На мен ми допада нещата да стават по-естествено, но и не очаквам мъжа да ме разнообразява в скучния ден с реплики.
Аз съм си отговаряла на ''здрасти, как си''. Вижда ми се напълно нормално начало на разговор. Нали в това приложение за запознанства и аз съм с цел да се запозная с мъже.
Даже тези ''по-разчупени'', ''оригинални'' реплики в повечето случаи мноого ме дразнеха, защото явно си личи, че човека ги е мъдрил нарочно и излиза едно изкуствено, насила.
Малко след ''здрасти'' окапват повечето с потресаваща неграмотност. Аз там не продължавам никога, просто не е моето. И остават дооста малко, от тях с някои тръгва приятен разговор, общи интереси и готово.
На въпроса за ''кое място те е впечатлило най-много'', когато бях в такова приложение на 26Г, млада и красива, би ми било много неудобно да отговоря. Защото така ми се беше стекъл живота, че почти никъде не бях пътувала. Мисля си, че човека би очаквал да кажа някоя екзотична дестинация или закътано кътче в Южна Франция, а аз съм ходила последно в командировка в Пловдив и не кое знае къде другаде. Разбира се би било хубаво да мога спокойно и смело да кажа как седят реално нещата, но аз бях и неуверена и притеснителна:)
Също - ако човека имаше снимки с екстремни спортове и/или мнооого пътувания също ми отпадаше - аз съм семейно ориентиран човек, не си падам по мотористи, да вземе да се убие някъде. А ако видя, че някой се скъсва да пътува ще реша, че имаме огромна разлика във фин.състояние, а аз не си падам и по такива.
Аз съм си нормален човек, искам и такъв до мен - да си работим, да плащаме сметките и ипотеката, да си гледаме децата и т.н. Може би съм изключение, ама не вярвам и моите приятелки и те така си живеят.
Тааа смятам, че в крайна сметка измислен насила оригинален първи въпрос е по-зле от обикновено 'здравей'' и ако човека отсреща е твоя човек и иска да си общува с нормални хора - нещата би трябвало да си се получат.
В обобщение - нормални снимки + грамотно писане са моя съвет:)
Но знам, че е непопулятрен, като съм чела подобни теми тук:)

Идеята е да останеш, не да си тръгнеш, намерил любов.