Пробвал съм няколко приложения за запознанства миналата година и най много съвпадения имах в Badoo,пробвал съм и Boo и Bumble,но там беше пълна греда и отделно има доста по малко активни потребители.Според мен най вървежно сега е Тиндър,там количеството е най голямо,и винаги има приток на свежи/нови профили,докато от към другите дето съм ползвал е доста постно.
Отделно дамите забравят че отношението в тези сайтове от към мъже спрямо жени и нещо от сорта на 7 към 1,тоест представете си да сте Германец в втората световна война и да ви пратят на бойния фронт,нещо такова се получава.
За мъжката аудитория и автора по специално,препоръчвам ти само да се запасиш с търпение и нерви и да считаш приложението като слот машинка,преглеждаш си новите профила за деня за 20-30 минути и това е,няма какво друго да направиш. И от тях ти препоръчвам Тиндър, защото просто е по оборотно от към профили. И пак казвам търпение и здрави нерви защото и повече от половината ти съвпадения ще те "гоустнат" още на първите изречения или следващия ден.

.