен. Grinning Други пък сложили снимки минавани на филтри - гледаш го як около моята възраст, а ми идва някакво студентче на 20 още с пъпки. Или обратното - на 40-45, изглежда вече на 50, но се минал на филтър и изглежда на 28-30 и няколко.

# 461
  • Somewhere far away
На мен  пък една мацка днес ми направи комплимент за парфюма. Еми готино ми стана - от това по -голям комплимент няма, и не визирам обратна ориентация, не почвайте да пищите.
Визирам факта че идва от жена, която очевидно не е гей, и точно това го прави по -ценно и истинско - наистина  ми направи комплимент, наистина ми усмихна деня, а не за да се има свалка или флирт или просто някаква тема за разговор.

# 462
А на анонимни профили без снимки, асл, ко пр, изобщо не знам кой се занимава да отговаря.
Нито аз така някога съм писал, дори преди 20+ г., нито на мен са ми писали така жени.
Груба грешка! Поради две причини. Първо - жените, които знаят точно защо са в сайтовете за запознанства (и не са там да си губят времето с празни приказки) са омъжените. А те никога не качват снимки. И второ - те получават около 10 пъти по-малко писма от мъже, именно защото повечето разсъждават като теб. Съответно шансът да те изберат (защото винаги жената е тази, която избира) е 10 пъти по-голям.

Относно платените приложения като Тиндър и други подобни, които изискват идентификация с телефонен номер - никога не бих ги използвал. Защото в тях над 90% от женските профили са компютърно генерирани и зад тях стоят чат-ботове. Чиято цел е да те държат на линия максимално дълго и да съберат възможно най-много информация за теб - както от отговорите ти, така и от въпросите, които ти им задаваш. Защото валутата на 21-ви век е не доларът, еврото, рублата или юана, а информацията. Абонамента, който плащаш, за да ползваш такова приложение, покрива само разходите за разработката и поддръжката му. А истинската печалба на авторите идва от продажбите на систематизирани лични данни, обвързани с конкретен индивид (респ. с конкретен телефонен номер).

# 463
Всички така леко говорят за "запознанства на живо", а по мои впечатления хората не прибягват въобще до Онлайн платформи, ако имат опции на живо.

Аз като горд член на 10те процента задръстеняци, хоум офис работник, с хобита включващи плетене и компютърни игри нямам много опции за нови запознанства.
Когато пробягнах до Тиндър маистина си нямах идея как въобще хората се запознават извън работата.
В училище и в университета беше много лесно, ама откакто тръгнах на работа станах голям самотник за известно време.

И колкото и да е приятно да се ходи на бар, там винаги ме задяваха мъже на градус, което не ми беше особено приятно и не съм изпитала никакво привличане и желание към тях, да не говорим че смислен разговор в бар не съм водила.
А да, и обикновено почват веднага да се опитват да се поотъркат в мен, което директно ги слага в графа "Не"

Та затова ми се струва, че в наше време сигурно доста хора са като мен, ако не е онлайн не знаят къде въобще да търсят запознанства Grinning

# 464
  • София
Аз започнах със сайтовете за запознанства, когато бях в процес на развод. Съответно всичките ми приятели и познати, бяха такива и на бившия и исках тотално нова среда. Тъй като работех и се грижех за децата, нямах чак толкова време и пари да излизам по барове и клубове по интереси.
Честно казано, като тегля чертата, опитът ми е позитивен.

Общи условия

Активация на акаунт