Сайтове за запознанства (2025)

• 71 520
  • 467
  •   6
Отговори
# 60
Едно е да ме заговори някой с куче, когато и аз съм навън с кучетата. Друго е да ме заговори някой, ей така, от нищото.

Преследвал ме е психар и, вярвайте ми, страшно е. Имаше и един, който като ни видеше с една приятелка, когато седнем на една пейка в квартала, излизаше от блока и почваше да ни обикаля от 20-30м. Спряхме да ходим там и от години не съм минавала покрай блока, в който въпросният живееше, за да не го видя случайно и да не ме разпознае.

Само можете да се радвате, че не сте попаднала на истинска откачалка.

# 61
Едно е да ме заговори някой с куче, когато и аз съм навън с кучетата. Друго е да ме заговори някой, ей така, от нищото.
Измутелно. Toй пак те заговаря от нищото, просто е куче.

# 62
  • Somewhere far away
Да. Точно това е изумителното - да те заговори от нищото.

# 63
Да. Точно това е изумителното - да те заговори от нищото.
Доста страшничко е да те заговори непознат. 100% иска да те измами или да ти пробутва нещо. Най-добре да не излизаме от нас или в краен случай да не поглеждаме непознати в очите.
Българска работа, чужденците ни се чудят какви сме такива чешити.

# 64
  • Out of the Mix
Rebel, заграждал ви е. Mr. Green

Много ясно, че не е ок.
И двамата с кучета, да.

Въпреки че, като съм виждал някакви безобразно красиви бели Шпицове или Самоеди, заговарял съм. Mr. Green
В смисъл правиш просто комплимент.

Винаги, като съм се заговарял с някоя, е ставало в контекст - в банката, в офиса, в барчето, от което си взимаме обяд, примерно.

# 65
Българска работа, чужденците ни се чудят какви сме такива чешити.
Не е българска работа. От десетилетие, а може и повече върви едно демонизиране на мъжете, идва от Запад и дава своите плодове.

# 66
Не е до пол, просто тук хората много трудно се свързват и small talk без контекст поражда неудобство и несигурност. Тук хората в автобус избягват близост с други хора, хората избират място без човек наколо.

# 67
Това е нещо различно. Едно е да не искаш да контактуваш с хората като цяло, а друго да не искаш да контактуваш с противоположния пол защото вероятно са психари, и ти мислят злото.

# 68
  • София
Но мъжете си бяха нормални, срещите бяха приятни.

Аз смятам, че в интерент хората са същите като и навън. То какви да са? Просто подходящо място да отсееш бързо неграмотни, простаци, хора с които сте бездна различни и да идеш на среща само с такива, които се разбирате някакси.

Евала на tiny_lili, най-адекватното мнение в тази тема !

Гледайте, завиждайте Simple Smile

# 69
  • Out of the Mix
Това мисля, че е повече от ясно и се е повтаряло неколкократно из темите.
И няма как да е друго яче.
Просто в нета "анонимността" дава "друга перспектива", като за теб самия най-добре е да си си себе си и адекватен, така отсяваш най-добре.
Също онлайн в реално време имаш достъп до хиляди хора.
Вече "sky is the limit".

# 70
  • София
Не мисля, че анонимността е това, което прави разликата. Замисли се колко са анонимните профили из тези дейтинг аппове. Повечето хора си застават открито с името и лицето - мъже и жени.

По-скоро разликата идва от илюзията, че няма конкуренция. Ако си мъж виждаш хиляди жени на седмица, но не виждаш нито един мъж с който се конкурираш. От там си мислиш, че си единствен и тия тъпи жени, дето още на чат ти казват: "ама, аз търся сериозна връзка" ги разкарваш, защото си викаш че са разкачени от реалността.

После при жените е още по-зле този проблем. При тях от 100 мъжки профила да харесат 30 получават 25 мача и не знаят как да менижират 25 активни чата с мъже. От там се оплитат, губят фокус и става една игра, която е .. на кои мъже ще им писне първо и ще и теглят една майна или ще ѝ пратят дик пик.

Реално нито един от двата пола няма безкрайни опции, защото за да оцениш дори и повърхносттно една опция ти трябва да отделиш от личното си време и внимание.

"sky is the limit". - си остава илюзия, което е основната цел на разработчиците на тези аппове. Да си закачен там и да им плащаш.

