🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 13 (ФИНАЛ) (08.12 - 16.12)

• 75 561
  • 2 341
  •   1
Отговори
# 1 365
https://www.btv.bg/shows/ostrovat-100-grivni/tainite-na-ostrova/ … o-impulsivno.html

Мая разказва че била реагирала импулсивно при избора си да си тръгне,  решението било провокирано от избора на Венци да я сложи на табло. Разказва как е флиртувала с Йочколовски и се е възползвала. В интервюто й дават писмото, което дават на номинираните за игра, тя дори не е искала да остане до този етап.

Питат я защо не е искала да играе на игрите - била осъзнала, че е много далеч от тези неща.

Да, свикнала е да става на нейното, но след този дълъг престой, глад и изнурение, позагуби и тя форма да манипулира качествено, както го правеше в началото. Освен това се поопознаха в "семейството" и с останалите играчи и вече нямаше как да минава между капките. Измори се и това рефлектира в спонтанното и необмислено решене да си тръгне по този тъп начин и да завлече приятелката си.

# 1 366
Според мен са включили тези словоизлияния Маини,за да запълнят епизода с нещо.. Все пак на мястото на битката е трябвало да скалъпят нещо друго, което да излъчат.

За Дзами и аз си помислих същото, което назад сте писали - той е злодеят, който става добър преди да отпадне.

Бистра се вижда като най-силната сред жените, защото е останала последната жена.... Аз пък видях егоцентризма, себелюбието, себичността нейни. Интересно!

# 1 367
Според мен са включили тези словоизлияния Маини,за да запълнят епизода с нещо.. Все пак на мястото на битката е трябвало да скалъпят нещо друго, което да излъчат.

За Дзами и аз си помислих същото, което назад сте писали - той е злодеят, който става добър преди да отпадне.

Бистра се вижда като най-силната сред жените, защото е останала последната жена.... Аз пък видях егоцентризма, себелюбието, себичността нейни. Интересно!

Единственото й извинение е вечната истина, че в света на победителите няма място за доброта. Или печелиш, биеш, или губиш, бият те, това е положението. Няма място за любов към противника и към света.
Разбира се, в това риалити видяхме и много добри хора, които обаче отпаднаха. Останаха истински силните тялом и духом и за това казвам, че Венци е най-страхотният играч на всички времена, така изигра играта, че да останем с впечатление, че е много добричък, а всъщност е един силен лъв, който няма да се поколебае да разкъса газелата, когато е гладен. Венци, супер си!

# 1 368
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Направо вече се чудя наистина ли е възможно да има толкова нагъл и безочлив човек? Къде е расла, кой и как я е възпитавал? В тази жена няма никакви ценности, само егоизъм и алчност.
Греша ли, или спомена, че баща й бил отец в някаква секта. Той я бил възпитавал.
Не, не грешиш, баща й е пастор в евангелистка църква. Но въпросът ми не беше буквален, просто се чудя кой родител би възпитал децата си в такова безочие, егоизъм и нахалство.

Добре де, Мая какво точно си мисли, че направи? Накриви шапката на Венци като си тръгна така демонстративно.
Можеше да излезе на игра и да маркира там нещо или да стои на сянка и да чака да завършат останалите двама, да отиде на елиминация и да падне, спасявайки по този начин любимата си приятелка Бистра. А тя я остави на произвола на съдбата, само защото не стана на нейното и всички клетви как ще я пази, отидоха по дяволите. Така просто я закопа, предвид колко слаба е Бистра в игрите.
Бистра към Мая:"Ти извървя пътя по най-достойния начин." Демек играейки за мен и бутайки мен. Няма по-достойна кауза от това, спор няма. Joy
Играела, за да покаже, че жените са достойни и силни. Е така ли играе една силна и достойна жена - прехвърляйки се от гръб на гръб, окичвайки се накрая с чужди лаври и неблагодарна и нагла през цялото време? Какво точно видя Дзами в нея, което не видя в никоя друга жена?
Най-искрено недоумявам с какво Бистра печели такива симпатии, че половината остров й се подложи. Аз виждам само отрицателни черти в нея, толкова грозни, че ме плашат.

# 1 369
Гледах бързо, защото не мога повече.

Доколкото разбирам, теорията е, че дзами и бистра са били гаджета; договорено е тя да му даде пара???

Обаче щом няма социален вот, а ще се играе, как по дяволите тя ще влезне в тройката. Не мога да повярвам, че това изобщо е възможно???

Някой да обясни, чувствам се тъпаааа
То не е теория. Мая го каза в една серия.

