🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 13 (ФИНАЛ) (08.12 - 16.12)

• 75 659
  • 2 341
  •   1
Отговори
# 1 845
Теглихме чертата на Жорката - 24 хил лева

# 1 846
Ако Георги е нарушил правилата като се е върнал не откъдето трябва и не му е направена забележка да мине през решетката - това не е негов пропуск и проблем. Сано и Диляна и един куп оператори и тн, следящи случващото се, са спали. Вината за това е тяхна, не негова.
За това съм съгласна, амааа то по същата логика не е виновна Бистра, а Миро, Мая , Дзами , продукцията и т.н., че са я добутали до полуфинал. 😉😁

# 1 847
Ох Венци има по- малко гривни от Жорка

# 1 848
Добре, че е островът да облекат Сашко, всеки по някоя дреха му е оставил, сега за играта трябваше всичко да облече

# 1 849
Хоп, Венци гуш, Венци лаф, Венци, Венци, але, лагер 3! И иии давам гривните си на Алекс !
Тя каза, че гривните са на Дзами и той би ги дал на Алекс. Затова и тя ги даде на него.

# 1 850
Само 9 000 гарантирани. Много малко за толкова време лишения, игри.

# 1 851
  • Другата България
Не познах за бомбата, но много разумна игра от Гошо.
Не е готина постъпката на Жорката, така е, няма какво да го оправдавам.
Но и аз като повечето предпочитах той да иде на финала. Бистра щеше да е отпаднала, ако Миро не я буташе тооолкова много, Дзами също се жертва. И аз искам жена на финал или да спечели, но не и по този начин, всички да й пускат игри и да я бутат. Жоро повече заслужаваше.
И Сашо щеше да е отпаднал, ако на играта с Миро и Гошо /която Гошо спечели/, Миро не му “пусна“.
И Сашо остана втори, Миро отиде на елиминация. На тази елиминация всичко можеше да се случи със Сашо.
Само припомням.

# 1 852
Оххх гадост, тъпоооооооо

# 1 853
Като цяло е малоумно, че на големия финал на едно стратегическо шоу, в което трябва да напредваш с ума си, накрая го завършват с абсолютна, тотална лотария, която няма нищо общо с генералния замисъл на предаването.

Та реално най-много куца финалът. Много бих искал да променят регламента за втори сезон и там да се завършва с някакво гласуване тип Сървайвър... Или поне тримата финалисти да изгонят един, нещо такова... Абе да е социално, разбирате ме. Като зад тази идея вече човек ще трябва да си прави сметката с кои иска да отиде на финал и т.н.

# 1 854
кутията на Марина - бомба
Теглихме чертата на Венци - 9 хил лева
Венци, фургонИ едва ли ще можеш да купиш с тези пари.

# 1 855
Еееее, стига де. Венци толкова бързо отвори бомбата, само на 4-та кутия - на Марина.

А каузата му е толкова смислена! Да закупи фургони за хора, останали без дом заради пожари.

# 1 856
И? Карма ис а бич ли сме пак?!
Разбирате ли, че няма справедливост на света...

# 1 857
# 1 858
ОФФ тая Марина… носи неприятно чувство до края

# 1 859
В тази игра преписването беше позволено!
Но не е морално. Ти би ли го направила? И сладка ли ще ти е победата после?

Общи условия

Активация на акаунт