Коледни подаръци- находки

• 893
  • 5
  •   1
Отговори
Привет!
Споделете за най-големите си находки, свързани с коледните подаръци. Simple Smile

Аз лично, все още съм в търсене на бюджетни, но и готини подаръци и ще се радвам на идеи. Blush

# 1
Преди около месец бях с близка на разходка и влязохме в English home да разгледаме. Харесахме си някои неща, но преценихме че цените не ни устройват и не купихме нищо.
Преди няколко дни бях по работа близо до магазина и влязох да разгледам, без намерение да купувам.
Обаче, магазина приятно ме изненада с намаления 70 + 30 %. Взех спалния комплект, който моята близка си беше харесала и вече й го подарих. Сполучлив подарък определено.

# 2
  • София
В една скорошна тема за одеялата някой препоръча одеялата от агнешка вълна на "Занаят". Взех едно за майка ми за Коледа, че тя обича, а ползва едно на сто години. 95 лева е, но ще си го ползва години напред.
Останалите подаръци поръчах от немския Amazon - стори ми се в пъти по-евтино...

# 3
Преди около месец бях с близка на разходка и влязохме в English home да разгледаме. Харесахме си някои неща, но преценихме че цените не ни устройват и не купихме нищо.
Преди няколко дни бях по работа близо до магазина и влязох да разгледам, без намерение да купувам.
Обаче, магазина приятно ме изненада с намаления 70 + 30 %. Взех спалния комплект, който моята близка си беше харесала и вече й го подарих. Сполучлив подарък определено.
Ехааа, каква страхотна приятелка сте!

Браво, супер попадение си е това.

# 4
Сред черния петък сега очаквам коледните намаления.

# 5

Общи условия

Активация на акаунт