Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - тема 89

• 24 981
  • 735
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте, последните 2-3 дни усещам нещо като "туп,туп,туп", еднакъв интервал, еднаква сила, като преди да спре това "туп,туп" става по-леко. Не знам дали го описвам правилно. В края на 7ми календарен месец съм.
Обикновено до сега преди да заспя беше, а сега започна когато кучето ни се разла.

# 271
Връщам се в болницата положението не е добре😢
Стискаме палци всичко да бъде наред. Ще си под лекарско наблюдение и ще направят най-доброто за теб и бебчето.

# 272
Приеха ме, с температура 39,2 съм

# 273
MmeBovari най-вероятно бебето хълца.

# 274
Приеха ме, с температура 39,2 съм
Всичко ще бъде наред. Браво, че сте отишла пак в болницата

# 275
Здравейте момичета,извинете за безпокойството но имам два въпроса,днес с мъжа ми ни се наложи да пътуваме от Австрия до Мюнхен и обратно около може би 400км,нямам контаракций и се чувствах добре до прибирането, през деня имах леки опъванния около пъпа и под гърдите но само като опъвания всеедно се мести и ми опъва нещо, но около час преди да стигнем в къщи почнаха да са по на често и доста се движеше,дали е проблем ,през деня имах вече по накрая болки в кръста, пиех си магнезия,като цяло до раждането не планирам никакви пътувания просто сега се наложи.А вторият ми въпрос е за запека(извинете за въпроса) може би ден два не съм ходила ,и сега като се прибрахме пробвах но,напъвах доста това проблем ли е за бебето,като цяло знаете ли някой метод за по лесно ,случваше на нещата ,защото се притесних да не стане нещо с бебето и спрях ,пак много се извинявам явам за въпроса,благодаря предварително

# 276
Здравейте, последните 2-3 дни усещам нещо като "туп,туп,туп", еднакъв интервал, еднаква сила, като преди да спре това "туп,туп" става по-леко. Не знам дали го описвам правилно. В края на 7ми календарен месец съм.
Обикновено до сега преди да заспя беше, а сега започна когато кучето ни се разла.
Хълцане Simple Smile

# 277
  • Телиш/Плевен
Жизел24, в коя седмица си? Възможно е да са подготвителни контракции или някакво неразположение от умората, свързана с пътуването. За запека - напъването не е препоръчително изобщо. Пробвай с киви, круши, сливи или друг природен продукт, който спомага за разхлабване. Ако не помогне, попитай лекаря си за подходящ разхлабващ сироп. Ако и това не помогне, в аптеките има клизми Мелилакс, подходящи за бременни.

# 278
Жизел24, в коя седмица си? Възможно е да са подготвителни контракции или някакво неразположение от умората, свързана с пътуването. За запека - напъването не е препоръчително изобщо. Пробвай с киви, круши, сливи или друг природен продукт, който спомага за разхлабване. Ако не помогне, попитай лекаря си за подходящ разхлабващ сироп. Ако и това не помогне, в аптеките има клизми Мелилакс, подходящи за бременни.
в 31ва седмица, като болките днес бяха в кръста и то към края на деня предполагам са от умората и където бях на крак известно време, просто се притесних от пътя да не стане нещо понеже доста ми опъваше, около пъпа и под гърдите, не като болка,а като опъване само ,а болката в кръста по време на пътуването ,като се прибрахме си я имах,за запека се притесних наистина да не му стане нещо утре сутрин ще пробвам някой метод,не искам са напъвам,понеже се тревожа да не вземе да стане нещо.

# 279
  • Телиш/Плевен
Да, най-вероятно е от умората и би трябвало всичко да е наред вече, особено след като си пила магнезий. Ако продължава, се консултирай със следящия бременността гинеколог.
Напъването може да доведе до хемороиди, които са по-малкото зло. По-голямото зло е да предизвика родилна дейност преждевременно. Така че наистина трябва да намериш начин да се справиш със запека възможно най-скоро.

# 280
Да, най-вероятно е от умората и би трябвало всичко да е наред вече, особено след като си пила магнезий. Ако продължава, се консултирай със следящия бременността гинеколог.
Напъването може да доведе до хемороиди, които са по-малкото зло. По-голямото зло е да предизвика родилна дейност преждевременно. Така че наистина трябва да намериш начин да се справиш със запека възможно най-скоро.
Да благодаря много уж не напъвах много може би 5 10 мин и не постоянно,но няма да се повтори ,за всеки случай да си спестя притесненията,не вече нямам опъвания,просто си се движи вече,а утре сутрин ще пробвам някой неща за запека

# 281
Жизел, също може да пробваш със сладко от рози. На мен ми помага печена тиква и кисело мляко.

# 282
На мен ми изписаха сироп Лактолоза

# 283
Блаходаря ви, момичета за отговора за хълцането.
За запек ,аз ползвам Eva Q свещички. Безвредни са, няма привикване към тях, ефекта е до 10мин след поставяне Simple Smile и са подходящи за бременни.

# 284
Аз предпочитам Лактулоза сироп. Но Жизел май писа, че е в чужбина и не знам дали ще го намери там.

Общи условия

Активация на акаунт