🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 13 (ФИНАЛ) (08.12 - 16.12)

• 75 479
  • 2 341
  •   1
Отговори
# 1 515
  • София
Всичките 300 хил ли ще бъдат спечелени или не? Ако уцелиш бомба приключваш с отварянето на кутии ли? И кои кутии отваряш, тези които съвпадат с номерата на гривните ли, защото ако е така ще е доста удобно за манипулации.
Тук може би е мястото да спомена нещо за тези финални кутии: за да се избегнат всякакви съмнения за манипулации, трябва накрая да се отворят покажат всички неотворени кутии за да се види дали всеки е имал и то точно по една бомба (независимо от това дали финалистът се е отказал или е ударил бомба). Във Австралийския сезон не го направиха и след това имаше доста шум с разкрития, че не било всичко чисто с тези кутии: някъде се беше появила снимка, че единият от тримата имал повече бомби в неговите кутии.
Ако пък са направили някоя промяна в правилата (както преди време беше цитирано изказване на НН че имало само една бомба), то тогава не знам как ще се гарантира равнопоставености не ми се мисли какви ще са реакциите на феновете в мрежите
Силно се надявам при нас всичко да стане напълно прозрачно, защото Българската аудитория е много чувствителна на такива теми

# 1 516
  • Другата България
Нямам време да ви чета,  дано успея по-късно.
Само искам отново да кажа, че според мен Гошо НЯМА да си даде гривните на Бистра.
Ако това се случи, форматът ще загуби много от феновете си.
Вероятно и мен.

# 1 517
Само искам отново да кажа, че според мен Гошо НЯМА да си даде гривните на Бистра.

+1
Гошо нищо няма да си даде, гривни пък най-малко.

# 1 518
  • I Love You 3000
Едни тънки леки въпросчета: Не се ли плаща патент за това предаване? Няма ли надзор от оригиналната продукция? Какво е това ШОУ , какво е това фиаско?
Никой нищо не знае, какви правила, какви бомби....?! Накрая пускат някакви хора да се отказват за сметка на други , да си тръгват когато си искат, без бой без обяснение...Каста - хора на този и онзи от наще, че да има контрол.....Финалистите с някакви уж каузи ,за които ще даряват пари,ама надали..... мътна и кървава!
Цялата работа ВОНИ на едни "изпрани" ...........килоти!
За да гледам втори сезон искам разсписки - кой за какво е похарчил колко пари от уж спечелилите - иначе чао!

# 1 519
Диванна армия не мога да смогна да Ви чета от снощи. Някой сметнали, че довечера Бистра като бие Георги става с 36 гривни?
Пак имам да чета на 25 страници....

# 1 520
  • Другата България
Бомбите ги има и в оригиналния формат.

# 1 521
  • София
Някой сметнали, че довечера Бистра като бие Георги става с 36 гривни?
Това няма да стане така. Довечера последният 4-и ще реши на кого от останалите да си даде гривните. А Бистра като цяло не може да бие и вързано коте, пък ти за Георги ми говориш Joy

# 1 522
  • София
Аз добре ли съм разбрала,че гривни няма да се залагат,а отпадналият ще реши на кого от останалите трима да дари своите?
Та въпросът е по-скоро Бистра на кого ще помогне.

# 1 523
  • софия

Ако не сложеше Алекс или себе си, нямаше как да го минат по гривни, дори в конфигурация - Жоро (14), Дзами (19) и Бистра (2)! Най-много гривни се събират, ако отпадне един от мъжете, а Бистра е 2ра и то са 14+19+1=34, а Венци е с 35. Това може би наистина би бил най-добрия ход за лагер 3.
Така ако Бистра бие, а Дзами е последен, тя става с 28 плюс една от Мая евентуално 29. Алекс с колко гривни беше, 26? Така тя става сигурен финалист и Алекс отива на вот. Венци очевидно предпочиташе Алекс да е втори по гривни.
Това не е така, втори финалист излиза от битка, без значение, колко гривни има. Третият трябваше да е от вотът на играчите.

# 1 524
Големи сметки и машинации паднаха за тоя социален вот и накрая се оакза, че такъв няма.
В оригиналния формат по принцип има ли?

# 1 525
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Нищо повече няма да кажа, в спойлерите го пише.
E ти изобщо нищо не каза и никой не разбра какво ще се случи. Не смяташ ли, че който иска да знае предварително какво следва, сам ще си прочете в спойлерната тема? Rolling Eyes

Венци ясно даде да се разбере, че изборът му беше наказателен. Той си го и каза в прав текст. Писна му на човека просто и не го виня. Видя неща, които не му харесаха - бутане, влачене, направени и неоценени жертви, предателство и егоизъм.
На мен ми е по-интересно Бистра разбра ли изобщо Мая как я изпържи /че не й е силна страна мисленето/ и как не удържа "мъжката" си дума, с която ни проглушава ушите три месеца, че ще я спаси? Защото да се откажеш и да си тръгнеш, давайки си гривната преди игра, не е спасяване, а просто бягство.
И съм много и твърдо против да се пишат простотии и закани за саморазправа в профилите на участниците в социалните мрежи, но не мога да не отбележа колко глупави аргументи е привела Мая, за да се защити от зрителското неодобрение. Няма какво да се жалва патетично, че хората не харесаха поведението й. Сама си призна снощи, че и в живота е лицемерна и манипулативна, а сега се сърди, че това масово не се одобрява.
Била жена и майка и затова не трябвало никой да си позволява да я съди как е играла. Ама я чакай малко, каквато и да е "титла" не гарантира и не пази от това да си нечитав човек.
Това че си жена, майка, спортист, европеец или католик, не те прави автоматично по подразбиране добър човек и не ти представлява щит срещу критики за поведението ти.

А Бистра е тотално дъно. До последно очакваше помощ и пак искаше някой да се жертва за нея /в случая Венци този път/.  "Мъжка дума" е само и единствено когато спасяват нея.
Така погледна Венци, като го обявиха за първия финалист, че ако можеше да убива с поглед, човекът щеше да бъде изпепелен на мига.

# 1 526
Няма как да има социален вот. То ще са двама души на вот, без право да гласуват за себе си, нямат избор за кого да гласуват.

# 1 527
Още не мога да дочета, стигнах до предишният си пост, но искам да оставя това:
https://www.btv.bg/shows/ostrovat-100-grivni/videos/predi-golemi … -tazi-sutrin.html

Диляна споменава, че каста бил изключително добър... За съжаление реалността е точно обратното, изключително слаб каст си беше.

# 1 528
Никой не ви кара да гледате това предаване, да и аз много неща не харесах от последната седмица, но пък в това е чара. До последно да не се знае какво ще стане.

Писнало ми е от повтарящите се игри в ИГ, от това продукцията да бута играчи, задушава стратегии и тн.

В Острова всеки има шанс, на който не му харесва, да си пуска нова и да търпи един и същи сценарий.

# 1 529
  • София
Някой сметнали, че довечера Бистра като бие Георги става с 36 гривни?
Това няма да стане така. Довечера последният 4-и ще реши на кого от останалите да си даде гривните. А Бистра като цяло не може да бие и вързано коте, пък ти за Георги ми говориш Joy
Дай пример коя жена от този каст може да го бие? Simple Smile
С решението на Дзами и новите правила на боговете, се разчисти пътя на мъжете към кутиите.
Мое лично мнение -Ати на тати Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт