Дете на 3г с бял косъм

• 939
  • 10
  •   1
Отговори
Здравейте!

Днес намерих един бял косъм на главата на детенцето ми което е на 3 години. Направо лошо ми стана😓. Има ли повод за притеснение? Не съм чувала, че се появява при толкова малки деца обаче в нета пише,че е възможно. Пише и какви ли не други лоши неща, витилиго например.

# 1
Пий един валериан

# 2
  • София
На моето дете видях бял косъм на 2 (русо е). Притесних се, естествено, като млада майка Joy Майка ми ми каза тогава, че било на късмет и да не го пипам. Аз го отскубнах... и към момента няма нови бели косми.
Ако те дразни, просто го махни.

# 3
Моят син е на 2 г и от доста време съм забелязала ,че има 1 бял косъм . Не знам защо 🤷‍♀️

# 4
Бял косъм - нищо не значи, изобщо не се филмирай. Flowers Four Leaf Clover Може пък да е на късмет.

# 5
Моята на 5 + има един бял косъм и седи като мустак на котка. Щом го забелязах в русата и грива си представи 🙄 . Старостта чука на вратата 😀 !

# 6
Аз съм виждала на 5г и всички майки така подскочихме ,че горкото дете се оплаши. 🤣

Майката го госкубнала, горкото дете.. но истината е че повече май не порастна тоя косъм, защото не съм го виждала, а съм се заглеждала... чак ме е срам да го кажа 🤣

# 7
Напомни ми, че и аз имах като дете. Считаше се, че е голям късмет.  Много си го харесвах : )

# 8
Имам братовчедка, която още като бяхме деца имаше бял кичур(цял кичур, не косъм) в бретона. Здрава си е.

# 9
Няма място за притеснение. Един бял косъм не означава нищо. Аз също съм има когато бях малка. Наистина се говори, че е на късмет. Хората не сме перфектни и е нормално да има несъвършенства. Не се притеснявайте излизшно.

# 10
И моето момче има един бял косъм и също е на 3 години. Забелязах го преди около година, но никога не съм се притеснявала от съществуването му 😁

Общи условия

Активация на акаунт