Сайтове за запознанства (2025)

• 71 616
  • 467
  •   1
Отговори
# 90
  • Out of the Mix
Съгласен, Неве.
По същия начин лафя и с теб - без някаква цел и с куп други.

За "потенциалните" - естествено, и при мен е така - повече комуникация преди среща, срещи.

# 91
Приложенията за запознаства не работят добре за много мъже и за това има много причини, от месец и нещо ползвам Тиндър, Боо и Бадоо и до сега никакъв резултат, а Боо ми е и платен, изглеждам сравнително добре и си направих готини снимки и био, но нищо, опитвам се да завързвам готин чат, но момичетата не продължават чата, или въобще не отговарят(това при Боо), а при Тиндър и Бадоо, не стигам дори до мачове, получих само 1-2 за целия период и момичетата не отговориха, не знам, до късмет ли опира, според мен, това се дължи на факта че прекалено много мъже пишат на малко жени, един мъж, може и за месец до мач да не достигне, а една жена може и 100 съобщения за ден да получи, за мен най добрите шансове са чрез живата ситуация.

# 92
  • По света и у нас
Що не станеш масажист? Ще пипаш голи жени по цял ден - накрая може и някоя да си поиска… няма как да се депресираш така
Или фотограф на момичета които искат да станат манекенки…

С какво се занимаваш?

За мен самите сайтове са депресиращи. Излизаш като на работно интервю с някакъв с който трябва да се харесате. Прекарваш един час и после нищо не ти трепва за този непознат, после следващия, и следващия…. Предпочитам да си се свалям със съседите, с тези от фитнеса, с тези от кафето до училището… и тн и тн. Стига да искаш, излизаш някъде където има народ, и се излагаш там на припек за мацките да клъвнат. В мола, в Старбъкс беше пълно с мацки. В Зара и Манго беше супер лудница - иди седни там все едно търсиш дрехи за себе си и като видиш някоя красавица и кажи че това което пробва много и отива. Или пък намери си фризьорка, ходи си там редовно, сприятели се с нея и от дима на дума, кажи и че си търсиш гадже. Тя може да те уреди с някоя приятелка нейна.

Последна редакция: ср, 29 яну 2025, 07:23 от PriMadonna

# 93
Или пък намери си фризьорка, ходи си там редовно, сприятели се с нея и от дима на дума, кажи и че си търсиш гадже. Тя може да те уреди с някоя приятелка нейна.
Уникална идея! Да отделиш седмици (месеци?) за да ходиш при някоя фризьорка, да похарчиш и пари, и накрая като узрее времето да питаш има ли някоя приятелка за тебе, да чуеш "ми не знам, ще видя".
То това по-голямо губене на време и от сайтовете, май Simple Smile
В Старбъкса и в мола много по-добре ми се вижда. Но трябва човек да е общителен, а не срамежлив.

# 94
Ако поискаш жена да те сватоса, бъди сигурен, че ще те уреди с най-закъсалата си приятелка.

# 95
Ти пък искаш някой да те сватосва защото си незакъсал и иначе можеш да си хванеш всякоя, просто за интереса молиш фризьорката да ти намери жена 😆

# 96
И това е така в случая на Daniel_11. Според мен отчаянието му е най-голямата пречка за момента.

# 97
Ако въпроса е към мен, целта не ми е да пипам голи жени, покрай някаква дейност(звучи доста отчаяно), идеята е да си намеря сериозна приятелка, но с тия дейтинг апове, май няма да се получи нищо.

Занимавам се със машинно инженерство и средата е 99% мъжка, дори и повечето колеги са в същото положение, дори и жени не познават, тук оценявам наистина колко е важна социалната среда на един човек и до колко възможности може да те доведе тя, аз яко се прецаках в това отношение през годините, примерно много мои стари съученици, които се занимаваха с други дейности и бяха в среди с жени, или имаха доста социални контакти, нямат проблем в тази област сега.

Аз вече точно това правя, разхождам се по моловете, или барове и кафенета, но като нямаш обща среда, малко трудно стават нещата, защото нищо не ви свързва, е това със заговарянето в магазин за дрехи е добра идея, ще има някаква тема за разговор.

По повод сватосването, до колкото знам от случаи през годините става, но за това приятелите ти трябва да познават жени, или най малкото и те да са в някакви такива среди, иначе от пусто в празно преливаш.

П.с между другото, фотографията дава доста възможности в това отношение, не съм чувал фотограф да е останал без женско внимание, но трябва да те влече и да се занимаваш като професия с това.
И това е така в случая на Daniel_11. Според мен отчаянието му е най-голямата пречка за момента.
Така е, прав си, но колкото и да не искам съм малко, или много отчаян, защото нямам никакъв опит със жените и ако достигна до връзка, това де факто ще ми е първата.

# 98
  • Fairbanks, Alaska
То е пълно там с мацки, ама колко от тях са навити да ги свалят? Особено ако са 2....

# 99
Daniel_11, ти май и приятели нямаш. Имам предвид такива, които са адекватни и социално интелигентни. Това е основата "да имаш среда". Трябва да работиш върху това. Имай предвид, че дори и да си хванеш приятелка, ще ти се наложи да й предложиш социалната си среда. Жените са социални същества, бързо ще я отегчиш, ако може да предложиш само себе си и излизате само двамата. И внимавай какво си пожелаваш - да поддържаш връзка си е като втора работа. Grin

# 100
Daniel_11, ти май и приятели нямаш. Имам предвид такива, които са адекватни и социално интелигентни. Това е основата "да имаш среда". Трябва да работиш върху това. Имай предвид, че дори и да си хванеш приятелка, ще ти се наложи да й предложиш социалната си среда. Жените са социални същества, бързо ще я отегчиш, ако може да предложиш само себе си и излизате само двамата. И внимавай какво си пожелаваш - да поддържаш връзка си е като втора работа. Grin

Да, не познавам адекватни и социално интелигентни мъже в тази насока, тук не виждам какво мога да направя по въпроса, такава ми е цялата среда, опитвам се да се запознавам с нови хора, но нямам голям успех за сега, даже все на такива мъже като мен попадам, социалната среда се гради бавно, даже още от тийн годините, а аз проспах много години и сега съм бая назад с материала и не виждам за сега, как ще изградя добра социална среда.

Абе имам някаква социална среда, ама дали би се харесала на момиче, е друг въпрос!

За сега, не виждам как ще си хвана приятелка (малко съм обезверен), до късмет ли е, не знам как другите така лесно успяват, дори и най отчаяните от училище успяха, не мога да си го обясня, не изглеждам като смотаняк, поддържам се добре, гледам да се държа на ниво, но нищо за сега, предпочитам опит в това отношение, от колкото да си седя така, а и идеята за връзка ми звучи добре, малко се чувствам като тийнеджър без първа любов и целувка, но да, готов съм да се заема с втора работа 😅

Последна редакция: ср, 29 яну 2025, 12:12 от Daniel_11

# 101
  • Somewhere far away
На мен пък друго ми е чудно. Как така с лека ръка се срещате с напълно непознати хора?

Явно повечето пишещи тук са мъже и не им пука, но от моя гледна точка е направо абсурдно.
Как сте сигурни, че човека отстреща не е масов убиец или изнасилвач ? Никога не може да си сигурен. Карате го на доверие и на късмет и хвърляте боб ли?

Точно най-големите психопати изобщо не им личи че са такива, даже напротив -те са мили, чаровни и обаятелни и големи манипулатори.

# 102
Е, не е като да ходим жените на първа среща сами нощем в гората... Аз излизах с един на кино. Ще реши да ме коли в средата на филма ли? Или след това в мола в тоалетната ще ме беси, докато в съседната кабинка пикае някоя леля? Сега, ако някоя е решила на първа среща да ходи у тях след 5 минути запознанство, това е друг въпрос и е до умствен капацитет и липса на самосъхранение, ама такива са рядкост и обикновено щом са доживели до възраст над 20 години, като цяло имат толкова акъл, че да не правят такива глупости.

# 103
  • Somewhere far away
И на кафе може да те залъже. изобщо не е нужно да сте сами в гората.

# 104
Той и ако приятелката ти Пенка те запознае с някой неин познат, не означава, че човекът не е сериен изнасилвач - като цяло такива хора не казват на познатите си, че са изнасилвачи и убийци. Тогава въобще не трябва да се запознаваме с никакви мъже, че щом са мили и чаровни, не се знае кога могат да те убият.

Общи условия

Активация на акаунт