Онлайн пазаруване от ZARA и групата INDITEX - VIII тема

• 69 432
  • 841
  •   1
Отговори
# 645
Нямат такива привилегии точно в Зара.

# 646
https://www.zara.com/share/z1975-wide-leg-mid-waist-jeans-with-s … =red_social_movil

Някой има ли ги? Дали отговарят? Препоръчва ми 34н, това и поръчах. Но искам като на модела да стои, леко широко.

# 647
  • София
Поръчах в 20.07ч. всичко в кошницата ми беше налично, но аз пък нямам нищо мечтано😉 и доставка до магазин хванах.

# 648
Поръчах в 20.07ч. всичко в кошницата ми беше налично, но аз пък нямам нищо мечтано😉 и доставка до магазин хванах.

И аз поръчах през апп-а снощи, с доставка до Paradise, но днес отидох до там и си намерих всичко налично, и отмених поръчката. Innocent

# 649
  • До морето...
Здравейте. Поръчах две рокли със стандартна доставка и за едната пише,че ще е с доставка 1-07.07.25г.,а другата с доставка 2-04-07.07.25г.
Да разбирам, че ще ги разделят в две пратки ли?
Също ,има ли шанс да бъдат доставени преди посочените дати?

# 650
Здравейте. Поръчах две рокли със стандартна доставка и за едната пише,че ще е с доставка 1-07.07.25г.,а другата с доставка 2-04-07.07.25г.
Да разбирам, че ще ги разделят в две пратки ли?
Също ,има ли шанс да бъдат доставени преди посочените дати?

Възможно е срока на доставка да се промени, ще получите известие. В две отделни пратки ще бъдат, щом така е излезнало при поръчката. Nerd

# 651
Аз не можах нищо да хвана от харесаните ми неща. Влезнах в приложението малко по-късно и вече нямаше номера.Disappointed Нищо.
Все пак, ако някоя от вас има тези дънки, номер 36, в синьо или светложълто, и желае да се раздели с тях, с удовеолствие бих ги взела.
https://www.zara.com/bg/bg/%D0%B4%D1%8A%D0%BD%D0%BA%D0%B8-wide-l … html?v1=443298901

# 652
  • София
Аз не можах нищо да хвана от харесаните ми неща. Влезнах в приложението малко по-късно и вече нямаше номера.Disappointed Нищо.
Все пак, ако някоя от вас има тези дънки, номер 36, в синьо или светложълто, и желае да се раздели с тях, с удовеолствие бих ги взела.
https://www.zara.com/bg/bg/%D0%B4%D1%8A%D0%BD%D0%BA%D0%B8-wide-l … html?v1=443298901
Следете сайта ще се появят.

# 653
  • До морето...
Да,следете ,ако много ги искате.При мен беше голям зор,докато се вредя да направя поръчка .Всички набелязани ,докато стигна до плащане и се изчерпват ,не знам какво е това чудо.После след няколко часа пак се появяват в определени размери и така минаха почти два дни ,докато успея да направя поръчка.Само,където два артикула ми ги разделиха в две пратки и за единия имам информация, че е изпратен,за другия още нищо .🙄

# 654
Закупих от намалението тази лятна рокля и сандали.

# 655
Здравейте, имате ли наблюдения по кое време от денонощието се появавят изчерпани номера или е възможно по всяко време?

# 656
Здравейте, имате ли наблюдения по кое време от денонощието се появавят изчерпани номера или е възможно по всяко време?

По всяко време е възможно. Аз всеки ден ставам към 5 ч. и на зимното намаление редовно хващах какво си бях набелязала.

# 657
  • Някъде там

По всяко време е възможно. Аз всеки ден ставам към 5 ч. и на зимното намаление редовно хващах какво си бях набелязала.

Както са написали, по всяко време, но се изчерпват светкавично, така че трябва да се действа бързо. От сегашните намаления успях да поръчам част от нещата, които исках.

В момента следя няколко рокли, надявам се да успея да си ги поръчам.

# 658
Аз поръчах 2 неща, които исках в деня на началото на намалението (25/06) - тази ми я дава на 09/07 доставка до магазин и на 01/07 излязоха още 3 от нещата (11-14/07 до спиди автомат) , като периодично си проверявах, когато се сетя, поръчката ми е от 10.30 сутринта, по принцип сега пак има размери примерно.

# 659
и аз не успях да поръчам нищо, вчера бях магазина но имаше толкова много хора и беше такъв хаос, че си тръгнах....

Общи условия

Активация на акаунт