Последна редакция: чт, 23 яну 2025, 09:48 от loodsman

# 71
  • Paris, France
Започвам да се депресирам, и ми препоръчаха да пробвам с сайтове за запознанство. Проблема е, че в повечето сайтове са пълни с ботове/измамници т.н.

Чудя да се записвам в курсове за танци т.н. не знам. Но тия сайтове за запознанство ми изглежда 60% загуба на време.

Помоли тези, които са ти препоръчали сайтове за запознанства да ти кажат конкретни сайтове!

Според мене първо трябва да обърнеш внимание на депресията. Жените усещаме тъжните и депресирани мъже като смотани, загубеняци и неамбициозни. Как ще излизаш по срещи ако се чувстваш изморен, скапан и ти е тъжно?

Танците са супер опция ако наистина обичаш да танцуваш. Повдигат настроението, допълнителен кардио спорт са и ще ти помогнат да се чувстваш по-добре. Може и да срещнеш жена там, но не е задължително.

Малкият град е проблем. Бих се преместила в голям ако искам връзка. В малък град в България над половината жени са пенсионерки, другите са или заети, или нищо не искат да правят, или търсят мъж от София или Ню Йорк.

Младите жени в България са много малко на брой и намаляват. Помисли за голям град в друга държава, където прииждат млади жени от цял свят! Във и около град Ница във Франция идват около 15 милиона туристи годишно и целогодишно. Необятни шансове ако изглеждаш добре и имаш маниери. Добър английски е задължителен.

Успех ти желая.

# 72
Според мене първо трябва да обърнеш внимание на депресията. Жените усещаме тъжните и депресирани мъже като смотани, загубеняци и неамбициозни. Как ще излизаш по срещи ако се чувстваш изморен, скапан и ти е тъжно?
И друг ефект. Ако се е затворил и не е имал социален живот от няколко месеца, после с който и да е излезе, ще му се струва вълнуващо и приятно. Предпоставка за необективна оценка и потенциално привързване към явно неподходящ човек.

# 73
  • Out of the Mix
Lоods, дори аз не мога да си представя "мениджирането" на 25 контакта с "мис Слънце" Nature Sunny едновременно. Трябва да се спи, имаш работни ангажименти, спорт, някакво, хоби, пазаруване, и т.н., и дори аз в момента с моя супер подреден, изчистен и лесен живот, не мога да си го представя какви нотификации, мигания, премигания, светкания ще са.

Запознаваш се с някого, давате си време, не се получава, следващият.
Със следващия тръгвате добре, минава малко време, пак не става, или става.
В смисъл явно успеваемостта ми е много висока (не в аповете, нямам регове), защото да кажем от 3-5 запознанства с 1 се получава. Не смятам, че става дума за статистика, при всеки би било различно - визия, възможности, шанс, късмет, обстоятелства. Зависи и от ежедневието ти определено. Ако си постоянно сред хора, шансът да се засичаш с различни е много по-голям от "от работа-вкъщи".

Като се замисля, понеже знам какво да направя, ако реша, бих имал много сериозна успеваемост, защото имам всичко налично затова, но не ми се занимава, сигурно всяка седмица ще излизам с различни от всички апове, и много лесно би ставало отсяването и пресяването. Естествено, че за макс резултат ще се извади някой лев, това не е проблем. Най-малко ще мисля за разработчиците, живи и здрави да са.

Ти явно си ги ползвал тия приложения.
Разбира се, че съм си говорил и с познати по тая тема и имам представа.

То си им личи на хората какви са - загубеняци ли, депресари, или свежарки, позитивни и готини.

Смятам, че повечето хора не са затворени или изолирани, защото постоянно общуваш с някого, виждаш хора - в движение, на работа, телефонни обаждания, излизания, приложенията за чат с този, онзи, Фейсбуци.

Депресията и отричането, самовглъбяването е друго.

Годзо
, какво значи да не си имал социален живот дълго време?
Никой не живее в колиба в гората?
Ако визираш постоянните излизания по барове, диско и т.н., и аз не го правя в момента.
А дискотеки никога не съм обичал.

# 74
  • София /Абсурдистан
В днешно време хората се запознават по и-нет най-често.Обаче трябват много нерви и търпение, за да се отсеят лудите и простаците. Има и свестни хора.

Общи условия

Активация на акаунт