🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 13 (ФИНАЛ) (08.12 - 16.12)

• 75 399
  • 2 341
  •   1
Отговори
# 2 205
Аз накрая не видях точно какво се случи. Не трябваше ли да отварят кутии с техните номера на гривните? Или само броят гривни отговаряше на броят на кутиите?

# 2 206
  • България
Миро се виждал с Йочколовски, вижда се с Алекс, поствали са се снимки с Влади и Киро, въобще Миро не страни от участниците както се предположи в коментара на lllit.

# 2 207
Прилагам линк към всички качени до момента надкасти в ютуб. Чакаме Венци, Алекс, Жоро и Бистра. Като погледнете в дясно и се виждат всички клипове.
https://www.youtube.com/watch?v=hXKelZArgaQ&list=PLdOmO4y2nw3awH … EhqyOPQCA&index=1

Последна редакция: сб, 14 дек 2024, 19:40 от #RAngelova

# 2 208
Да бе, що да не хукне Миро да заравя томахавки с Мая...Двете с Бистра не го споменаха изобщо като човек, помогнал на отбора и в частност на Бистра, а сега искат да пускат снимки в инстаграм колко са им добри отношенията.

# 2 209
Аз накрая не видях точно какво се случи. Не трябваше ли да отварят кутии с техните номера на гривните? Или само броят гривни отговаряше на броят на кутиите?

Номерата на кутиите, които бяха в индивидуалното поле отговаряха на номерата на гривните, които имаха накрая. Броят на кутиите също беше равен на броя на гривните им.
Сашо нямаше 10ка , а я искаше по сантиментални причини ( РД на баща му) . Явно не му е била на ръката на края, а 40 му беше завещана от Бистра.

# 2 210
Опустошили са Макдоналдса във Филипините 🤣
А Венци е втрещил летището🤣🤣🤣 :

Има го в стори- мори на Бистра

# 2 211
Травмата на Миро, според мен, се е получила от прекомерното следване на сценария на продукцията, което той не е очаквал, както и от поведението на някои инфлуенсъри.

# 2 212
Днес ми попадна някаква смешка:

От календар с облечени пожарникари, по-лошо е само календар със съблечени програмисти!

Joy

# 2 213
Да бе, що да не хукне Миро да заравя томахавки с Мая...Двете с Бистра не го споменаха изобщо като човек, помогнал на отбора и в частност на Бистра, а сега искат да пускат снимки в инстаграм колко са им добри отношенията.
Ми той "помогна" на Бистра да я мразят всички, че с неговото бутане стигна финала. 😂 И аз няма да имам очи да заравям томахавката, щом съм се навила на такава помощ. Изобщо, Бистра не знае на кой свят е... За доблест, за чест говори, някакви високопарни фрази, ама да беше стигнала сама до там, до където стигна, а то... За смях стана! Но няма какво да се сърди на Миро. Да беше отказала тая "помощ". Спортистка, "златно момиче", някой ще я тика по задника, за да си изиграе играта. Трябва от Федерацията по художествена гимнастика да ѝ забранят да споменава "златно момиче" и себе си в едно изречение!

# 2 214
  • Буркина Фасо
ако имат късмет може да отворят всичките и последно да остане бомбата. регламента не им забранява това.
При 30+ кутии, вероятността да отвориш всички без една и да оставиш бомбата накрая е нищожно малка, дори при прилагането на по-елементарната формула (която не е напълно коректна но е лесна за илюстриране и разбиране):
при 30 кутии вероятността да отвориш сума на всяка стъпка е:
отваряне 1: 29/30
отваряне 2: 28/29
отваряне 3: 27/28
и т.н
отваряне 28: 2/3
отваряне 29: 1/2
И като се умножи всяка от тези вероятности, почти всички се неутрализирал и накрая остава 1/30 (т.е 3.3%)
При 50 става 2% и т.н
Т.е бая голям късмет трябва да имаш за да отвориш всичко без бомбата. JoyJoyJoy
въпросът беше, че продукцията не им е наложила забрана да отварят всички кутии. т.е. ако преценят - да го направят.

# 2 215
За мен Миро излезе с положителен образ от предаването заради това че се показа като човек, който си държи на думата!
За мен това качество е рядкост. И е крайно положително също така.
Това ще запомня аз..и с това ще свързвам Миро- човек който изпълнява обещаното!!
Това показа. Това остана. С това ще го свързват....аз поне.

Другото - начини на игра..стратегии..са ми на много заден план.

Мъж на място. Стабилен човек на когото можеш да вярваш. Да имаш доверие...нещо което все по-рядко си среща в наши дни.
Това помага и в бизнеса Wink

# 2 216
Мая верно ли била първа приятелка на Ива Софиянска-Божкова? А пък 8888 официални спонсори?
Почвам да си обяснявам защо се държеше като оперетна примадона ! Simple Smile

Ох, бе, Музо, възпей онзи пагубен гняв на Мая Пелеевска, дето донесе безбройни беди на войските островни и
прати в подземното царство душите на много герои, тях пък самите предаде за плячка на стръвните псета, пир за грабливите птици!

# 2 217
Мая верно ли била първа приятелка на Ива Софиянска-Божкова? А пък 8888 официални спонсори?
Почвам да си обяснявам защо се държеше като оперетна примадона ! Simple Smile
Така говорят злите езици 😃 и също, че се е развела заради сина на Илиан Михов Баровеца... Да се чудиш що говори лошо за чалгата тая Мая! 😆

# 2 218
Трябваше да има само една бомба във всичките кутии и да отварят заедно финалистите. Една кутия Жоро, една Алекс и една Венци и така докато не уцели някой бомбата или се откаже. Участниците щяха да спечелят по съществени суми и пак щеше да има съспенс.

# 2 219
  • Варна
Миро се виждал с Йочколовски, вижда се с Алекс, поствали са се снимки с Влади и Киро, въобще Миро не страни от участниците както се предположи в коментара на lllit.
И аз така мисля, просто не иска Мая в обкръжението си. И аз не бих я искала.
Противна е. А в началото я защитавах.

Общи условия

Активация на акаунт