Сайтове за запознанства (2025)

• 71 831
  • 467
  •   3
Отговори
# 135
Моите наблюдения са по-скоро в програмистките среди и то в България - има си готини мацки, контят се момичетата. Вярно, на сегашните 20-годишни стилът е малко по-развлечен и широк, но това не значи, че не се поддържат.
За мен ако човек наистина търси и не може да си намери дори на срещи да иде или има някакви дефицити в общуването, или много високи критерии. Имам една позната така все няма мъж и се жалва, но и обяснява как тя оплешивяващ мъж няма да си хване - ама доста от бг мъжете над 30 са почнали оплешивяване, това ли е най-важното.

# 136
  • По света и у нас
Revoker, единствено нивото си показвате с такива коментари. И не е много високо. А за тия десетки жени разбрахме отдавна, че само ти сънувате Wink
А ти кога излезе на среща последно? През 91ва май… те родителите ми си намериха онлайн пък тези от моето поколение ли няма?!

Проблема на доста инженери е че просто са безинтересни защото да доста сериозно задълбали в професията си. Той се забил в неговите си теми за как се правят разни работи, супер специализирани и няма как да се свърже с човека отсреща. Доста е досадно..

Какви интереси имаш извън работата ти?

Мисля си че ако си намериш някакво хоби, примерно - фотография и саунд инженерство, толкова мацки ще ти скочат че няма да се отървеш.

Инженерите са добри хора просто с нещо трябва да привлекат тяхната противоположност за да стане работата. Обикновено се женят за детски учителки и психоложки. Бих ти препоръчала и да ходиш на разни планинарски излети, ако това ти допада, или да играеш тенис или на фитнес да ходиш и там ще си намериш.

За себе си знам че ако един мъж може да свири на китара или да прави музика въобще нещо ми става отвътре и съм готова да му скоча.

Последна редакция: ср, 29 яну 2025, 19:58 от PriMadonna

# 137
  • Out of the Mix
От 15+ г. ми е едно от хобитата, Прими, ама не скачай. SunglassesJoyRelieved

Хоукси, човек се поддържа за себе си основно, или поне би трябвало. : )

Имсолост, нищо против нямам теб, но наистина спри да гадаеш, и да говориш с "факти", "свършен факт", защото дори не подозираш колко си далеч от реалността.

А Примата е права - вземи излез малко, общувай с момчета, това-онова.
Мани ме мен, малка си ми много. Но тук, нямам против да си лафим. Simple Smile

# 138
  • По света и у нас
Имам по-добра идея с моментален успех.

Запиши се да следваш за КГБ агент и замини за Русия! Хем ще те научат да сваляш не само жени ами и мъже и олигарси, хем през това време ще си имаш 100 руски приятелки.
Хем средата ти ще се промени коренно. Защото както сега бачкаш в тая среда ще се видиш след 15 години с шкембе и плешив в същата среда… а живота е кратък.

Ревоукъре - тая седмица го удари на маркетинг. На какво свириш в музикално отношение 😉

# 139
  • Out of the Mix
Това към мен ли, бе Прими?
Какъв маркетинг, лафим от толкова време вече..
В контекст пиша. Ти просто го нацелваш. SunglassesSimple Smile
На елекрическо шестструнно.
Работи ти въображението, хаха, но е само имагинерно.
Плешив и с шкембе няма как да стане. : )

# 140
  • Пловдив
Ама някои плешиви са секси. Вин Дизел, Скалата, Джейсън Стейтъм...

# 141
  • Somewhere far away
Ще ги взема да  са ми бодигарди. Grinning Sunglasses

# 142
Да, ама българският плешив 30+ годишен предимно върви не с 8 плочки и поддържано тяло, а с космат гръб и бирен корем. Та разлика има между Вин/Джейсън и Дани Девито...

# 143
  • Paris, France
Имам една позната така все няма мъж и се жалва, но и обяснява как тя оплешивяващ мъж няма да си хване - ама доста от бг мъжете над 30 са почнали оплешивяване, това ли е най-важното.

