🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 13 (ФИНАЛ) (08.12 - 16.12)

• 75 603
  • 2 341
  •   1
Отговори
# 1 665
  • Другата България
За мен най-нечестно играещия играч беше Дзами.
Преписваше и шикалкавеше редовно.

Изобщо не ме интересува мнението на Миро за Гошо.
Ако е искал да играе - да е играл.
Предпочитам Гошо да препише, вместо Бистричка да победи.
Ужас, само при мисълта, че може да победи ми става тахикардично.......
JoyJoyJoyJoyJoy
Никога не са давали тегленето на жребия, но всеки път е имало такъв.
Показвали са го поне няколко пъти в началото: теглят някакви клечки с цветовете
Е, няколкото пъти вероятно съм ги пропуснала.

# 1 666
Сега ще викам за Жоро. JoyJoyJoy , колкото и да не съм предполагала, че ще се случи.
Давай, Жорка! Смачкай тази готованка.
И аз!👍😄

# 1 667
Бистра, ти НЕ си единствената жена, която успя да стигне до този етап! Сано, дай да сме по-пунктуални! Бистра е единствената жена, която добутаха, довлачиха, домъкнаха до тук с помощта на всички, замесения в тая продукция.

# 1 668
Сладур как се хили - давай Жорка!!!!!!!

Защо тъп пъзел с фраза за толкова решаваща игра?

# 1 669
Имаше ли участник Миро, който помагаше на Бисстра, че нещо не помня и аз, освен нея?

# 1 670
  • Мюнхен
Много интересна игра. Хубаво е когато са с много компоненти. Съгласна съм, че не дава предимство на никого. С еднакви шансове са и двамата. Първата беше прекалено къса.

# 1 671
  • София
Мале, тая битка ще я играят до утре JoyJoyJoy

# 1 672
Няма ли да свърши тая мъка с ,,достойните,, жени най-накрая? И без друго ме е хванал някакъв гаден вирус в момента и стомахът ми се бърка, ще употребя кофата дето съм я гушнала, ако още веднъж чуя за жените, които...

# 1 673
Е, добре де, как може Сано така да помага на Бистра ?!? Това стъпало ти е правилно, това не ти е правилно, а на Жоро - ще видим дали е правилно Rage

# 1 674
Бистра била много благодарнана тези, които са я подкрепили - Мая и особено Дзами.
А Миро къде остана в благодарностите н Бистрето? Или той не е достоен за нейната благодарност?

# 1 675
Много пипкав изглежда този въжен мост, но пък е интересно и напрегнато. Всъщност, след като Алекс е финалист, вече ми е по-спокойно.

# 1 676
  • Другата България
Бистра към Гошо :“Сериозно ли ще го направиш точно сега? На финала ще препишеш?“.
Ти да видиш!
Ами, Бистричка, на теб три месеца не ти пречеше цял кошер с пчелички - черноработнички, начело с пчелата - майка да те носят и разнасят, да те бутат и побутват /дори буквално/, та да си на същия тоя финал, та казвам, да сме по-смирени.....

# 1 677
Интересно как пък Жоро ще преписва от Бистра като тя още е на моста?

# 1 678
Интересно как пък Жоро ще преписва от Бистра като тя още е на моста?
Да бее, Георги е с голяма преднина

# 1 679
Да ... щом е само изречение .. някой сигурно ще и е казал вече изразара предварително ...

Трбваше да Е ИСТИНСКИ ПЪЗЕЛ!!!!

Общи условия

Активация на акаунт