# 1 370
Хора, от промото нещо ми намирисва, че и Жоро май ще бушонира..Angry

# 1 371
Истината е, че 99% от зрителите меко казано сме разочаровани от последният развой на събитията. Силно се надявам, че няма да бъдем обвинени ние за това. Но не се знае.
Много слаби режисьори, много.
Кастинг, правила, компоненти и сложност на игрите, монтаж на видеото на самите игри, спойлери, ... Добра идея, лошо изпълнение.  Като нямаш финансов и човешки ресурс по-добре не го прави. Но и аз пък, хората може да са искали да блеснат иновативно и БГ продукцията да стане еталон за това как се правят нещата. Оффф.

# 1 372
Хора, от промото нещо ми намирисва, че и Жоро май ще бушонира..Angry
Което обяснява защо Бистра поддържа отношения главно с него извън острова.

# 1 373
Имам дежа вю от ергенът 3 сезон. По подобен начин се чувствам - водена за носа до последно, губила си времето и емоциите за да разбера накрая, че всичко е нагласено.

# 1 374
Най-якото в епизода беше като ми излезе надписа, че Карлос Насар взе златото в Бахрейн. Да ви кажа , превключих канала да върна да видя, че на него поне му се ходи на състезание.

Абе тези сериозно ли , това не е нормално... Какъв беше този епизод. Не знам за вас, но на мен хич не ми хареса. Да не говорим лошата актьорска игра и фризираната коса на Бистра.
Това е подигравка. Даже не ми се и коментира, толкова съм разочарована.

Четох малко назад и супер много ме е яд като вземат да се обясняват по социалките.

Може ли някой да ми обясни и какво е някой да ти направи дните на острова където се предполага, че ще се състезаваш лежерни.  Не знам, аз във формати не съм била, но като отида на работа някак си лежерно не ми се връзва с целта на занятието. Лежерно на шезлонга под чадъра, в състезание по-активничко моля.

Утре поне на Дамян няма да му слушаме глупостите , наистина си е човек на продукцията както един наш съфорумник писа 😉

# 1 375
За мен лично като зрител, цялото това нещо ми беше обидно.
Също така и за всички простосмъртни участници, колкото и малко да са те, които са се озовали там СЪВСЕМ СЛУЧАЙНО и не са на никого от продукцията никакви, не са на Хосни, не са на Гуспата, не са си бивши/настоящи, не са приятели, не са си от фитнеса, не са си от Максимал, не са на тати и бати, и прочие. Грозно ми е и гнусно и ме е яд, че го гледах това нещо.

# 1 376
До миналата седмица нямах търпение да гледам, зареждах се и ми беше много готино ...

..докато Миро не почна да чака на арената и да пуска участници ...тогава започна това горчиво усещане, че е нагласено, ама поне ако е сценарий да е интересен, а той не е ...

Наистина с толкова хора, които се познават помежду си, явно не става такава игра. Сега разбирам защо на всеки подкаст повтаряха как ги били пазели в самолета и после в хотела, да бе да ....те половината влязоха заедно.

Продукцията не наказва Мая, кой си го помисли не знам ...с тази насласена сценка с Дзами където Бистра след фризьор я пратиха да чуе новия сторилайн ..."Мис Остров, от вас се иска само да се направите на изненадана"

Сано ми се стори бесен на това безумие с храната, някаква подигравка за десерт след бруталния ден - можеше да им дадат пържолата без унижения. Та, Сано ми се строи бесен нещо ....за няколко часа се смениха и правила, и финалисти, и бушони ....

Само и само да се изпълни на Мая плана, та и аз питам да, на кой е приятелка Мая, че дори след като си тръгва, продължава да става на нейното?

Дано да не натиснат и Жоро да бушонира, защото видяхме че Мая не го харесва - като някакъв задкулисен кукловод се оказа тя.

Ако наистина с всякакви средства АБВ станат финалисти, ще приема, че целия сезон е нагласен. Друго обяснение аз нямам.

# 1 377
За мен лично като зрител, цялото това нещо ми беше обидно.
Също така и за всички простосмъртни участници, колкото и малко да са те, които са се озовали там СЪВСЕМ СЛУЧАЙНО и не са на никого от продукцията никакви, не са на Хосни, не са на Гуспата, не са си бивши/настоящи, не са приятели, не са си от фитнеса, не са си от Максимал, не са на тати и бати, и прочие. Грозно ми е и гнусно и ме е яд, че го гледах това нещо.
Абсолютно споделям!

# 1 378
Не е минал финалът и вече има разочаровани. Изчакайте да видим какво ще стане. На мен тази седмица всеки епизод ми е ужасно интересен и определено има доста обрати. Надявам се и утре тази тенденция да се запази. Георги въобще не мисля, че би се отказал от играта в полза на някой друг, както и Бистра. Именно и заради това ги харесвам.