За нея е важно. Досега нито един плешив мъж не ме е привлякъл. ММ си е с цялата коса на главата и е на 56г.

Вин Дизел, Скалата и Джейсън Стейтъм едва ли страдат от липса на женско внимание, но на мене не ми харесват никак. А и дето пише Драма Лама, повечето плешори са и мекички, космати и рядко имат плочки.

Ако съм мъж и виждам, че олисявам, ще тръгна на фитнес, ще почна мазила против оплешивяване + чисто хранене и ще гледам да се оженя и да имам дете колкото се може по-бързо. Ако междувременно оплешивея, ще си присадя коса.

# 144
  • По света и у нас
Идеята за КГБ-то беше към инженера.

Теб няма какво да те мисля, ревокъре.

# 145
Невена, то и моят мъж си има коса, но не е това въпросът. Въпросът е ако нямаш много избор, не трябва ли да преосмислиш позициите си. Ако един мъж иначе е добре сложен, умен, сходни интереси, и само заради липсата на коса да кажеш не. Не говорим да е 200 кила, с развалени зъби и тн.
Иначе ти казваш, че като мъж би си присадила коса, но понякога процедурите са неуспешни, а и още се гледа с лошо око на мъжете, които се поддържат и си правят процедури. (Тук).
Та по същия начин може и търсещият господин да е решил - да е макс 55 кг. и. чашка Д и казва - "Няма момичета", а какво да правят жените - трябва и те щом нямат мъж да са на диета, да спортуват, да си сложат силикон и бързо да хващат.

# 146
  • Paris, France
Въпросът е ако нямаш много избор, не трябва ли да преосмислиш позициите си. Ако един мъж иначе е добре сложен, умен, сходни интереси, и само заради липсата на коса да кажеш не. Не говорим да е 200 кила, с развалени зъби и тн.
Иначе ти казваш, че като мъж би си присадила коса, но понякога процедурите са неуспешни, а и още се гледа с лошо око на мъжете, които се поддържат и си правят процедури. (Тук).
Та по същия начин може и търсещият господин да е решил - да е макс 55 кг. и. чашка Д и казва - "Няма момичета", а какво да правят жените - трябва и те щом нямат мъж да са на диета, да спортуват, да си сложат силикон и бързо да хващат.

Винаги съм имала избор. Ако няма наоколо мъж, който да ме привлича физически седя сама докато се появи или докато умра.

Майка ми ме караше да преосмислям позициите си и да правя компромиси, че иначе съм щяла да седя сама. Ами не става. И да бях приела някой от мъжете, които за нея бяха уау, нямаше да остана с тях, щях да се разделя и пак да съм сама, но озлобена, че съм седяла с човек, когото мозъкът ми даже не възприема в мъжкия спектър.

Ако мъжът е добре сложен, умен, имаме общи интереси може да стане добър приятел и нищо повече. Все пак общи интереси имам с хиляди хора, а ме педепца един. Точно в привличането и изключителността на половия живот е разликата между приятел и партньор.

Търсещия господин може да си намери жена под 55 кила и чашка Д. Защо да се мъчи със 70 и 90 килограмови? По-добре да си седи сам.

Началното нехаресване на физиката е предпоставка за кръшкане и раздяла. Не, че като харесаме човек, задължително няма да се разделим, но поне ще ни е било приятно с него, ще имаме хубави спомени.

# 147
А какъв е смисълът да бъдеш с някого, когото не харесваш, само и само да не си сам? Трябва ли да преосмисляш нещата, които харесваш, само за да не те сочат с пръст бабите на пейката, че си сама? Аз предпочитам сама да си седя, вместо да се нагаждам към някого, който не ме привлича поради някаква причина, дали от външен вид или характер.

# 148
Не, нека стоят сами, просто да не мрънкат, че са сами и няма мъже/жени. Има, просто не ги харесват.

# 149
А къде е забранено мрънкането? Аз примерно ако не харесвам дебели или обратното - фитнес батки, а само такива ми се предлагат, защо не мога да мрънкам, че за моя вкус няма среден мъж? Защо жената не може да мрънка, че не намира мъж с коса?

Общи условия

Активация на акаунт