Онлайн пазаруване от ZARA и групата INDITEX - VIII тема

• 60 875
  • 770
  •   1
Отговори
# 15
Според мен намалението ще започне на 26ти, защото винаги от четвъртък вечерта пускат онлайн намачението

# 16
  • София
Онзи ден след като върнах артикул в магазина, от кредитната карта, с която е платена поръчката, беше изтеглена същата сума. Кредитната карта дори не беше в мен, т.к. е на мъжа ми. Не е запазвана в профила. Иначе си получих потвърждението за връщане на имейла. На някой случвало ли се е подобно нещо? Писах през някаква форма за връзка, още нямам отговор. Чудя се на място в магазина дали ще могат да проверят и да свършат някаква работа
Подайте сигнал в магазина-явно пак имат проблем.

# 17
И при мен така става - уж я дърпа още веднъж , но всъщност не е така и ще получите сумата по сметката която е вързана към кредитната карта. На тотал нещата са ок. На уникредит съм.

# 18
  • Плевен
Привет ! Позволено ли е да питам дали някой поръчва, за да се включа? От Плевен съм Simple Smile

# 19
Момичета, намалението започва утре.

# 20
Записвам се в темата, за да следя покупките ви! На мен нищо специално не ми трябва, но разни базови тениски и прочие за наслояване са винаги добре дошли Simple Smile

# 21
  • София
Привет ! Позволено ли е да питам дали някой поръчва, за да се включа? От Плевен съм Simple Smile
Не е ясен въпроса Ви.
Всички в темата поръчваме.

# 22
Не е ясен въпроса Ви.
Всички в темата поръчваме.

Вероятно дамата иска да се комбинира с някого , заради отстъпки или доставка.

# 23
Здравейте, харесала съм си тези дънки, които преди два часа бяха налични в моя размер, но сега не са. Случвало ли ви се е след това да бъдат пак налични. Гледам ги от много време и чаках намаленията. И за размерите ма дънки на Зара някой има ли опит … отдавна не съм си взимала по-умалени ли са или обратното?

# 24
  • Плевен
Да, питам за обща поръчка за Плевен Flowers Hibiscus

# 25
Здравейте, може ли да се използва подаръчен ваучер онлайн? При плащането не ми излиза като опция…

# 26
Здравейте, може ли да се използва подаръчен ваучер онлайн? При плащането не ми излиза като опция…

Не. Само във физически магазин.

# 27
Здравейте, харесала съм си тези дънки, които преди два часа бяха налични в моя размер, но сега не са. Случвало ли ви се е след това да бъдат пак налични.
Бях се абонирала да ми пратят мейл когато заредят един  артикул. В рамките на две седмици ми пратиха съобщение на мейла че  са заредили. Артикулът беше за текущия сезон ( т. Е зимен а беше началото на зимата) и без намаление, ако има значение.

Търсих подобен артикул по същото време и при други търговци. Беше свършил и не заредиха повече. А в Зара заредиха, което за мен беше приятна изненада.

# 28
  • София
Да, питам за обща поръчка за Плевен Flowers Hibiscus
Не се правят такива поръчки.

# 29
Последно от Зара си взех блуза и бомбър в така популярен цвят. Хубав комплект се получи.

Сега ще гледам за ботуши и рокли разни. Някое друго палто, евентуално. Ще търся вдъхновение и от темата. Simple Smile

Постоянно се появяват артикули и изчезват бързо. Затова няма и как да се правят комбинирани поръчки от няколко човека.

Общи условия

Активация на акаунт