Онлайн пазаруване от ZARA и групата INDITEX - VIII тема

• 69 334
  • 841
  •   1
Отговори
# 30
Да, питам за обща поръчка за Плевен Flowers Hibiscus
Има доста групи във фейсбук, пишете там, тук силно се съмнявам някой да поръча, без гаранция за каквото ѝ да било.

# 31
  • Плевен
Благодаря все пак Flowers Hibiscus разбира се, питам за Плевен, за да мога да си платя веднага Two Hearts
Весели празници на всички Christmas Tree

# 32
Здравейте.Знаете ли дали намаленията ще са и за физическите магазини или само онлайн?

# 33
В 20:00ч.започва намалението в приложението, в 21 в сайта. От утре в магазините като отворят.

# 34
Здравейте.Знаете ли дали намаленията ще са и за физическите магазини или само онлайн?
В магазините започват от 26.12 с 30% мисля.

# 35
  • Плевен
Дали ще се изкупят парфюмите още тази вечер Simple Smile срам, ама сериозно питам. Чак утре ще поръчам ( в крайна сметка сама за първи път - голям мерак Simple Smile

# 36
Дали ще се изкупят парфюмите още тази вечер Simple Smile срам, ама сериозно питам. Чак утре ще поръчам ( в крайна сметка сама за първи път - голям мерак Simple Smile

Не се притеснявай. И аз за пръв път се чудех как ще се справя. Преди това бях правила поръчки в Кроп, Синсай. Сумата за Зара беше достатъчна за безплатна доставка до дома. Пристигна по - бързо като време  от поръчка на Синсай или Кроп и за разлика от тях луксозно опакована- в красива кутия, вътре съдържанието завито в тънка хартия и запечатано с лъскава лепенка.

# 37
Преди 2 часа бяха налични всички размери на нещата, които бях харесала. В момента са out of stock. Simple Smile Пак с техните номера и ще трябва да следя за наличност… и съответно да забравя за доставка до някой от магазините им.

# 38
Парфюмите свършват бързо като всеки четвъртък цените се намаляват още, но рядко се появява някой парфюм.
За съжаление вече няма огромните намаления от пандемията, когато парфюмите бяха по 3-4 лева.

# 39
  • София
Успях да направя поръчка с вземане от магазин. Simple Smile Даде ми дата 6 януари. Доволна. Relaxed

# 40
В Pull&Bear дава доставка до Цариградско шосе демек The Mall, ама там няма магазин..

Едит: Сега се зачетох пише офис Pull&Bear на етаж 3. Не съм знаела и виждала, че имат доставка до офиса им.

# 41
  • Бургас/Пз
В 20.15ч успях да вляза и вече нямаше доставка до магазина в Бургас. Поръчах до адрес, като пуснах и ненаселени, ама е много тъпо така. Отделно, че половината неща в кошницата преди да обновят сайта ги имаше, а като го пуснаха , вече бяха изчезнали. И това се случва вече на всяко намаление Simple Smile

# 42
Кои са тези хубави парфюми?

# 43
И при мен 20:05 доставка не беше възможна до магазин в Пловдив, нямаше размери и поръчах само една рокля

# 44
Аз си поръчах всичко набелязано(е, без една тениска на детето) в 20:03 Stuck Out Tongue Winking Eye доставка до адрес, тъй като нямаме Зара в града. Остава и да съм улучила размерите, но нямам голяма надежда.Laughing

Общи условия

Активация на акаунт