🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 13 (ФИНАЛ) (08.12 - 16.12)

• 75 630
  • 2 341
  •   1
Отговори
# 1 650
Браво на Алекс! Никога не съм имала съмнение, че ще достигне до финалния етап! Много неспортсменско поведение от Георги, но ще му го простя, емоции, нормално. Мачкай, Жоре, искам те в тройката!

# 1 651
Браво, браво, браво на Алекс! Много се радвам, че се доказа и че успя.
Георги си изтърва нервите, простено му, имаше шанс. На телевизора си личеше ясно, че цветовете не пасват. Но може там на силното слънце по-малко да личи. Стискам му палци във втората игра.
Бистра просто не е достойна за финалната тройка.

# 1 652
Действително, вместо жълто, ако бяха сложили зелено, щеше да има по-добър контрст с бялото. Недомислица на продукцията с този жълт цвят.

# 1 653
Най- справедливо е Жоро да е третият финалист.
Няма справедливост на тоя свят...

# 1 654
Бистра много се гордеела със себе си Joy

# 1 655
Сега ще викам за Жоро. JoyJoyJoy , колкото и да не съм предполагала, че ще се случи.
Давай, Жорка! Смачкай тази готованка.

# 1 656
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Много кофти късмет с цветовете на пъзела на Георги, вярно. Направи ми впечатление, че когато Сано каза "Стоп!", за да провери пъзела на Алекс, Бистра продължи да си реди. Съвсем логично за най-достойната жена. Expressionless
Боже, толкова силно и страстно, както искам Бистра да падне, не помня да съм искала някога.

# 1 657
Само не разбрах защо Жоро ядно се изказа и им вика честито, нали сте отбор. Какъв отбор, Алекс и Бистра си играеха всеки за себе си.
Абсолютно ми е непонятно и на мен. Според мен елфа започна да вижда духове 😁

# 1 658
Защото Венци ги подкрепяше

# 1 659
не, той нямаше предвид Венци.

# 1 660
А какво?

# 1 661
Само не разбрах защо Жоро ядно се изказа и им вика честито, нали сте отбор. Какъв отбор, Алекс и Бистра си играеха всеки за себе си.
Абсолютно ми е непонятно и на мен. Според мен елфа започна да вижда духове 😁
Е, все пак са от един кемп, това е имал предвид, предполагам.

В подкаста Миро каза, че Жоро на всички игри е играл шикалкавейки. Да види, да препише, да пипне когато не може, да изкрънка преднина някак.

# 1 662
  • София
JoyJoyJoyJoyJoy
Никога не са давали тегленето на жребия, но всеки път е имало такъв.
Показвали са го поне няколко пъти в началото: теглят някакви клечки с цветовете

# 1 663
БРАВО на АЛЕКС Yellow Heart !!!

връщам се да чета ..

# 1 664
ами какво, и той не знае какво. каза го, колкото да си излее яда от загубата. имал е предвид Алекс и Бистра, че са от един лагер. ако го питат сега защо така е казал и реагирал едва ли ще даде смислено обяснение.

Общи условия

Активация на акаунт