Сайтове за запознанства (2025)

• 71 789
  • 467
  •   2
Отговори
# 120
  • Somewhere far away
Колкото и да повтаряш че проблема е в мен, нищо няма да се промени. Ако ти помага да спиш по -добре вечер, ок повтаряй си го.
А сега ако ще се хвалиш с колко си излизал - тва вече е друго.
Смешно е. Ама е добре да има и такива като тебе- поне да се посмеем.

# 121
Аз пак да си повторя въпроса (защото само ме игнорират):
Кой може да ти гарантира, че провереният  от най-добрата ти приятелка мъж всъщност не е пълен боклук?
Писах назад, че самата аз бях виновна за едно подобно "запознанство".
Един човек може да е страхотен приятел и ужасен партньор и ти това второто няма как да го знаеш, ако го познаваш само като приятел.

# 122
Ми няма гаранция. Обаче кои сте вие да казвате на хората в какви ситуации трябва да им е комфортно и в кои не? То и това е не по-малко психопатско.

# 123
  • Somewhere far away

Кой може да ти гарантира, че провереният  от най-добрата ти приятелка мъж всъщност не е пълен боклук?
Не мисля, че има смисъл да се отговаря на реторични въпроси.

# 124
Ми няма гаранция. Обаче кои сте вие да казвате на хората в какви ситуации трябва да им е комфортно и в кои не? То и това е не по-малко психопатско.

Кое е психопатското? Че и уж при "проверено запознанство" можеш да настъпиш мотиката ли?
Аз на това му казвам жестока реалност.

# 125
  • Out of the Mix
Imsolost, малката, ако за 15 г. за теб не е нормално човек да се е запознавал с 10-15 човека, добре. : )
Даже са малко.
Нищо, ще пораснеш.
Само ме преследваш, що така? : )
Кажи, ако има нещо, не се притеснявай, не ям.  : )

# 126
Нападането на Deathcrush и престъпването на нейните граници например. Вие нали сте добре и се бият за вас, а сте седнали да вменявате на непозната нормална ли била, ненормална ли... 🙄🙄🙄

Revoker, типичен нарцис.

# 127
Никой не я напада. Говорим с факти.
Шанса да попаднеш на откачалка чрез общи приятели и познати е също толкова голям колкото ако срещнеш някого онлайн.
Обикновено хората с отклонения не споделят лошите страни на характера си с приятелите си.

# 128
Daniel_11, не ти е проблема, че в инженерните среди няма млади, свободни жени, а че в България няма много млади жени и намаляват. За мъжете под 45г няма много избор ако искат по-млада и свободна. Има го и нежеланието на младите жени да завързват трайни връзки, отлагането на раждане на дете, многото избор итн.

Ясно е, че трудно ще намериш сродна душа в професионалната ти среда. Всичките ми съученички и приятелки, които отидоха да учат инженерство се ожениха първи, още във втори или трети курс и много добре.

Не зная в кое населено място живееш, но където и да си, можеш първо да си намериш приятелска среда. Колкото повече излизаш с приятели, толкова повече жени ще срещаш.

Писа се за свирене на инструмент. Ами не всеки го може и е и до талант. Дъщеря ми свири на пиано, но синът не умее и от малък не му вървеше и не го интересуваше. Не виждам смисъл някой да се прави на маймуна за да се хареса на човек от противоположния пол.

Идва ми на ума да се запишеш да учиш вечерно нещо женско. В смисъл редовно да учиш, не дистантно. Филология, литература, даже тъпня като психология. Не е нужно да завършваш 🤣.

Другото е да се премесриш в чужбина на място, където има повече жени.

Честно, вече не знам къде е проблема. 😅
Обаче гледам, доста хора нямат проблем със връзките, виждам доста често млади двойки, и някои познати са се от връзка в връзка, къде греша не знам, сериозен човек съм, искам и аз да вида това ще е връзка, а някои се оплакват и викат че им е писнало от жени, гледай кво нещо е, едните търсят но не се получава, другите нямат проблем с жените, ама те самите не искат, чувствам се нещо леко като повредена стока хах

А лошото в цялата работа е че, няма изглед това да се промени скоро това.

