Щях да постъпя по абсолютно същия начин и не защото съм лакома или алчна, а защото съм безразсъдна. Боря се с това цял живот, обаче все още не ми пука за рисковете, често напълно неоправдани 
Чудесно стана така. И без това продукцията си го употреби максимално и хората останаха с усещането, че се ползва с протекции и го бутат и не се отчете доста силното му участие, а само се повтаря за играта, в която Миро му помогна. И накрая ако беше спечелил и пари, Мая, Бистра и Жорката щяха да си отдъхнат облекчено, защото целият хейт щеше да се изсипе върху него
Пари се печелят, а той е умно момче и съм сигурна, че ще се справи и ще развие каузата си. А се надявам и да си запазят приятелството с Миро, това е много по-голяма награда от няколко хиляди. И както сам си каза, да се стяга да работи, защото явно късметът не му е много силна страна 
Чудесно стана така. И без това продукцията си го употреби максимално и хората останаха с усещането, че се ползва с протекции и го бутат и не се отчете доста силното му участие, а само се повтаря за играта, в която Миро му помогна. Препоръчани теми