🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 13 (ФИНАЛ) (08.12 - 16.12)

• 75 490
  • 2 341
  •   1
Отговори
# 1 500
Сега се сещам за онези снимки с подаръците, които някой бе публикувал тук - на Бистра и Жоро. Хм.

# 1 501
Жоро, ако си даде гривните, ще го призная за поредния малоумник, но се съмнявам. По-скоро тя отпада от игра и му дарява нейните.

# 1 502
Мне...цената не я плати Бистра, щото нещата отиват към още един балък дето ще се жертва...цената я платихме ние.

Когато Мая би отбой и заряза Бистра, тя не знаеше, че Дзами ще я спаси. Коментирам само абсурдността на нейното решение.
Иначе за мен игратя я провали Миро с неговоте нагласени игри. Ако не ходеше да играе елиминациите на Алекс и Бистра, имаше шенс в момента други хора още да са на острова.

# 1 503
Още не мога да дочета, стигнах до предишният си пост, но искам да оставя това:
https://www.btv.bg/shows/ostrovat-100-grivni/videos/predi-golemi … -tazi-sutrin.html

# 1 504
Едно не разбирам и не ми дава мира - ЗАЩО е този зор да се бута тази жена толкова упорито? Защо толкова хора въртят игрите и стратегиите си около нея? Достойна била - моля? Силен играч? Стратег? Помагала? Добра, вярваща? Какво по дяволите видяха в нея, което аз пропуснах? Разбирам наистина да беше някаква вдъхновяваща, грееща личност, да й легнат в краката. Но Бистра???

Нищо. Това е световна тенденция, затова от доста време не можем да гледаме свестен сериал или филм, където многообразието да не е покрито, за да не разсърдим някой.

Мая им обърка схемата и  вдигнаха сценаристите посред нощ само и само да пооправят демиджа, ама то стана по-зле, защото сценристите не можаха да стоплят, че така дават живот на унизителния разговор между Дзами и Бистра и мястото на жената и мъжа. Той  и този разговор си беше част от постановката, защото Бистра е прекалено слаба да бие някой мъж от тези останалите в игра.
С тази идея си бяха тръгнали и направиха този цирк след момента в който Мая си махна снимката.

Та като си вдигнат посреднощ на имърджънси ей това се получава:

JoyJoyJoyJoy

Последна редакция: чт, 12 дек 2024, 13:25 от count(ess)_horror4e

# 1 505
Всичките 300 хил ли ще бъдат спечелени или не? Ако уцелиш бомба приключваш с отварянето на кутии ли? И кои кутии отваряш, тези които съвпадат с номерата на гривните ли, защото ако е така ще е доста удобно за манипулации.

# 1 506
Значи Мая тотално се е оплела в опитите си да изчисти образа си след шоуто. Първо писа "споко бе, това е само игра, нали трябва да ви забавляваме", после казва " и в живота е така, с манипулации се постигат нещата в днешно време, не с честен труд", как разбирала подкрепата към децата - като не им играе игрите и не им печели победите, което е точно обратното на това, което каза по повод подкрепата на Миро към Бистра как трябвало да играе в нейния коридор....
А Бистра, каквато си глуповата с кравешкия поглед (цитирам приятелката и) очаквам и тя тотално да се омаже и след шоуто. Тя вече започна с криндж "разговора", който проведоха с Дамян...

# 1 507

Ако не сложеше Алекс или себе си, нямаше как да го минат по гривни, дори в конфигурация - Жоро (14), Дзами (19) и Бистра (2)! Най-много гривни се събират, ако отпадне един от мъжете, а Бистра е 2ра и то са 14+19+1=34, а Венци е с 35. Това може би наистина би бил най-добрия ход за лагер 3.
Така ако Бистра бие, а Дзами е последен, тя става с 28 плюс една от Мая евентуално 29. Алекс с колко гривни беше, 26? Така тя става сигурен финалист и Алекс отива на вот. Венци очевидно предпочиташе Алекс да е втори по гривни.
2-рият с най-много гривни НЕ Е сигурен финалист! Само 1вия е сигурен финалист. Останалите 4 играят игра, и който победи е 2рия финалист. А останалите 3 гласуват. Така, че Венци вот не дава, освен ако гласовете не са 1-1-1 (примерно ако са Мая, Бистра и Дзами, Бистра да даде за Дзами, Мая за Бистра, а Дзами за Мая).
Така за Венци нямаше никакъв вариант да не е най-богат, освен някой дето написа Мая да си дала 1та гривна на Жоро, което по никакъв начин не помага на никой! Защото тогава пак ще останат 4-ма, а не 5ма, ако Мая след като е била Дзами си тръгне. И в този случай Жоро и Венци ще са с равен брой и няма да има най-богат, ще си играят тогава 3 игри за 3ма финалисти.

