Хомеопатията е измама

• 1 415
  • 10
  •   1
Отговори
Искам да призова всички четящи да не употребяват хомеопатични "лекарства" понеже те са фалшиви и не работят основният принцип на хомеопатията е че вземат някакво лекарствено вещество и го разтварят в степен например 1/100 или повече има даже и 1/1000000 пройзводителите обикновенно го разтварят във захар за това те са със приятен вкус но нямат никакъв ефект освен максимум ефект плацебо което е когато доктор даде фалшиво лекарстно вместо истинско на болен пациент което има частичен ефект при леки болести като например настинка но като цяло е по добре или да вземете нехомеопатично лекарство или никакво от колкото да харчите пари за хомеопатия. Ако знаете руски за повече подробности можете да гледате това видео https://dzen.ru/video/watch/613f7afa0aaf4529c793bd73?utm_referrer=duckduckgo.com

Последна редакция: нд, 08 дек 2024, 11:13 от Майтапчия69

# 1
Ами не си давайте парите за хомеопатия и не ходете при хомеопати.

# 2
Според мен не всички хомеопати са измамници

# 3
Според мен не всички хомеопати са измамници
Основната идея на хомеопатията е измамна и безсмислена замисли се кога ще ти е по вкусно яденето когато сложиш повече подправки и месо или когато сложиш по малко месо и подправки и сложиш повече вода ?

# 4
Имаш право!
Аз не съм фен на хомеопатията за сега не ми се е налагало,но имам позната само така лекува детето си с хомеопатия

# 5
Тогава си пий концентрирани лекарства, даже антибиотици.
Не е нужно да ползваш хомеопатия, не всичко е на всяка цена. Имаш избор.
А пробвал ли си нещо хомеопатично?

# 6
На вниманието на автора, темите-пързалки се пускат в петък.

Иначе е доста смешно с такъв покъртително беден речник и неграмотен изказ да образоваш когото и да е.

# 7
което ме подсеща за един виц
В хотел се подготвят за конгрес, предстои празнична вечер на закриването. Барманът носи 100 л минерална вода и 1 л водка. Питат го- не е ли неадекватно количеството? Отговорът бил - конгресът е на хомеопатите.

# 8
Знаем.
Лекуваме се  сън и инат.

# 9
замисли се кога ще ти е по вкусно яденето когато сложиш повече подправки и месо или когато сложиш по малко месо и подправки и сложиш повече вода ?
Замисли се, дали не съществуват хора, които не обичат и не ядат месо, дали ще им е вкусно, или нямат право на собствено мнение с какво да си поливат ягодите

# 10
От 14 години в моето семейство се лекуваме изключително с класическа хомеопатия, след като конвенционалната медицина се оказа безсилна.
А аз искам да Ви призова да овладеете поне на прилично ниво нормите в българския език - особено пунктуационната. Също като при хомеопатията е - няма да Ви навреди, само може да Ви помогне. Smirk

Общи условия

Активация на акаунт