Онлайн пазаруване от ZARA и групата INDITEX - VIII тема

• 69 456
  • 841
  •   1
Отговори
# 600
Страдивариус вече не предлагат ли избор на дължина? Поръчвах преди 2м дънки в къс вариант и то модел, който вече имам, е-дойдоха дълги. Така два пъти. А сега изобщо не виждам на сайта избор.

# 601
  • Sofia
Страдивариус вече не предлагат ли избор на дължина? Поръчвах преди 2м дънки в къс вариант и то модел, който вече имам, е-дойдоха дълги. Така два пъти. А сега изобщо не виждам на сайта избор.

Имат в petit and tall секцията за ограничени модели:
https://www.stradivarius.com/bg/%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D … D0%BA%D0%B8-n1958

Поне на мен ми дава да поръчам по-къси:

# 602
Аз също гледам на тази секция, но ми дава да избера само размер. Моделите на Зара отбелязани като скъсени-скъсени ли са? Имате ли наблюдения?

# 603
  • София
Видях, че Pull&Bear са към тази тема. Току-що си направих регистрация. Абонирах се да получавам новини. В кошницата излизат автоматично някакви кодове, един от които е 15% за добре дошъл. Обаче когато го избера и приложа изписва, че е невалиден. Пробвах да увелича сумата като стана над 100 лв, но нямаше ефект. Кодът остана невалиден.

Ползвали ли сте такъв код за намаление? Аз ли бъркам нещо?

# 604
По моя казус - днес са ми превели парите от Зара, след повече от 2 месеца от връщането ...

# 605
  • Sofia
Аз също гледам на тази секция, но ми дава да избера само размер. Моделите на Зара отбелязани като скъсени-скъсени ли са? Имате ли наблюдения?

След избор на размера, може да отбележите Short (ако има налични):
Скрит текст:

На Зара cropped моделите са скъсени.
Офтопик за темата, но тази година и Mango са пуснали хубави crooped модели. Слагам в скрит текст едни дънки, които взех и са подходящи за по-ниски хора:

# 606

Здравейте! Някой знае ли защо вече не може да се поръча до офис?
На адрес попълних адреса на офиса на Спиди, да видим какво ще стане…

# 607
  • Sofia
Аз току-що пуснах поръчка до автомат на Спиди (през комютър) и нямаше проблем. Да не е проблем с апп-а?
Тази рокля, някой има ли отзиви:
https://www.zara.com/bg/bg/%D1%80%D0%BE%D0%BA%D0%BB%D1%8F-tie-dy … html?v1=442846784

# 608
  • София

Здравейте! Някой знае ли защо вече не може да се поръча до офис?
На адрес попълних адреса на офиса на Спиди, да видим какво ще стане…
Няма да отиде в офиса, ще Ви звъннат на адреса за получаване. Пренасочете я като получите известие от Спиди.

# 609
  • София
Получавали ли сте етикет за връщане към Зара през Box Now?
Там няма връщане към Зара.
Как се действа с тези автомати?

# 610
Здравейте! Как става връщането по куриер от офис? Поръчката ми иначе пристигна със Самдей. Досега никога не съм връщала така, а все в магазин.

# 611
  • Някъде там
Здравейте!
Харесах си тази рокличка, в приложението ми показва, че трябва да избера XS, искам да попитам - вие доверявате ли се на приложението. Ако някой е пускал поръчка на тази рокля, съобразил ли се е с приложението и предложения размер.

# 612
  • Sofia
Аз винаги гледам "Размери на продукта", пише си за всеки размер и ми е най-точният ориентир, защото мога да сравня с други дрехи вкъщи:

# 613
  • Стара Загора
На мен вече ми излизат едни и същи см на всеки артикул, когато кликна в/у "размери на продукта". Преди бяха конкретни см, посочени в таблица за определен артикул.

# 614
На мен вече ми излизат едни и същи см на всеки артикул, когато кликна в/у "размери на продукта". Преди бяха конкретни см, посочени в таблица за определен артикул.

На мен ми излизат точните см на всеки отделен размер.

Общи условия

Активация на акаунт