# 1 508
Защото е политкоректно и го играят либерали, да не ги обвиним, че са женомразци и защото бг мама командва в рейтингите на подобни предавания. То предимно жени ги гледат тези риалитита и тук там някой мъж да изплакне око по някое голо дупе докато си играе игрички на телефона.
Това не го премам - американския Сървайвър и телевизята, по която се излъчва е ултра-мега "woke", но никога не са си позволили да бутат удобни играчи или да променят правилата заради тях.

# 1 509
Може и 10000 да не бъдат спечелени. Много е тъжен края на това предаване. Уцелиш ли бомба, губиш всичко. Май ще имат само 3000 гарантирани. Имаш за отваряне толкова кутии колкото гривни имаш. Направо съжалявам финалистите. Егати хазарта.

# 1 510
  • София
Тоя сезон трябваше да се казва ОСГ: DMS Бистра. Като им даваха гадостите да ядат, пак само на нея помогнаха. Накрая в лагера се изцепи, че Венци не се погрижил за нея?! И затова Дзами си дал гривните. Не разбирам. Тая жена защо си мисли, че някой трябва да се грижи за нея и да я бута? В реалния живот явно това се случва, но това е игра. Понякога наглостта в хората ме оставя безмълвна.

Много ми беше смешна Мая, която разказваше "стратегията" си, която изобщо е нямала, според мен, а впоследствие си е въртяла опашката наляво-надясно. Ама нали голяма умница да я изкарат, всичко от началото премислила. Мхм. И ние всички кълвем.

# 1 511
Айде изчетох, много сте писали бре!

Мая останала неразбрана и недооценена каква подкрепа е давала (пък за други правела точно обратното, правела пребиваването неприятно).
Майче, душа, а ти кого друг разбра и оцени? А?

Последна редакция: чт, 12 дек 2024, 13:21 от Одри ♡

# 1 512
И аз много искам жена финалист в приключенски формат, но не на таква цена. Цената е комплексни игри задължително с логически елемент или поне игри, в които двата пола са равнопоставени като например играта за оцеляване между Петя и Кирил, както и финалист на база умения в общуването и харизма (омръзна ми "социална игра"). При условие, че тук има трима финалисти по различни показатели, съвсем лесно е да има жена финалист. Разбира се, признавам, че в общия случай в приключенски формат силовите игри ще са с превес и при един победител само,  много много по-вероятно е това да е мъж.

# 1 513
  • София
Коментарът на Мая за Йочколовки беше почти като разказите на Киро за Биляна.
Много ниска топка.

Имам усещането, че Мая си вярва като ги говори как не я разбрали, как не оценили... Не знам какво е това, не е лишена от емпатия, защото видяхме как се грижеше за Алекс, но има нещо много сбъркано в ценностната ѝ система.

Синхронът ѝ пост фактум си беше за оправдание на неуспеха ѝ тя самата да е на финал, промъквайки се между капките зад маската на бушон на Бистра.

# 1 514
Защото е политкоректно и го играят либерали, да не ги обвиним, че са женомразци и защото бг мама командва в рейтингите на подобни предавания. То предимно жени ги гледат тези риалитита и тук там някой мъж да изплакне око по някое голо дупе докато си играе игрички на телефона.
Това не го премам - американския Сървайвър и телевизята, по която се излъчва е ултра-мега "woke", но никога не са си позволили да бутат удобни играчи или да променят правилата заради тях.

Не знам , за мен ние сме на светлинни години назад от тези предавания. Там е яка мелачка и няма място за аматьори, само вземи промотата и как всичко се знаеше предварително. За мен също вече ми изглежда като яхане на вълната, малко криворазбрано и уж с добри намерения.

Общи условия

Активация на акаунт