Онлайн пазаруване от ZARA и групата INDITEX - VIII тема

• 68 295
  • 841
  •   1
Отговори
# 75
  • Mostly in my mind
Според мен си отговаря. Моделът е втален, не е оувърсайз.

# 76
Според мен си отговаря. Моделът е втален, не е оувърсайз.
Благодаря, много е хубаво палтото.

# 77
  • София
Тези взех от магазин:

Това за щерката

# 78
Stefina, прекрасни придобивки както винаги!

Аз взех два пуловера за подарък при старта на намалението.

# 79
  • на пистата
Stefina,кажи за палтото.Отговаря ли си.Котъма скубе ли се.Бях го набелязала,но свърши бързо.Ще го дебна да излезе.Много ми харесва.Има и едно с принт на крава,също много ми харесва.

# 80
Тази сутрин в Сердика имах невероятния късмет да улуча точно номера, който ми трябваше от ботушите в бордо. Поръчах по-малък номер при стартиране на намалението, защото моя беше изчерпан. Ще изчакам да дойдат и те, че тези сега пък са ми леко големи. Много ми харесва, че на повечето обувки започнаха да слагат стелка с мемори пяна.

# 81
Stefina,кажи за палтото.Отговаря ли си.Котъма скубе ли се.Бях го набелязала,но свърши бързо.Ще го дебна да излезе.Много ми харесва.Има и едно с принт на крава,също много ми харесва.
И аз го загледах този кравешки принт, но ми идва малко смело за моя начин на обличане.Stuck Out Tongue Winking Eye
А, даже, има и мъжка риза и дамска чантичка в същия десен.Sunglasses
На ММ само едни рога ще му липсват...

# 82
  • София
Палтото е умалено, взех М, нося С. Така го дават и в сайта , че е умалено. Не видях да  се скубе косъма.
Аз обичам вталени палта, това не е. С кравата го знам, но няма да ми влезе в употреба, а е и още по-широко.

Последна редакция: пт, 27 дек 2024, 22:56 от stefina

# 83
  • на пистата
А случайно някой да има код за pull end bear?

# 84
  • Sofia
Да потвърдя, че номера се появяват сутрин рано. Тази сутрин си хванах тази риза, която исках да купя още преди намаленията, а после рязко свърши:
https://www.zara.com/bg/bg/%D1%80%D0%B8%D0%B7%D0%B0-%D0%BE%D1%82 … html?v1=409936765

(най-после дойде на мода любимият ми цвят шоколад)

# 85
  • София
Massimo Dutti страницата само на мен ли ми прави някакъв бъг? Не ми дава да пусна поръчка, защото формата на телефона ми не бил правилен? Поръчах през приложението, но ми стана интересно, как да го оправя това, като и на съпорта им не ми дава да пиша, защото и там в контактната форма ми дава в полето за телефон, че бил невалиден. Пробвах с 0 отпред, с +359 и какво ли още не. Weary

# 86
На първо четене това си поръчах, за размерите е тото.

# 87
  • Варна
Тази сутрин получих 1/2 пакета от втората ми поръчка - 25.12, 20:25ч
Първата е разделена на 4 части и нито една още не е тръгнала - 25.12, 20:05ч
Полученото днес е един артикул, който вероятно е изпратен от магазин, но иначе изглежда никога неотварян и разгъван, като дори е сгънат с тези бели картонени листи (суитшърт е), с които първоначално се сгъват и опаковат дрехите.

# 88
  • Варна
Здравейте, аз си поръчах тази рокля, която отдавна съм харесала. Имам топ, а сега допълних и роклята.

https://www.zara.com/bg/bg/%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D1%82% … html?v1=418428610
Много харесвам трикотажа на Зара и на Манго. Днес бях в магазина във Варна, на живо малко неща ми харесаха, но предпочитам да оставя покупките за следващата серия намаление, предполагам другата седмица.

# 89
И аз имам няколко набелязани неща, но чакам последващи намаления, че за Zara, не ми се дават много пари, като знам, че същото след 2 седмици, ще е наполовина на цената сега. А и не е нещо, от което сън да не ме хваща, ако не съм го купила Relieved

Само за едни обувки се чудя, май тях ще ги взема сега, че после може да няма номера, а ми харесват.

Общи условия

Активация на акаунт