🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 13 (ФИНАЛ) (08.12 - 16.12)

• 75 335
  • 2 341
  •   3
Отговори
# 90
На мен много ми хареса, че няма изтъркани телевизионни персонажи. Реално 3ма с опит в реалитита се биха за място на Острова, ама и тримата не са били в реалити предаване в последните 15г и хората са забравили за тях, ако изобщо са ги гледали.

Според мен една от причините за успеха на предаването беше, че имаше много свежа кръв. Следя някои от участниците в инстаграм - личи си, че не са се впуснали в предаването с цел популярност и да станат инфлуенсъри както масово се прави в ергенът и игри на волята.

# 91
  • София
Аз бих могъл да "преглътна" някой известен (да кажем някоя актриса или певица), обаче отсега мога да кажа: има ли пак някой от клана Дзаферович: тотално зачерквам (и мисля че няма да съм сам) следващия сезон

# 92
  • България
Слушах Ванеса в НадкасТ -  много пренавита, много емоционална и ме натовари само от там. Разбирам защо не се харесват с Митов. Ванеса е още с детско съзнание и не знае къде се намира. В подкаста няма никаква ценна нова информация.

Подкастът с приятелката на Ванеса - Петя, не го довършиих също. Петя говори с някакъв неприятен маниер и е контрол-фрийк, което е изтощително за слушащите я.

# 93
  • София
И да добавим, гледаме сезонът на 'златните момичета' Wink
Имаме четири гимнастички (не спортни, а художествени, т.е. грации):
Мая, Бистра, Биляна и Ванеса
Има ли още или са това?

Жената на Александър Сано е небезизвестната, Нели Атанасова.

И да добавим, че най-големия талант изобщо в света на художествената гимнастика (Стиляна Николова) е племенница (или пък беше братовчеда, офф, мне, племенница трябва да е) на Венци.

Simple Smile

# 94
  • Враца
Никакви стари муцуни, участвали и недоучаствали в други формати.
Искам само нови хора, които не знаят къде се намират, не се чувстват "звезди", дето всичко им е ясно.

# 95
Кои искам да са на финала: Венци, Георги и Миро.
Кои ще са на финал, според мен: Венци, Георги и Дзами.

Не искам Дзами на финал, всъщност, много ми е.. брутален и краен. Митов не мисля, че ще успее да се справи с напрежението. Има проблем това момче, когато залогът е голям. Бистра и Алекс мисля, че ще отпаднат в голямата сеч, не знам защо. Миро е ясен - ще си тръгне, защитавайки някой от тях. Мая.. тя ми е другата възможност за трети финалист. Ще я пуснат само на последната играя и ще я видим да играе истински. Много се надявам Венци да не отпадне по здравословни причини, много ще ме е яд.

Следващият сезон определено ще имаме по-подготвени участници, чисто стратегически. (Тук съм съгласна с Гогов.) Вече ще знаят как се движи играта и ще имат повече смелост да плетат стратегии (интриги). Не съм съгласна, че Игри на волята ще "откраднат" интересните играчи. Ако имаш желание да си стратег или се смяташ за добър социално, няма да си губиш времето там - масово се твърди, че е нагласено, ако не си "избрания", трудно ще се разгърнеш.

# 96
Поредно благодаря на Дяволо и Сони за всеотдайността им към темата и огромния труд при оформянето ѝ.

Финална седмица! Ще се радвам на обрати, сътресения и вълнения, стига Венци да си остане недосегаем и сигурен финалист. В следващо издание искам нови лица и хора от различни краища на страната. Не че познавам всички стари муцуни, дори напротив, но подобна приемственост е дразнеща, освен че старите участници са по-шлифовани. Без познати и предварителни приятелски групи. Искам колкото се може по-равен старт в началото. Ако може игрите да са по-интересни, напрегнати и комплексни, както и да има игри за провизии и глезотийки! И ако някой влезе с алтруистични намерения като Миро, да не го афишира толкова много - и пред зрителите, и пред играчите.

# 97
Аз бих се радвала да има известни хора, но зависи кои са и разбира се - да не влизат по линия "близки на продукцията". Нещо от типа на 50/50 известни/неизвестни, но най-вече да са интересни хора и характери ми е най-важно. И да вземат нашия съфорумник tfn2k!

# 98
И да вземат нашия съфорумник tfn2k!
+1
и други от форума, ако има такива дето искат да участват

Аз не познавам старите муцуни и за мен ще са нови, все пак бих предпочела да е както в този сезон малко стари само 2-3-4, не повече.

Последна редакция: пн, 09 дек 2024, 17:29 от Одри ♡

# 99
Леле зачетох се и наистина, ако го напълнят с някакви псевдо и наистина известни мен лично ме губят.

Аз бих могъл да "преглътна" някой известен (да кажем някоя актриса или певица), обаче отсега мога да кажа: има ли пак някой от клана Дзаферович: тотално зачерквам (и мисля че няма да съм сам) следващия сезон

Офф, аман от тия. Чак лошо ми стана, като го прочетох.

# 100
  • София
и други от форума, ако има такива дето искат да участват
Тук е мястото да припомним един код (предложен преди 1-2 години относно ИВ, но ще свърши работа и тук):
Участник който иска да се идентифицира и да "намигне" на бг-мама форума: да каже дали в синхрон или другаде, че ще се раздава на 108 процента. Така автоматично би получил допълнителна подкрепа от пишещите тук Joy

Последна редакция: пн, 09 дек 2024, 17:38 от dido2k

# 101
  • Primum non nocere !
Аз все още държа за Дзами и искам той да спечели независимо грубоста му.
Много умен ,  бърза мисъл, сякаш от въздуха ги надушваше.. Силен играч с Ясна цел.
Неслучайно беше наречен “ Прозорливия…”
И в думата” търговец” не виждам нищо лошо.
Някои хора са родени търговци и “ виждат” парите. То е в кръвта им.
Заради споделено разочарование от страна на Миро, мисля , че Бистра и Алекс няма да са на финал.

Гогов ми падна в очите, след като изгледах над каста с него, а го харесвах..
Не трябваше да споделя , че се е оженил без любов, само защото е навършил 35 и биологичния часовник е тиктакал …
Искал да стане баща.
Жена му е с 11 години по-млада и много красива.
Много лошо впечатление ми остави..
Сякаш е търсил машина за разплод….
И той върти и суче, но не призна , че е там за парите, а е напуснал полицията заради ниската заплата.
Играч , но ниска топка…

А оправданието , че е загубил мотивация и не се е борил да остане, оправданието с децата ме разби….
Нямам думи!

Последна редакция: пн, 09 дек 2024, 17:34 от Шехи

# 102
Слушах Ванеса в НадкасТ -  много пренавита, много емоционална и ме натовари само от там. Разбирам защо не се харесват с Митов. Ванеса е още с детско съзнание и не знае къде се намира. В подкаста няма никаква ценна нова информация.
Пропусна да споменеш за коментарите относно нашият любим съфорумник tfn2k, на когото Туджаров му турна профил "Ръсел" и каза, че е бил на крачка от влизането! Язък, изтърваха, но късмет за нас!
Следващият път tfn2k като влезнеш да дадеш нишан от екрана! Че Верчето уж обеща, ама никак не сигнализира! За малко да я объркам с Марина, че с тези тениски беше много подозрителна! Smile Satisfied

# 103
Представяте ли си да се окаже, че [tfn2k ] всъщност е Митов Joy

# 104
Аз съм раздвоена.
Дали искам  tfn2k като участник в следващият сезон или като свеж коментатор-обзорчик в темата Grinning

Общи условия

Активация на акаунт