Онлайн пазаруване от ZARA и групата INDITEX - VIII тема

• 68 180
  • 841
  •   1
Отговори
# 810
  • София
Момичета, получих една рокля без колана към нея. Искам да я върна дали ще има някакъв проблем. Поръчката е онлайн и ще връщам чрез машините в магазина. В нашия магазин в Бургас не приемат на каса връщане на поръчките, които са направени онлайн.
Преди време получих детски суитшер, като липсваше долнището, а беше в комплект. Писах на съпорта и обясних какво е дошло. Установиха, че артикулът е комплект и без проблем върнах в магазин.
Може да пишете и да им обясните липсата на колан. Не вярвам да има проблем.

# 811
  • Бургас/Пз
Момичета, получих една рокля без колана към нея. Искам да я върна дали ще има някакъв проблем. Поръчката е онлайн и ще връщам чрез машините в магазина. В нашия магазин в Бургас не приемат на каса връщане на поръчките, които са направени онлайн.
Преди време получих детски суитшер, като липсваше долнището, а беше в комплект. Писах на съпорта и обясних какво е дошло. Установиха, че артикулът е комплект и без проблем върнах в магазин.
В чата на Зара ли имате предвид, че сте писали??

# 812
  • София
В чата на Зара ли имате предвид, че сте писали??
Да

# 813
Здравейте, аз съм връщала рокля без колан лятото(така си дойде) и ми върнаха парите.  Не съм писала на съпорта.

# 814
  • Бургас/Пз
Здравейте, аз съм връщала рокля без колан лятото(така си дойде) и ми върнаха парите.  Не съм писала на съпорта.
Благодаря ви.

Герето, благодаря и на вас.

Никога не ми се е случвало.

# 815
  • София
Ани аз лично бих писала на спорта, сканираш разговора за доказателство и си го пазиш. Иначе не мисля, че ще има проблем, но за всеки случай.

# 816
  • Варна
здравейте, в сайта на Зара пускат ли намаления покрай черните петъци?

# 817
  • Бургас/Пз
Ани аз лично бих писала на спорта, сканираш разговора за доказателство и си го пазиш. Иначе не мисля, че ще има проблем, но за всеки случай.
Точно така направих. Пак пробвах в магазина, но момичето ми каза, че трябва през кутията в магазина. В чата същото ми казаха

# 818
  • София
здравейте, в сайта на Зара пускат ли намаления покрай черните петъци?
Обикновенно Зара участва на черен петък, но на определени артикули, а не на цялата колекция.

# 819
Да, на официалния черен петък.

# 820
Пуснах поръчка от Бершка на 25 октомври. Пише че е изпратена и ще я получа на 29 октомври. И така си стои статуса на изпратена , а доставка няма до ден днешен. Нямам номер на товарителница, нямам нищо. Опитах да се свържа с онлайн чат но е AI и не стигаме до никъде. Какво мога да направя? Поръчката е платена предварително с карта

# 821
  • Бургас/Пз
Точно така направих. Пак пробвах в магазина, но момичето ми каза, че трябва през кутията в магазина. В чата същото ми казаха
Зара ми върнаха парите за роклята без колан. Доста бързо при това. Върнах я в събота.

# 822
Привет! До колко часа доставят пратки куриерите на Express One? Питам, защото днес очаквам пратка от ZARA, която за пръв път ще ми бъде доставена чрез тях.

# 823
От 9 до 18 ч, може и да не дойде днес. Една от най-лошите фирми е това.

# 824
Дори и ако пише, че пратката е натоварена от куриер за разнос ли? 😅

От 9 до 18 ч, може и да не дойде днес. Една от най-лошите фирми е това.

Общи условия

Активация на акаунт