Сайтове за запознанства (2025)

• 71 144
  • 467
  •   3
Отговори
# 390
Не знам, то звучи като някакво състезание, кой повече ще впечатли жената със супер дупер яко измислена реплика.
На мен ми допада нещата да стават по-естествено, но и не очаквам мъжа да ме разнообразява в скучния ден с реплики.
Аз съм си отговаряла на ''здрасти, как си''. Вижда ми се напълно нормално начало на разговор. Нали в това приложение за запознанства и аз съм с цел да се запозная с мъже.
Даже тези ''по-разчупени'', ''оригинални'' реплики в повечето случаи мноого ме дразнеха, защото явно си личи, че човека ги е мъдрил нарочно и излиза едно изкуствено, насила.

Малко след ''здрасти'' окапват повечето с потресаваща неграмотност. Аз там не продължавам никога, просто не е моето. И остават дооста малко, от тях с някои тръгва приятен разговор, общи интереси и готово.

На въпроса за ''кое място те е впечатлило най-много'', когато бях в такова приложение на 26Г, млада и красива, би ми било много неудобно да отговоря. Защото така ми се беше стекъл живота, че почти никъде не бях пътувала. Мисля си, че човека би очаквал да кажа някоя екзотична дестинация или закътано кътче в Южна Франция, а аз съм ходила последно в командировка в Пловдив и не кое знае къде другаде. Разбира се би било хубаво да мога спокойно и смело да кажа как седят реално нещата, но аз бях и неуверена и притеснителна:)

Също - ако човека имаше снимки с екстремни спортове и/или мнооого пътувания също ми отпадаше - аз съм семейно ориентиран човек, не си падам по мотористи, да вземе да се убие някъде. А ако видя, че някой се скъсва да пътува ще реша, че имаме огромна разлика във фин.състояние, а аз не си падам и по такива.
Аз съм си нормален човек, искам и такъв до мен - да си работим, да плащаме сметките и ипотеката, да си гледаме децата и т.н. Може би съм изключение, ама не вярвам и моите приятелки и те така си живеят.

Тааа смятам, че в крайна сметка измислен насила оригинален първи въпрос е по-зле от обикновено 'здравей'' и ако човека отсреща е твоя човек и иска да си общува с нормални хора - нещата би трябвало да си се получат.

В обобщение - нормални снимки + грамотно писане са моя съвет:)
Но знам, че е непопулятрен, като съм чела подобни теми тук:)

# 391
Ето, това имам предвид и аз.
"Здравей, как си ?" е абсолютно естествено и нормално, а другото е някак пресилено.

# 392
И давай, развий ми разговор след това?
Здрасти, как си
Добре
И аз съм добре/не съм добре
Ми добре тогава...

# 393
  • София
Например "Како правиш" дава малко по-интересна насока на разговора.

И да, приложенията са състезание и пазар. Това е положението. Който го е страх от мечки, да не ходи в гората.

# 394
И защо трябва да се ходи в гората , след като там само мечки можеш да срещнеш? Жените, особено хубавите, не растат по дърветата.
На други места се срещат.

# 395
И давай, развий ми разговор след това?
Здрасти, как си
Добре
И аз съм добре/не съм добре
Ми добре тогава...

Но не е задължителни жената да отговори ''добре''Simple Smile
Мога да кажа ''болна съм, защото вчера 1)с детето играхме в локвите; 2) с една приятелка ходихме на дикотека и се прибрахме сутрита пеша под дъжда; или пък 3) ходих на Витоша, защото не пропускам нито една събота да ида.
Хем отговарям хем давам важна информация за себе си, хем давам шанс на разговора.

Но може да отговоря и ''на работа/уморена след работа''. И следва разговор кой какво работи, не е фенси знам, но на мен ми е интересен такъв разговор.

Но може да кажа и ''готвя'' и следва разговор кой какво обича да готви/яде.
А може и - тъкмо си идвам от спорт. Ще си кажат кой какво тренира, може да имат общи познати от клуба по баскетбол/шах/йога:))))

Съвсем нормални разговори, интелигентни приятни, опознаввателни. Какво им има?

# 396
  • Пловдив
Това ако си разговорлива , нормална и този мъж много те е спечелил от снимките. Иначе е един от многото и разполага точно с 5 изречения и няколко минути ,преди да ти стане като всички останали , само дето Гошо е по хубав от този .......

# 397
Аз имах такова приложение за около 3дни и наистина- на "здр, много си красива" и "здрасти, как си", горе-долу отговаряш "добре,а ти" и разговора умира. Само с един човек повече се разприказвахме, но и той не беше да удари нещо,а по-скоро да общува малко с непознати, та не стигнахме до среща.

# 398
Аз започвам със "здравей, как си" и продължавам с въпроси, като например: от къде си (ако е от София, питам и от кой квартал е) - спортуваш ли нещо и ако да, какво - с какво се занимаваш - имаш ли любим филм - коя зодия си и т.н.
Като се надявам след всеки отговор да ме пита "ами ти" и така се опознаваме с дадения човек

Последна редакция: вт, 04 ное 2025, 18:26 от Товасъмаз

# 399
  • Пловдив
Аз започвам със "здравей, как си" и продължавам с въпроси, като например: от къде си (ако е от София, питам и от кой квартал е) - спортуваш ли нещо и ако да, какво - с какво се занимаваш - имаш ли любим филм - коя зодия си и т.н.
Като се надявам след всеки отговор да не пита "ами ти" и така се опознаваме с дадения човек

На мен любимият ми филм е Червената шапчица (18+ edition) и съм скорпион , ще мк правиш натална карта ли?
Пия пуша и харесвам секса!
И кво?
Защо те интересува от къде съм....искаш да се възползваш от наследствената ми гарсионера ли?
И кво?

PS. И Гошо ми задава тъпи въпроси ама на снимките изглежда по готин .....

# 400
Няма кой да ме убеди, че повечето хора в тези приложения не са там за валидация и за временен допаминов кик. Понякога е осъзнато, понякога не, но точно така е и направено да работи. Не работи в полза на потребителите, разбира се Wink Идеята е да останеш, не да си тръгнеш, намерил любов.

# 401
Като се надявам след всеки отговор да не пита "ами ти" и така се опознаваме с дадения човек

На мен любимият ми филм е Червената шапчица (18+ edition) и съм скорпион , ще мк правиш натална карта ли?
Пия пуша и харесвам секса!
И кво?
Защо те интересува от къде съм....искаш да се възползваш от наследствената ми гарсионера ли?
И кво?

PS. И Гошо ми задава тъпи въпроси ама на снимките изглежда по готин .....
Добре де, дай конкретен пример какво би ти било интересно да ти пишат, че да обърнеш внимание на човека отсреща

# 402
  • Пловдив
Говори ми в цифри😏

# 403
Е това не прозвуча добре 😀

# 404
  • Пловдив
Е това не прозвуча добре 😀

И твоите неща не звучат добре ,ама аз правя свкс а ти ....не!

Капиш🙄

Общи условия

Активация на акаунт