Ами то при приятелите ми е същото (имам 3-4) и те като не познават жени, или не се движат в компания от жени, с кого да се запозная и интересното е че, повечето момчета с които се запознавам дори и от други свери са в подобно положение, явно това е някакъв масов проблем вече, а говоря за добре изглеждащи мъже, със доста добри доходи и те висят сами като мене, вече не знам какво да си мисля, колкото и глупаво да звучи, имам чувството че това е съдба за някои.

Това ми е минавала през ума, ама не е ли малко отчаяно да се запишеш само заради това?

Е то в чужбина, не е ли същото, гледам и там се оплакват много  мъжете?

Последна редакция: ср, 29 яну 2025, 17:45 от Daniel_11

# 129
  • Paris, France
Не е точно същото. Двете ми деца учат в инженерно училище. Мъжете са 72%. Готини мацки няма. Не се и токат и не се интересуват от връзки. Само учене, работа, зяпаме в екран, някой ресторант и това е.

По улиците, обаче, има много жени. И мъже има, разбира се. Минават групи с туристи, идват чужденки на работа, жени от други градове и има повече шанс за запознанство, връзка и брак. 

От 22 милиона туристи в Париж все ще се запознаеш с 200, ще поговориш с 20 и може да се получи нещо. Има чуждестранни студентки, дошли на работа, бежанки, жени от други райони на страната. Местното население е по-младо.

Защо да е отчаяно да се записваш да учиш нещо? Разширява кръгозор, ще научиш нов език ако запишеш японска, корейска, турска филология.

В интернет можеш да пробваш да се запознаваш с чужденки. Има ги всякакви.

И моят мъж работеше в мъжка среда като се запознахме на улицата в Лондон. Беше дошъл за уикенд, сам. Намери любовта на живота си до гара Виктория. Не е дошъл с такава цел. Намери и човек, който да го развежда из Лондон. Вече над четвърт век сме заедно и отгледахме 2 деца, вече пълнолетни, на 21+ години.

# 130
Това, че няма готини мацки в мъжки специалности е пълна глупост. Новата мис България учи Софтуерно инженерство - мъже към жени е 3:1. Има много свободни млади жени, но мъжете гледат наконтените и филтрирани в инстаграм и си мислят, че такива ще им вържат и игнорират нормалните момичета.
 Не знам защо Невена във всяка тема обяснява как няма жени и човек трябва да си хване някоя емигрантка, както и че младите не правят секс. Не е така в България.

# 131
  • Пловдив
Аз съм завършила ТУ и съм готина мацка Simple Smile

# 132
hoaxy, точно така е. Всъщност аз пиша в една тема тук във форума за звездни "компромати"... И какво виждам от нашите родни звезди например? Става така, че мъже на 40-50 са тези, които се хващат с нежните млади момичета/жени, а младите мъже си падат по филъри, силикон и силен грим.. нямам обяснение защо е така, ама не ме интересува вече особено.

# 133
  • Paris, France
Поне веднъж седмично ходя или да водя, или да прибирам децата и виждам момичетата. Не са много хубави и синът казва същото. Повечето са азиатки или черни, с тук там някоя арабка за цвят. За една не съм чула да има гадже. Моята дъщеря надебеля, но не и пука. Не се гримира, нито тока като ходи в университета.

Живеем до технически университет, в който се учи аеронавтика. Ами същата работа. Децата ни учат в друг.

Янтра, по мое и твое време беше друго. Братовчедка ми и две лели завършиха ТУ и имаше готини мацки. Едната ми леля без грим не съм я виждала от ученичка и ходеше на лекции с високите токове и прическа. Е, роди в първи курс от красота.

# 134
  • Somewhere far away
Е чакайте сега- не можем да сравняваме нашата забравена от бога държавица с мегаполиси като Париж, където освен основното население е пълно с милиони туристи по всяко време на годината.

Общи условия

Активация на акаунт