# 1 379
  • София
Чудехме се, че няма правила - или, че се сменят в крачка; че не се обявяват своевременно, а пишещи тук са гледали другите две версии и казваха, ами повечето си е така. Но явно вие - нашата продукция, не сте били твърде готови с тоя алгоритъм на формата. Личи ви от началото до края.
Защото дори във Филипините няма как да опрем пистолет в челото на Мая и да я накараме да играе Simple Smile Ако за толкова епизоди не сте разбрали, в това предаване всеки има избор да играе по начин по който реши.
Добре, но синхроните ви бяха преобладаващо популистки, сценарни и неубедителни (а доста и направо скучни). Чудехме се и дали самите участници разбират овреме какво се иска от тях там. Какво остава за драгите телЕзрители. Просто и вие, екипа, се наиграхте - да не споменавам видеоанонсите, които като че ли ви ги правеха от конкурентно мразещо ви предаване. Ами, вероятно за вас ние сме телетата.

Много неща написахме, от които вие може да вземете по нещо. Дори (не се хваля, благодаря на онези, които го правеха) помолих да болдваме онези изречения, които могат да ви помогнат да разкажете островната приказка на 2-ри сезон по-завлядяващо, ала и по-искрено. Понеже - не сте "другото" предаване, което търпи хейт не от актуалния сезон. (Пък Фермата изгоря, когато я оставихте по инерция и помислихте, че зрителите просто си я обичат и ще търпят схеми, проповеди и изкуствен патос - облечени като патриотизъм в развлекателно-забавна народна носия. Тц!)
Но, най-важното, за което дращехме - когато се натрупаха информации - беше, за допуснатата шуробаджанащина. Тук - и досами финала - виждаме огромната ви грешка. Само тя е достатъчна да ви изяде нашата фенска доброжелателност... Но не било само това - както се оказва.
Ако има втори сезон на хората ще им е ясно че може да правиш като Бистра и Мая и да те бутат и си готов до края. 
За да те бутат до финал трябва да влезеш като СМЧ, иначе никакъв шанс. (DiaMia) - Следващия сезон го наречете "Островът на 100-те роднини". (В рекламите за кастинг слоган може да ви бъде: имате и време до пролетта - ако не сте - да ни станете роднини.) Защото
Островът на Стоте Гривни - "За чиста и достойна победа" - отиде на кино, замина си с последния отлив (дори и Венци да вземе някой лев, да не го гръмне бомба). Но вариант със 100 роднини (само до 5-то коляно обаче), 12 съ-трениращи във фитнеси, 24 с общ бръснар/фризьорка, 36 самураи [tfn2k - благодарности], 48 бушони - комплект с техни лични ел.техници, ще изглежда напълно ОК (и ще сме свикнали, какво толкоз).
А можете и наградния фонд да си спестите. Не знаем с колко още от финала на тоя сезон, но tfn2k го предлага прагматично. Присъединявам се:
Поне става ясно, че аааабсолютно никой в това предаване не е за парите - Гоше е за лагера, Саше е за кауза пердута, Бистрето играела от името на жените (ти представяш ли си от името на мъжете да играе..тва да не е ББ), Венцичка и той не бил грам за парите. Ами направо да ги махат от наградния фонд тия пари, щом никой не ги иска...
Много подценявате зрителите, лъжейки се взаимно (с другите 2 топ-продуцентски колектива от общо 4-те в БГ шоуВселената) с рейтингите, понеже директно пари от драгия зрител не идват. Ами, мислете си така...
Скъпоплатеният театър остава абсолютно незабележим за зрителите. Ние си ядем доматите с колците и изобщо да не ви пука. Може да се стриймвате из нета, туби и под/надхрасти - но да видим дали днешните 20-годишни са ви публика или ще заменят след 5 г. онези от нас, които сме си отишли. Ама това далеко. Вие ще сте пенсионери на Малдивите.
А дали ви пука, че практически (но недоказуемо юридически) - нека да е само за 3 седмици (ама незабравими - след Игрите барем) разбихте живота на няколко души, които в Нета и из квартала ще ги кълнат и плюят? То и те вероятно не са знаели къде отиват, ама са си мислели, че не са в гората - а в Борисовата градина, дето само бездомни кучета може да ги постреснат. И това е излишна питанка. На самите потърпевши след 3 седмици ще им се завърне охолният живот (Вж! текст на песен на Милена)

Единственото хубаво нещо тази вечер беше Карлос Насар, който игра и с 2 рекорда взе златото. Там някъде в островна държава, и съвсем реално гордо - за разлика от измисления ви евтин остров на слабите актьори и истинските роднини.
(Използвал съм и цитати от други пишещи. Благодаря. Ако не ви се чете - тук RAngelova го е написала само в 5 реда: https://bg-mam.ma/p/1714494/48987760
Грозно ми е и гнусно и ме е яд, че го гледах това нещо. (the doors) - още по-кратко. И аз - почти тъй. А едно гласче от телевизора ми шепне: ами да не сте гледали, бе.
А аз се усмихвам "на ум" и си казвам: ако всичките тия шоА у нас вървяха по платени канали - щяха да се все с по 1-2 сезона...)

Общи условия

Активация на акаунт