🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 13 (ФИНАЛ) (08.12 - 16.12)

• 75 497
  • 2 341
  •   1
Отговори
# 1 485
да бе, стига моля ви се. не ми казвайте, че някой ще си даде гривните на Бистра.

# 1 486
  • Варна
да бе, стига моля ви се. не ми казвайте, че някой ще си даде гривните на Бистра.

Нищо повече няма да кажа, в спойлерите го пише.

# 1 487
Алекс не би ги дал, значи остава Георги да реши да се жертва и да припознае каузата на Миро - жена на финал.

# 1 488
За съжаление ще се ядосаме и то много.
Как па не! От тук до финалните надписи само ще се смея.

# 1 489
спойлери не гледам, не чета. значи да се подготвя за довечера.
ако Венци не се откаже довечера, ей на. това ми хрумна сега.

# 1 490
  • Мюнхен
Синхрон на Бистра в началото на епизода:
"Очакванията ми за избора на Венци днес са той да прояви желание и да играе срещу Дзами и Георги. Рискува си гривните като най-богат, но Венци е човек, който споделя че иска да пази хората си, близките си, всъшност нас да запази и според мен това би направил". Дори не знам как да коментирам тази наглост. И това ден преди финала.....

Венци искаше да спаси Алекс, защото "дамите" вече си оплетоха кошниците с останалите и на него му беше ясно, че няма кой друг да си даде гласа за Алекс. Но на двечките никога не им е пукало за него. Венци каза пред Дзами, че неговият проблем е, че Миро е изгорял незаслужено и уж играят за отбора, а няма логика гласове от тях да отиват в друг отбор. Тоест директно, че жените нямат намерение да подкерпят Алекс, а някой от другите останали от мъже
Мая: "Ама вие с Алекс сте бойци" Дори не опита да противоречи и директо му потвърди къде отиват техните гласове. А после е разочарована, че е избрана.
Тя казва, че е длъжна да подкрепи Бистра, а Венци отговаря, че е длъжен да подсигури Алекс. След този разговор да очакват лоялност от него е смешно.

И през цялото това време Бистра се хили и яде.

# 1 491
  • София
Доста тъп епизод снощи, Дзами си дава гривните на куцото пиле на добра воля и всички се вързахме. Как не.
Още някой ли ще ѝ даде гривни? Кажете ми, че е шега.

# 1 492
Аз накрая разбрах защо Венци наблегна на загубеното си доверие към Мая и точно това му натежа да нареди по този начин таблото - вечерта на Острова на ИзбраННика той каза, че му предстои тежък избор за самия него (аз го възприех като дали да играе или не). Предполагам е обмислял да се пусне той и Бистра и Мая с уговорката той да си спечели играта, а Мая да отстъпи на Бистра и така щяха да са на финал той и Бистра, като тя щеше да спечели социалния вот, който той щеше да й осигури с гласа си. НО, той няколко пъти спомена и пред самата Мая, че предвид играта й към Миро му е загубила доверието, поради което предпочете да не рискува и подреди таблото с Дзами, Мая и Бистра, като очакваше Мая да подпре Бистра така, както обещаваше. Но...видяхме какво станА.

# 1 493
Доби бигбрадърски привкус това предаване - жалко.

За мен постъпката на Мая противиречи изцяло с това, което говореше през цялото време - че иска да се запази, за да помогне на Бистра в решаващ момент. И в най-решаващия такъв си тръгна и я заряза.
Като я е страх от водата и не иска да играе, спокойно можеше да се подмотва по плажа докато другите играят, също както Миро правеше в последните си игри (добре, че се приключи и с неговия цирк). Така щеше да остане последна и после да пусне втората игра на Бистра, ако се наложи, и със сигурност щеше да я е спасила.
Тя обаче не можа да си преглътне егото и искаше на всяка цена да покаже на Венци, че щом е казала, че не иска да играе, той не може да я накара. И цената я плати Бистра.

# 1 494

Тя си го е публикувала в стори - Дзами я пратил на финал.

# 1 495
Едно не разбирам и не ми дава мира - ЗАЩО е този зор да се бута тази жена толкова упорито? Защо толкова хора въртят игрите и стратегиите си около нея? Достойна била - моля? Силен играч? Стратег? Помагала? Добра, вярваща? Какво по дяволите видяха в нея, което аз пропуснах? Разбирам наистина да беше някаква вдъхновяваща, грееща личност, да й легнат в краката. Но Бистра???

# 1 496
Мне...цената не я плати Бистра, щото нещата отиват към още един балък дето ще се жертва...цената я платихме ние.

# 1 497
Едно не разбирам и не ми дава мира - ЗАЩО е този зор да се бута тази жена толкова упорито? Защо толкова хора въртят игрите и стратегиите си около нея? Достойна била - моля? Силен играч? Стратег? Помагала? Добра, вярваща? Какво по дяволите видяха в нея, което аз пропуснах? Разбирам наистина да беше някаква вдъхновяваща, грееща личност, да й легнат в краката. Но Бистра???

Защото е политкоректно и го играят либерали, да не ги обвиним, че са женомразци и защото бг мама командва в рейтингите на подобни предавания. То предимно жени ги гледат тези риалитита и тук там някой мъж да изплакне око по някое голо дупе докато си играе игрички на телефона.

# 1 498
hell-o
сега са Бистра, Алекс, Жоро и Венци
коментираме, че един от тях може би ще си даде гривните на нея довечера.

# 1 499
  • Мюнхен
Аз накрая разбрах защо Венци наблегна на загубеното си доверие към Мая и точно това му натежа да нареди по този начин таблото - вечерта на Острова на ИзбраННика той каза, че му предстои тежък избор за самия него (аз го възприех като дали да играе или не). Предполагам е обмислял да се пусне той и Бистра и Мая с уговорката той да си спечели играта, а Мая да отстъпи на Бистра и така щяха да са на финал той и Бистра, като тя щеше да спечели социалния вот, който той щеше да й осигури с гласа си. НО, той няколко пъти спомена и пред самата Мая, че предвид играта й към Миро му е загубила доверието, поради което предпочете да не рискува и подреди таблото с Дзами, Мая и Бистра, като очакваше Мая да подпре Бистра така, както обещаваше. Но...видяхме какво станА.

Дори преди да тръгне към таблото и да вземе решение, Венци каза, че иска да си дадат дума, че гласът за социалната игра отива за човек от техният кемп. А Мая отговори, че тя клетви не дава.

Общи условия

Активация на акаунт