🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 13 (ФИНАЛ) (08.12 - 16.12)

• 75 354
  • 2 341
  •   1
Отговори
# 105
Гогов ми падна в очите, след като изгледах над каста с него, а го харесвах..
Не трябваше да споделя , че се е оженил без любов, само защото е навършил 35 и биологичния часовник е тиктакал …
Искал да стане баща.
Жена му е с 11 години по-млада и много красива.
Много лошо впечатление ми остави..
Сякаш е търсил машина за разплод….
И той върти и суче, но не призна , че е там за парите, а е напуснал полицията заради ниската заплата.
Играч , но ниска топка…

А оправданието , че е загубил мотивация и не се е борил да остане, оправданието с децата ме разби….
Нямам думи!
Споделям. Същите неща и на мен ми направиха впечетление. А мъжът ми, който подкаст не е гледал през живота си, пожела да гледа Гогов заедно с мен. И само повтаряше - "Раздува Гогов, раздува!" Smile

# 106
Представяте ли си да се окаже, че [tfn2k ] всъщност е Митов Joy
Доста е вероятно, докато съм бил тримесечно бебе, за един ден да съм изговарял повече думи, отколкото Митов за цял сезон 😁. И по-логически свързани...

Коментатор от трето лице във форума ще съм, ако се намърдам при туристите тоя сезон, а не в Дуранкулака. Най-много ще тормозя мен си вероятно 😁.

# 107
Представяте ли си да се окаже, че [tfn2k ] всъщност е Митов Joy

🤣🤣🤣
Чакай да видя какво съм дрънкала за Митов.

# 108
Аз затова написах за Митов. Не е сигурно, че там на терен и сред другите tfn2k ще токова бижу като тук. Искам го тук!

# 109
tfn2k
то сега не може да ни се угоди - тук ли да бъдеш, там ли да отидеш.
Пожелавам ти да станеш един от участниците и квото стане, дет се вика. То ще бъде на запис излъчването, така че спокойно ще си коментираш тук представянето. Grinning

# 110
Най-много ще тормозя мен си вероятно 😁.

Grinning Grinning Grinning

# 111
  • España
Да се запиша преди началото на финалната седмица . Дяволче, Сони , фантастични сте , както винаги !!!!!!

Лични предпочитания : Миро ( ех ,Миро…ех Джуканов….) , Алекс ( може да избухне отново във финалната седмица , зависи от игрите ….не е задължително “да го добутат”) и Венци
Иначе предвиждам : Георги ( не , защото е “направил сезона” , а заради големия му хъс ….чак симпатичен ми става в определени моменти…..стига да не се поведе по Мая!!!!!) ; Алекс и Венци/Дзами

Обаче …..ще ми е много интересно на финала чия бомба ще изгърми най-“разрушително”, защото то и да се класираш за кутиите , пак няма гаранция , че ще спечелиш…..много…. Аз за това и не я слагам Мая ….а е отворила бомбата….а отидЕ силикона ( Майче , прощавай….шегичка ) !

Темата с “дечицата на мама” не ми харесва ! Също и заигравката на Мая с Жоро ( не е стратегия това , а живо предателство )! А и Бистра и Венци са достатъчно добри играчи и без мама да ги пази и храни в устенцата !

Попаднах на едно видео на Миро като млад  голобрад студент :
Скрит текст:
, на който му е интересно .

# 112
Аз съм до половината на надкаста с Гогов.  Засега имам само един коментар - Миро, ако съм на твое място, не отивам в Надкаст.  Твърдо не отивам!   Тия си мислят че са те анализирали, разбрали, оценили, заклеймили, край. 
И Гогов и той - хем Миро бил най-обичан в медиите, хем хората били  викали за Гогов защото ако отстранял Миро, щяло "да се разбутат нещата" и "да стане по-интересно".

# 113
Не съм гледала (нямам и намерение) надкаста с Гогов, но от преразказаното разбрах, че си е намерил оправдание за загубата от Миро с демотивация и "мъчно ми е за децата". Тези деца много удобно все се пробутват като причина.
Ако не било това, Гогов щял на ставане и лягане да го бие Миро на тая игра.
Ама брат, то така на приказки всеки може да е силен и вилен. Там, там трябваше да се доказваш, не по подкастите постфактум да се перчиш. Не ти прави чест. Да беше признал победата на противника си, вместо да я омаловажаваш с някакви нескопосани оправдания.

# 114
Ако втория сезон ми набутат разни "известни"  оцеляващи- загубиха ме! И не само мен.
Може да влязат 1-2 само допълнително като Миро.
Не мисля, че ИВ ще отмъкнат ценните кандидати, защото за там трябва да си много добре физически подготвен. А на Острова може да отидеш с не много добра физика, но да знаеш да мислиш кога и с кой в кои игри да играеш. Ето оказа се, че не е задължително да печелиш във всички игри от началото на играта. Може да си винаги втори и да атакуваш на финалната права.
А може и като Мая.😉 Нейното не е стратегия, не е и социална игра. Най- блузката формулировка е социално манипулативна игра. Както казах срещал съм няколко такива жени които успяват в живота по този начин.

Пуснах си подХраста с Гогов ( знаете нямам нерви за това. Особенно Неделчо....) До тук 35мин...утре другите. Много са дълги... Но бях си решил, че Гогов, Бистра, Мая и вероятно Миро и Георги ще прегледам.
Гогов за Митов " Той с него ..една дума една жълтица. Трябва да си много богат да говориш" 🤣

П.П.
И както казах, тези писма им бъркат в психиката. Не трябва да им дават преди игри. ( Но това е целта)
За всички в рамките на една седмица да си ги четат

# 115
  • България
Слушах Ванеса в НадкасТ -  много пренавита, много емоционална и ме натовари само от там. Разбирам защо не се харесват с Митов. Ванеса е още с детско съзнание и не знае къде се намира. В подкаста няма никаква ценна нова информация.
Пропусна да споменеш за коментарите относно нашият любим съфорумник tfn2k, на когото Туджаров му турна профил "Ръсел" и каза, че е бил на крачка от влизането! Язък, изтърваха, но късмет за нас!
Следващият път tfn2k като влезнеш да дадеш нишан от екрана! Че Верчето уж обеща, ама никак не сигнализира! За малко да я объркам с Марина, че с тези тениски беше много подозрителна! Smile Satisfied

Някой в предишни коментари в предишната тема го беше споменал.
Обсъждането на нашия съфорумец беше най-интересната част от подкаста, но не виждам като свързан с формата в момента.

# 116
Айде успех на кастингите tfn2k.
Ще чакаме синхрон, че ще се раздадеш на 108 процента 😁

# 117
Айде успех на кастингите tfn2k.
Ще чакаме синхрон, че ще се раздадеш на 108 процента 😁
То стигне ли се до участие, няма да има нужда от подсказките със 108%... Стилът ще е много добре разпознаваем, но да видим, дали родата на някой друг няма да "резервира" двайсетина места пак и да няма място за хора, които да ги тормозят.

# 118
  • България
Сами Хосни ще си пробута останалите приятели и приятелите на жена си следващия сезон. Joy

# 119
Предупреждавам!
Ако някой от темата тук бъде одобрен и отиде, да не виждам, че крие храна и вода. Веднага отива под чертата, независимо от другите му качества.

Общи условия

Активация на акаунт