Онлайн пазаруване от ZARA и групата INDITEX - VIII тема

• 68 180
  • 841
  •   1
Отговори
# 795
Аз днес и вчера им писах няколко пъти по чата, само им затварят. Не мога да повярвам, че това е стандарта им.
Точно попълвах жалбата към КЗП и ми звъннаха от SAMEDAY. Стандартното - да ми кажат, че ако съм съгласна, може до кутия и до 1-2 работни дни.
Дали ще стане, кой знае.
Ако ли не, ще си я пусна жалбата и така.
Не виждам как нещо ще се промени ако нямат жалби и проверки.

# 796
  • София
Този път от Зара ми удържаха 5.40 лв. за връщане на дрехи по box now.

# 797
Някой спомня ли си в Зара предни години на Черен петък дали имаше намаление за всичко или само на избрани артикули и колко % е било ?

# 798
На избрани артикули, на 25.12, всяка година. Първо пускат в приложението, мисля към 20:00 часа,  след час пускат и сайта.

# 799
На избрани артикули, на 25.12, всяка година. Първо пускат в приложението, мисля към 20:00 часа,  след час пускат и сайта.

За сезонни намаления става дума или ЧП?

# 800
Те нямат Черен Петък. Пускат едно намаление на Коледа. Сега дали е сезонно, не знам как да отговоря. На 24.12 в приложението показват кой продукт с колко ще бъде намален и ги пълня в кошницата, за да може като ми дойде известието, че започва намалението да ги взема веднага. Те и крият някои артикули, слагам ги в кошницата и в момента на разпродажбата вече не са налични.

# 801
Някой спомня ли си в Зара предни години на Черен петък дали имаше намаление за всичко или само на избрани артикули и колко % е било ?

На избрани артикули, последния петък на ноември е ЧП в Зара и останалите магазини от веригата Индитекс. Около 30% по спомен беше намалението през миналите години.

Отделно от това е зимното намаление, което стартира на 25.12 онлайн и от 26.12 в магазините.

# 802
  • София
Дами, имам въпрос.
Един костюм се появи в сайта, "coming soon", след това изчезна без опция за закупуване, пише изчерпан.
Бях в магазина, казаха, че са го изтеглили за нашия пазар.
Въпросът е какви са опциите за поръчка от чужбина, или изобщо какви са опциите?

# 803
Поръчвала съм от немската Зара с превозвач до БГ

# 804
  • София
Бих потърсила в испанската, немската или английската версия.

# 805
  • София
Поръчвала съм от немската Зара с превозвач до БГ
Мерси!
Какво означава с превозвач?

Чисто технически ме интересува как се случват нещата.

Бих потърсила в испанската, немската или английската версия.

# 806
  • София
Ами с GGBG, Gabieli, поръчва се до техен адрес в чужбина, имат офиси в Англия, в Германия. За Испания сега Мистрал предлага такава услуга.

# 807
  • София
Ами с GGBG, Gabieli, поръчва се до техен адрес в чужбина, имат офиси в Англия, в Германия. За Испания сега Мистрал предлага такава услуга.
О, благодаря.
Ще вляза в сайтовете на всички да погледна как се случва.

# 808
Някой връщал ли е онлайн поръчка от Масимо?
Пише че трябва да се изтегли някаква бланка от профила, но поръчката е направена като гост.

# 809
  • Бургас/Пз
Момичета, получих една рокля без колана към нея. Искам да я върна дали ще има някакъв проблем. Поръчката е онлайн и ще връщам чрез машините в магазина. В нашия магазин в Бургас не приемат на каса връщане на поръчките, които са направени онлайн.

Общи условия

Активация на акаунт