Най-добрата ми омъжена приятелка има мъж за секс

• 9 218
  • 166
  •   1
Отговори
# 75
А ако не са видели нищо, викаш ще хукнат да я спасяват.... Мда.
Аз ще те спася, Аида. Защото знам, че си отдадена и прилична жена. Качествените хора се подкрепяме.

# 76
# 77
Комшиите са си важни. Нали като я спипа и му падне пердето, може да реши да я понатупа, а в такива случаи обикновено комшиите все се правят на слепи и глухи, за да не са свидетели. Не че са безотговорни и безчувствени, ами просто си знаят стоката и се правят на разсеяни, защото никой не харесва дегенерати.

Егати простащината!

# 78
Моряците и тираджии били верни Joy
Какви глупости Joy

# 79
  • Далечният изток
Ще заключат темата заради тебе ейййй Joy

# 80
Според мен цялата тема е породена единствено от женска завист, честно.

Ето това
"Жена му (на външен вид) е топ мацка, прилича на 25 годишна без деца."
казва всичко.

Нищо не се пише за това колко готина и красива е приятелката, обсъжда се жената на онзи, което е съвсем ирелевантно и звучи даже съмнително и преувеличено.

# 81
Разбрах! Основното е комшиите да не ти се присмиват и да избегнеш "какво ще кажат хората". Joy
Е затова съвременната хирургия и модата на клонингите е голяма работа Joy Ами друго си е да излезеш от вкъщи с Маша, и след малко да се прибереш с Таша без кварталните клюкари да се усетят, не ли Joy

# 82
Telesilla, правилно си усетила. Това е нейна една вметка, която не ни върши кой знае каква работа, но е някак си особено изтъкната характеристика.
Основното раздразнение на авторката идва оттам, че приятелката й и нея разиграва и върти на пръста си, а и ползва за параван. Но ако наистина беше такава принципна лъвица, каквато се изкарва, въобще нямаше да се стигне до тези неща. Така че може би именно тази засилваща се завист с времето ще точи ножа, предназначен за гърба Smiley

# 83
"Най-добрата ви приятелка" знае ли,че я раздухвате в общественото пространство?
Любовната й драма ни най-малко ви касае.

# 84
Оооо, съседите са важни!
Да ви разведря от нищенето на ситуацията със случка по темата.
Отбивам се при баба ми. Тя излиза на терасата да полива цветята и ушите ми чуват следното:
- Комшийке, кой точно е твоя мъж? Те все различни влизат и аз така и не се запознах с него.

Въпросната жена е долу пред блока, а баба ми вика от третия етаж. Била новодомка във входа и бабет решила да спази етикета и да се запознае с членовете на семейството. Умрях от срам, без да съм видяла жената, а баба ми изобщо не го намери за нередно. Та има и такива несъобразителни съседи.

# 85
  • София
Ако разбера, че изневеряват на близка приятелка/приятел - ще кажа, освен ако знам, че те не искат да знаят в такава ситуация.

Ако разбера, че близка приятелка изневерява, а мъжът й е свестен човек, и съответно го намирам за нередно/неморално - няма да кажа на мъжа, но вероятно ще се дистацирам от ситуацията, а може би и от нея.

Ако разбера, че близка приятелка изневерява, но знам, че мъжът й е тъпанар, няма да имам проблем с това. В такива случаи даже ще я покрия без да ми е съвестно.

# 86
  • По света и у нас
И какво сега? Нещо ти е станало тъпо, че тя се прибира с мъж, а ти не, в стаята на Спа-то ли?

Параван не параван, то ясно че тя ще иска да си прекарва времето с него, а не с теб, през нощта.

Лично мен не ми е ОК да съм параван защото може и ти да опереш пешкира ако мъжа й разбере. А и както виждаш, в момента започваш да плащаш двойно за спа-то и ти си кукуваш сама докато тя си прави секс. Някак си не е готино изживяването.

# 87
  • Down south
Къде ги намирате тези най-добри приятелки, които сте готови да предадете.
Ценете си приятелите.

Аз имам цели две от над двадесет години и нито житейските съдби, нито различните континенти, океан разстояние, бракове/изневери и пр. могат да ме накарат да ги предам.

# 88
Къде ги намирате тези най-добри приятелки, които сте готови да предадете.
Ценете си приятелите.

Мълчиш като партизан и това е, а? Ей това е отдаден приятел.
Въпросът е, че авторката се съмнява в приятелството им, защото е започнала да я ползва като параван.
Има си хора, които не са окей с това.

# 89
  • Далечният изток
Ами да прекрати отношенията с приятелката. Или "приятелката".
Що трябва да се меси в отношенията с мъжа ѝ?

Общи условия

Активация на акаунт