Онлайн пазаруване от ZARA и групата INDITEX - VIII тема

• 69 445
  • 841
  •   1
Отговори
# 615
И аз се интересувам от връщането. Иьпратиха ми инструкции да го върна в BOX NOW, като принтирам и залепя товарителницата или напиша номер. Достатъчно ли е наистина да напиша номера, защото нямам принтер?

# 616
  • Пловдив
Кога беше намалението на Зара? Не помня юни или юли беше.

# 617
И аз се интересувам от връщането. Иьпратиха ми инструкции да го върна в BOX NOW, като принтирам и залепя товарителницата или напиша номер. Достатъчно ли е наистина да напиша номера, защото нямам принтер?
напиши го, и така ще ти върнат парите.

# 618
  • София
Кога беше намалението на Зара? Не помня юни или юли беше.

Започва през юни.

# 619
  • Sofia
Малко отзиви:

Панталони в дънков стил, тънички, летни, много приятна изненада. Отговарят си точно на размер 36.Очаквах някаква торба, но ми стоят ТОЧНО като на модела, нагоре по дупето, надолу с хубаво разкрояване и подгъв. Много ми харесват!
https://www.zara.com/bg/bg/%D0%BF%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BB% … html?v1=421920514
Скрит текст:

Яке с лен, леко твърда материя, не е от съвсем меките, но иначе ми харесва моделът:
https://www.zara.com/bg/bg/%D1%8F%D0%BA%D0%B5-wide-sleeve-%D1%81 … html?v1=463521335
Скрит текст:

Панталони, подходящи за ниски хора, надолу са леко широки, в началото мислех, че няма да се харесам с такъв модел, но миналата година взех подобни в тъмен цвят и се оказаха много удобни за лятото, приятен подгъв, като се изглади страничният ръб стоят добре, остават, отговарят си на 36 размер:
https://www.zara.com/bg/bg/%D1%87%D0%B8%D0%BD%D0%BE-%D0%BF%D0%B0 … html?v1=443090359
Скрит текст:

# 620
  • sofia
Имате ли инфо кога започват намаленията в Massimo Dutti?

# 621
Тези дни трябва да започне намалението за всички магазини от групата индитекс.

# 622
  • София
Не знам кога ще почнат намаленията, но проверих миналата година са започнали на 26.06.2024 г.
Нямам нищо мечтано да чакам да го намалят, но ще поръчам някой неща.

# 623
  • Бургас/Пз
Не знам кога ще почнат намаленията, но проверих миналата година са започнали на 26.06.2024 г.
Нямам нищо мечтано да чакам да го намалят, но ще поръчам някой неща.
И тази година май ще е тогава. Поне така са казали на дъщеря ми в магазина в Германия като е попитала.
Моя приятелка пък твърди 22.06, но не ми се вярва, защото е в неделя, а нямам спомен да е почвало някога в неделя

# 624
  • Варна
Намалението винаги е в четвъртък. Така че 26-ти е деня.

# 625
Аз хубаво се бях навила за вчера и си чаках цял ден .Grinning

# 626
Днес питах в Парадайс в Зара, кога се очакват намаленията и ми казаха,че още нямат информация Grinning

# 627
Aз съм си заредила кошница , много неща за изчерпани, но св надявам да ги пуснат до тогава .

# 628
И аз заредих кошницата,  от две седмици насам трупам, някои неща се бяха изчерпали, после пак се появяват... Ще видим какво ще хвана. Какъв процент се очаква да е намалението или за всичко различно?

# 629
Също съм я заредила, но гледам ден след ден едно по едно изчезват от наличност артикулите. Накрая 2-3 ако останат ще е късмет. Понякога връщат изчерпани неща, но ще видим. И то
точно преди намалението изчезват…

Общи условия

Активация на акаунт