Има ли срамна работа?

• 7 761
  • 138
  •   1
Отговори
# 120
  • Melmak
Защо? За друга държава ли говориш? Или за конкретен сектор?

Няма ли head hunting?

# 121

Няма ли head hunting?
това към мен ли?
именно, защото  е head hunting, и съм с опит в специфична сфера

# 122
  • Melmak
Беше към soney, с теб сме писали едновременно.

# 123

Няма ли head hunting?

За друга държава, да и в "държавния сектор". Вероятно в частния няма чак такива ограничения.
Ограниченията са за да има пълна прозрачност, всеки етап на процеса на наемане надлежно документиран и без шуро-баджанащина.

# 124
То и в България в държавния сектор за всичко има конкурси. Дори да е само един кандидата, пак има.

# 125
аа, ама тя за държавен сектор говори ..
че къде е тази държава, дето няма лакът, коляно, рамо...за влизане на топло и меко?????
и тука си имаме процедура- ДВ, после цяла платформа за обявяване, кандидатстване , обработка на документите, та чак до обявяване поименно на кандидатите и после оценките от конкурса....
само дето, в общината знаят кой ще се явява , още преди да са обявили мястото в държавен вестник

# 126
  • Melmak
О, държавният сектор и тук няма нищо общо с частния.

# 127
  • Обран бостан ;)
Няма срамна работа ,дори и "ескорта" .Имам впечатления от дами ,които работят тази дейност в голям град.Красиви ,с висше образование ,поддържани и винаги имащи ухажори и пари.Дори най -възрастната "ескорт" е на 70 години /но като я погледнеш не и личат/.

Стана ми интересно:

Освен ухажори и пари имат ли нещо друго ?

В смисъл, деца, семейства и т.н.

# 128
Няма срамна работа ,дори и "ескорта" .Имам впечатления от дами ,които работят тази дейност в голям град.Красиви ,с висше образование ,поддържани и винаги имащи ухажори и пари.Дори най -възрастната "ескорт" е на 70 години /но като я погледнеш не и личат/.

Стана ми интересно:

коли, вили, диаманти Wink

# 129
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:

Стана ми интересно:

коли, вили, диаманти Wink

Пенсионни осигуровки Trollface

# 130

Стана ми интересно:

Скрит текст:
50на 50 са с мъже .Някой са разведени ,други си имат мъж до себе си използват някакви фалшиви алибита ,за да си действат .Деца всички имат и внуци някой .Коли ,няма как да нямат,а осигуровките сами си ги плащат ,имат си някой техни фирми

# 131
Срамна работа няма - срамно е да се подиграваш на някого за професията. Когато човек се труди, според мен трябва да ходи с гордо вдигната глава. Няма нищо срамно и в заплатата - тя в един момент се повишава, а ако не се - търсите друго място, все пак безплатен обяд няма. Човек трябва да тръгне отнякъде. Толкова много неща съм работила докато започна работа по специалността си - не съжалявам за никое. Изградих работна дисциплина, научих се, че нищо не се дава наготово. От всяко място можеш да научиш нещо. А и в крайна сметка отначало където и да работиш заплатите не са революционно високи.

# 132
  • Най-красивата страна
Не е срамно да изкарваш парите си с честен труд.
Без значение дали са малко или много.
Срамно е да крадеш.

# 133
Доста години беше голяма мода на всеки с ниска заплата да се лепва етикет "мързелив", независимо какво работи и какъв е приносът му за обществото. Надявам се да е попреминала...

# 134
  • Обран бостан ;)
Доста години беше голяма мода на всеки с ниска заплата да се лепва етикет "мързелив", независимо какво работи и какъв е приносът му за обществото. Надявам се да е попреминала...

Ц. Не е.

Наскоро в една тема потребителка ми се подиграваше, че като студент съм мизерствал, докато съм се самоиздържал, а тя е благоденствала на хранилка на мама и тати.

Общи условия

Активация на акаунт