🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 13 (ФИНАЛ) (08.12 - 16.12)

• 75 322
  • 2 341
  •   1
Отговори
# 75
Ето и оценките на двете предавания сравнени по епизоди от гласуването във форума.  (въпросите са едни и същи)

Средна оценка за всички ОСГ епизоди досега 75.4
Средна оценка за всички ИВ епизоди досега 54.9

Последният 48-ми епизод на ОСГ е оценен твърде ниско спрямо останалите (толкова ниско е бил само 32-ри ОСГ епизод).

Благодаря на гласувалите!

# 76
И на двете заложих - Мая, Жоро, Венци.
Ма аз никога не познавам, така че... ако слагате пари на залога - избирайте от другите :Д

ПС
Темите са уникален труд и моите уважения и благодарности към Diavolo и Soney - велики сте!

# 77
  • Разпиляна във въображението
Благодаря за отлично оформената тема! Дойде финала!

# 78
Аз бих искала Венци, Георги и Виктор да са на финал, но по-скоро залагам, че ще са Венци, Георги и Дзами/Бистра.

Ако Мая по някакъв начин остане след самата Бистра ще ми е много забавно. А ако случайно е на финал - не знам 😂🤦🏼‍♀️ На мен т.нар. й социална игра ми е много странна. Но най-лошото е, че като изключим стрелбата с лък, сама нищо друго не си позволи да покаже в игрите. Толкова да нямаш хъс и желание да участваш, да се пробваш, да играеш... В последния епизод ми направи впечатление пак с какъв "интерес" и в каква поза наблюдаваше играта между Дзами и Виктор. Не я разбирам и мотивацията й да нарича Бистра и Венци пилета и деца не разбирам. И тяхното съгласие да влизат в тези роли ми е непонятно.

Хаха, знам, че няма да го бъде, но би ми било интересно Гошко да пусне Алекс, Мая и Дзами/Виктор днес. Дори нямам прогноза какъв би бил резултатът, защото много зависи от играта, но особено във втория вариант би ми било любопитно да ги видя.

# 79
  • България
Туджаров каза, че финалната седмица е пълна с изненади и сътресения

# 80
Гошо ще си спази уговорката с Мая и ще пази нея и децата й, явно и в последствие ще играят заедно под формата на някаква уговорка, щом Бистра остава в толкова близки отношения с него след предаването. Едва ли щеше да е така, ако ги е набутал да играят с опция да отпаднат.

# 81
Aз забелязвам Алекс (и Вера) от ден 1. Много се учудвам, че е минал под радара за толкова много хора. Имаше неуместно много синхрони даже, за да не съм празнословна скоро очаквайте видео.

И аз го забелязах още от визитките. Може да е учудващо за някого, но името на баща му нищо не ми говори и не бях впечатлена по тази линия. Просто ми направи впечатление на интелигентен и дълбок човек. Даже бях писала още тогава, че очаквам много от него.

# 82
  • Враца
Аз не виждам социална игра от Мая.
Виждам само манипулация.

# 83
  • София
И аз с благодарности за темата!
Мисля,че на финала ще са Георги,Венци и Алекс.
Иска ми се Винченцо Халхаберо да заведе до кутиите двете черни пантери. Simple Smile
Реално не ми се ще на финал да са Алекс и Дзами.Всяка друга конфигурация ме устройва.

# 84
  • София
Изгледах Надкаста с Гогов.

Много откровен, земен, стъпил здраво на земята. Преживял много и по-важното, извадил си поуки. Хареса ми повече, отколкото в предаването. Нещата, които разказа правят всичко, което тук обсъждаме относно Острова, да изглежда незначително. Каза, че пак би влязъл, пак му се играе.

# 85
Ех, кога мина това време и вече дойде финала...

Благодарности за отлично поддържаното местенце през цялото това време!

Кои искам на финал - гласувах за Венци, Жорката и Мая.

Кои ще са реално - не прогнозирам. Единствено не желая, категорично, там да се добере Дзами. Простотия мога да преглътна,  по-високомерно държание, голямо самочувствие и т.н., но токсични хора, които упражняват психически тормоз, твърдо НЕ!

# 86
  • София
Ще има много голям 'хайп' за сезон 2.
Но екипът се мотае, защото приоритет е сезон 4 на Ергенът (пак от Ники Николов ще се прави) и току-виж най-добрите кадри отново ще им бъдат отмъкнати от ИВ, които и бързат да ги заковат с предварителни договори.

Много голям е интересът към Островът от бивши или настоящи риалити звезди.
От многого подкастове, които следя черпя нформацията + инстаграм.

Кои са делегирали желание за участие:
От Игри на волята: Неделчо (но заради дъщеричката им се е отказал за сезон 2), Генчо, Жени и Жорката (иска му се ама няма, заради Ол Старс сезона в ИВ, ако отиде при конкуренцията ще го резнат сигурно). Сигурно има и други, ама просто за тези се сетих.
От Един за друг: Петър
От Фермата: Петър
От Къщата на инфлуенсърите: Янков, Кумбата, Цецо Ставрев, Вики, Веси, Мария и Кико маниака (ама той основно в Биг брадър иска)
От Диви и красиви: Коцето, Ивайло и Йоан

Нямам представа дали Иван (Ауткаста) би искал да се пусне, защото това не е точно Сървайвър...

А пък догодина нищо чудно да видим в Къщата на Инфлуенсърите, Туджаров и Чакала и да видим войната на подкастовете. Grinning

# 87
На мен ми е много интересно предаването, нямам нищо против играта на Миро. Няма "най-заслужил" за финала. Всеки, който е стигнал до там, е заслужил. Пътища различни. Останалото е лично предпочитание, но то няма нищо общо с участниците.

Изненадана съм, че Митов печели толкова симпатии, аз нищо не видях от него (освен една несигурност и неувереност), че чак и да ми стане симпатичен. Напълно безразличен ми е.

Благодаря на Дяволо и Сони за прекрасната тема. Да сте живи и здрави, все такива теми да правите!

На мен също ми е много интересно предаването, обаче имам против играта на Миро, но пък това си е част от красотата на шоуто - щом му се разрешава да корумпира, защо да не корумпира? Виждаме реалността в действие. Точно за това го гледам, защото виждам различни характери в екстремна ситуация. Примерно, Бистра и Алекс можеха да откажат помощта на Миро, но не го направиха. Дзами е груб и подмолен, Жоро е егоист, а Митов - бял лебед. Въобще, всеки от участниците ми беше интересен или безинтересен по своему.
Кофти е, че свършва това шоу, много ми хареса и още веднъж благодаря!

Моята класация на финал - Жоро, Дзами и Мая. Мисля, че раната на Венци ще му попречи за играта, а Бистра ще я победят междувременно. Митов е много лабилен, не съм сигурна, че ще успее да се събере, а Алекс също ще отпадне, без помощта на Миро, който ще си даде гривните или на него, или на Бистра, но не са достатъчни, за да станат неприкосновени.

Иначе съм за Венци, Жоро и Мая за финалисти.

# 88
  • София
Много голям е интересът към Островът от бивши или настоящи риалити звезди.
Не, Благодаря! Мисля, че тук съм част от мнозинството което много ясно НЕ иска стари муцуни следващия сезон. Дано това да се прочете от продукцията!
Има толкова интересни нови и неизвестни хора, които биха били много по-добри опции за такова предаване и се надявам на проява на здрав разум от хората които отговарят за подбора за следващия сезон. Аз също имам потенциални (и много атрактивни) кандидати, но ако се разбере, че ще се залага на такива риалити "звезди", роднини, любовници, приятели и други ВИПове, те ще се оттеглят на мига.
Още нещо: Ергенът вече би трябвало да е приключено всичко и има хора, които са се похвалили, че вече били получили обаждания от кастингите за острова (но тепърва чакаме да се потвърди тази информация)

Последна редакция: пн, 09 дек 2024, 14:29 от dido2k

# 89
  • София
Дано, дано да побързат, защото допреди седмица нямаше никакво развитие, а обявиха кастинга отдавна.

Иначе една, две, до три макс ''звезди'' не е зле, но ако ще се взимат такива да не са туристи, а да им се играе на макс.
Иначе това ще е един от въпросите, които ще задам във финалните допитвания когато се пусне последната тема, 'Между два сезона' Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт