🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 13 (ФИНАЛ) (08.12 - 16.12)

• 75 630
  • 2 341
  •   1
Отговори
# 1 830
тотото започва

# 1 831
Само една бомба ли има?

По една бомба на човек.

# 1 832
Аз пък не мога да повярвам ,че в риалити където през епизод се проповядват морални ценности и уж добродушие и състрадание, допускат такива примери за финалисти. Венцичка само си е на правилното място. Днес Алексчо поне поизплакна очи, ама пък Жорката се закопа. Не, че Бистра щеше да е по- добър избор, ама и шамана няма работа там. Да беше май останал Дзамката. 🤪 (Малеее щом това ми мина през главата ,смятай .) Аз вече май "по- малкото зло" от торбата с тъпотии  избирам.🫣🫣🫣

Последна редакция: чт, 12 дек 2024, 23:20 от Joy 05

# 1 833
за некви 100 лева да отидеш на този остров си е направо простотия. Joy

# 1 834
Кефи ми такъв развой! На ви сега борби, коалиции, социални игри! Тото, братче!

# 1 835
Да, аз нали ви казах..покъртително е с тия кутии..

# 1 836
Ехе, Бистра и съвест! Бистрето съвсем изплиска легена.
Жорката може и да преписа, ама на спортистката и бутаха четирибуквието по трасето, и то не в една игра.
Нещо като справедливост се получи тука.
Абсолютно.
Баш тя да говори за съвест и как може...леко смешно. Не я гризеше съвестта, когато заради нея си ходеха участници, които не го заслужаваха, само и само защото друг ѝ играеше игрите.  Не я гризеше и още в началото, когато беше закъсала на пъзел и лагера ѝ, ѝ нареди пъзела с подсказване...и накрая и чужди гривни взе, защото пак беше пътник въпреки бутането и стигна до полуфинал.

А в предаването досега на никого, който беше преписвал, не бяха правили забележки или намеци, че не е достойно, сега Сано специално порти Георги и обяснява как е преписвал... егати театъра, егати чудото.

Колкото повече продължават с двойния стандарт, толкова повече дразнят зрителите. Според мен поне, постигат обратният ефект с тези плитки нравоучения.

# 1 837
  • София
Защо са облякли Диляна, като кокошка Joy
Дъщеря ми попита защо се е облякла като за Хелоуин. 😆

# 1 838
Само Ненчо Балабанов липсва с тия кутии Joy

# 1 839
  • Другата България
Вярно, че е така! Той пропусна цял елемент. Продукцията е спала, ако го бяха върнали, щеше да е друго развитието.
Надали.
Това беше доста преди края на играта.
Но пък и можеше да е обратното, кой знае.....

Сега Гошо ще гръмне бомбата, така мисля.
Но дори и това да стане, ми е все едно, моята прогноза още откакто Ати стана на тати за финалисти Гошо, Сашо и Венци, се сбъдна, от тях най-заслужил е Венци, и дано си тръгне най-богат.

# 1 840
Ако Георги е нарушил правилата като се е върнал не откъдето трябва и не му е направена забележка да мине през решетката - това не е негов пропуск и проблем. Сано и Диляна и един куп оператори и тн, следящи случващото се, са спали. Вината за това е тяхна, не негова.

# 1 841
Ей сега, след малко ще видим какво ще кажете по повод кармата. 😆

# 1 842
Не е готина постъпката на Жорката, така е, няма какво да го оправдавам.
Но и аз като повечето предпочитах той да иде на финала. Бистра щеше да е отпаднала, ако Миро не я буташе тооолкова много, Дзами също се жертва. И аз искам жена на финал или да спечели, но не и по този начин, всички да й пускат игри и да я бутат. Жоро повече заслужаваше.

# 1 843
А защо накрая на Бистра й беше останало само 1 парче? Това значи ли, че е пренесла 3 на едно минаване ИЗВЪН ПРАВИЛАТА? 😄 продължавам да се смея 😄

# 1 844
Миро по Нова каза, че е гледал другите предавания и статистиката сочела, че около 1/3 е добре да отвориш. Той е мислел така да направи.
Ето и Георги спря.

Общи условия

Активация на акаунт