🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 13 (ФИНАЛ) (08.12 - 16.12)

• 75 627
  • 2 341
  •   1
Отговори
# 1 815
Оф последната игра е чистия късмет, може всеки да спечели, дори и Жорка има шанс, за съжаление

# 1 816
От тримата добре, че има поне един, който заслужава да е там. Желая на Венци успех, другите двама ако изгърмят ще съм фен на лудата Рената до живот!

# 1 817
Като ударят бомба, губят това, което са спечелили до сега, или просто спират да отварят кутии и взимат, каквото са си "изкарали"?

# 1 818
Във войната и любовта всички средства са позволени! Тази игра е война, а имаше и любов!
Бях една от тези, дето писахме на СЕМ за Весковата ютия! Не съв си изтрила тяхното писмо!
Но, после разбрах - шоуто си е шоу, животъ продължава! Просто трябва да си правим изводи от видяното! Всеки от нас е срещаал всеки един участник в живота си, верно под други имена и т. н. И направете си извода от какви хора сте заобиколени! Защото тия извадки са житейски ситуации!
Моята класация на тройката е :1. Венци - чиста душа, бихме си паснали по хумор! 2. Жоро - не бях за него, но мисля, че добре си  превъртя житейските истини, макар и с преписване! 3.Алекс-очаквах повече от самото начало, и това скатаване! Очаквам да порастнеш, иначе суперстратегия! Може би най-добрата!

# 1 819
  • Варна
Баси тъпотията, свършиха ми лайковете. БГ МАМА ????

# 1 820
  • София
понеже казвате, че Жоро не минал по препятствието. а някой да е казал, че трябва да минава от там? я ми докажете.

Правилата са ясни. Няма нужда да се шикалкави.
Харесвайте си Георги, радвайте се на "победата" му. Но няма нужда да се извъртат нещата само за да изглежда, че е победил честно.

# 1 821
Бистра си получи заслуженото, да отпадне по най-гадният начин!
Но и на мен ми беше гадно да гледам как Миро й подарява гривни, а после жените били
равноправни на мъжете...
Бистра дори искаше Мая да си мълчи, че няма да си даде гривната на Миро и да ги изненада
в Кръга. Страшна неблагодарница, която благодари само на Дзами и Мая, че я били пазили!
Недостойно поведение, и то от спортист!

# 1 822
  • Брюксел / София
Алекс ли говори за морал?! Алекс и морал е оксиморон! Да си замълчи поне. Добута го и той с помощта на тати, бати, мати и цялата рода до финал, просто да мълчи.

# 1 823
Само една бомба ли има?

# 1 824
  • София
Ако Жоро беше прецакал някой достоен, можеше и да се ядосам и да ми стане жал, ама в случая- абсурд. 😃

# 1 825
като свърши епизода ще го върна, за да чуя Сано какво казва за последната игра, как трябва да се играе. и ще пиша.

# 1 826
  • София
Вярно, че е така! Той пропусна цял елемент. Продукцията е спала, ако го бяха върнали, щеше да е друго развитието.

# 1 827
  • Мюнхен
Ако ти се падне бомба гърмят и парите които си отворил до момента? Или просто губиш правото да продължиш да отваряш нови кутии? Предполагам че е първото, но да попитам все пак.

Сега го казаха. 9000 са сигурни. Това е добре.

# 1 828
Цял сезон се чудя, на кого  прилича Жоро

# 1 829
Защо са облякли Диляна, като кокошка Joy

Общи условия

Активация на акаунт