Онлайн пазаруване от ZARA и групата INDITEX - VIII тема

• 68 393
  • 841
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте,дами!
Какво става тази година с пратките на Zara,липсва всякаква организация май?
Поръчах пратка за която платих доставка и трябваше да се достави на 10.01,след този период ме нямаше и помолих да се анулира пратката,казаха,че не може и просто няма да си я получа и така ще се анулира.
Снощи,седмица по-късно получавам съобщение,че е доставена в някакъв СБА магазин ?!?!?изобщо не знам какъв е този куриер,била дадена на продавача😆🤣
Аз не съм в София и не мога да я взема а и не искам тк съм си пуснала друга поръчка.
Колко време трябва да чакам да не я взема че
да я върнат към Зара и да си получа сумата,която не е малка и не е моя грешката ,че закъсняха с една седмица.

# 286
Ако поръчката се намира в супермаркет СБА значи куриерът е expressone. Те нямат физически офиси, а ползват магазини, каси на изипей и магазини за алкохол и цигари.
Отивате на касата и касиера я вади из под тезгяха. Joy
От алиекспрес получавам така пратки. Странно е.
Не искат нито лични карти, нито номер на поръчка.

# 287
За сега оставям тези

Stefina, страхотни находки 😍
Може ли линк или номер на първите токчета (в цвят бургунди) и на черните с панделка, при търсене със снимка не ми излизат.
То, надали ще има останали де, ама не се знае…

# 288
Ако наистина намалението е до 24.01, то предполагам повече няма да намалят цените. Този четвъртък пропуснаха, днес пак са същите. Някой знае ли, предните пъти беше ли отбелязано пак кога е крайният срок на намалението? Защото си спомням, че беше до изчерпване на артикулите, дори имам спомен за една находка, поръчана точно на 14.02

# 289
И аз съм останала с впечатлението, че зимното намаление продължава и през февруари.
Аз докато чакам последната вълна намалени цени пуснах поръчка с лятно настроение Grinning

Връщам тези сандали, които стоят много добре, но са неудобни за носене. Вместо закопчалка, около глезена са с ластици, което прави крака нестабилен.

И тези боти. От снимките не личи, но отпред следват формата на стъпалото, тип боси обувки, което на мен ми седи грозновато.

Stefina, винаги са ми интересни постовете ти, страхотни неща показваш. Simple Smile

# 290
Получих артикул без етикет и ужасна кройка как да го върна в този случай?

# 291
Отзиви за последната поръчка, вероятно всичко ще се връща
Рокля на круши, направо е пеньоар на баба ми ). Иначе е приятна материя, р. М, леко по-голяма.
https://www.zara.com/bg/bg/%D1%80%D0%BE%D0%BA%D0%BB%D1%8F-%D1%81 … html?v1=384752807

Рокля, р.М, много странен цвят, прозира на най-неочаквани места, въпреки подплата
https://www.zara.com/bg/bg/%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%B5%D0%BB% … html?v1=364086770

stefina, много хубави попадения!

# 292
Получих артикул без етикет и ужасна кройка как да го върна в този случай?
Без хартиен етикет може. Не трябва да са изрязани зашитите.

# 293
Stefina,може ли линк за червената блузка моля

И аз съм разочарована,че няма още по-голямо намаление Simple Smile

# 294
  • Варна
Здравейте, да ви покажа и аз какво поръчах:
Много е хубаво, не боцка и не лъщи чак толкова много, слагам го под леопардова жилетка.
Тази тениска е много хубавичка на живо, въпреки, че се дразня на краткия живот на белите тениски все такива си купувам
Този комплект е мекичък, харесва и остава

Това е много мекичко, също остава, въпреки, че не си падам по бежеви дрешки

Това го чакам с голям мерак, че го и поръчах на високата цена, много обичам такива без ръкави от трикотаж

Това също го чакам
Това боди чакам -
Този комплект -
А за това палто търся съвет дали да го оставя, едно широко ми е такова, чудя се много, ако може да ми дадете съвет ще съм благодарна.

# 295
Линк за бляскавата блузка, плс Simple Smile

# 296
  • Варна
Линк за бляскавата блузка, плс Simple Smile
Заповядайте, но трябва да я следите сутрин рано
https://www.zara.com/bg/bg/%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D1%82% … html?v1=381248531

# 297
  • Стара Загора

Ето и 2-рата ми поръчка. Този път съм доволна и няма да връщам нищо.
1. С ризата реших да предизвикам себе си, защото подобни щампи до сега съм избягвала. Взе, че ми хареса.
2. Една обикновена бяла памучна тениска. Харесвам ги тези на Zara.
3. Червеният топ е идеален за под сако. Имайте предвид, че е доста тънък.
4. Виждам, че и други дами са поръчали роклята. Десенът е много добра изработка. Като цяло, заради нея направих поръчката. Joy

# 298
От това, което дойде, оставям това:

# 299
Liyan@, този панталон има ли дължина достатъчно (аз съм 176 и му се чудя)?

Общи условия

Активация на акаунт