Онлайн пазаруване от ZARA и групата INDITEX - VIII тема

• 69 503
  • 841
  •   2
Отговори
# 570
Имам 2 неполупени поръчки от началото на февруари, дали има някаква надежда изобщо?

# 571
Аз имах една такава, писах на чата и след няколко часа се появи анулирана.

# 572
Няма да пиша тогава, искам си нещата.

# 573
  • Бургас/Пз
Няма да пиша тогава, искам си нещата.
Това изобщо не означава, че ще ги получите. По вероятно да не ги. Но поне, ако им пишете ще ви върнат парите. Има вероятност докато не им дадете знак, че не сте я получили изобщо да не ви отразят

# 574
  • София
Аз имах една от 02.02 с доставка 17.02, изчаках и чак на 20 мръдна и на 24 си я взех от магазина.

# 575
  • Бургас/Пз
От Зара са станали много бързи. Поръчах вчера до магазин и ми даваше дата на доставка 7.03. Току що обаче имам съобщение, че поръчката е готова за взимане. Толкова бърза доставка никога не ми се е случвало.
Панталонът , ако ми хареса мисля да го взема и в друг цвят Simple Smile

# 576
Здравейте!
Случайно да сте засичали тази риза в  xs размер по магазините.  

В Пловдив я няма, в сайта не намерих някъде да е налична. Бих си платила доставката ако някак се наеме да я купи.
Иначе се сдобих с тази:

Тук не изглежда много  симпатична, но с дънки, панталон много добре стои.
Харесах си и едни бели дънки с маншет, ама 90 лв.не ми се даваха, та ще чакам намаление ако ми са на късмет.

# 577
Здравейте,да попитам нещо. Принципно пазара онлайн,та днес ми дойде една пратка,но един от артикулите не ми хареса как ми стои. Влязах в профила си и заявих връщане с куриер,но на email не получавам абсолютно нищо като потвърждение. В случая за какъв период става връщането чрез куриер? За първи път ще връщам нещо оналйн и то чрез заявяване на куриер от адрес.

# 578
До момичетата от Варна:утре ще пътувам и  моля, кажете ми в кой мол има магазин на Зара и да е повечко зареден? Благодаря!

# 579
  • Варна
До момичетата от Варна:утре ще пътувам и  моля, кажете ми в кой мол има магазин на Зара и да е повечко зареден? Благодаря!
Само в Грандмол има.

# 580
Ще връщам, размер С взех, но ми е широка, а и не ми отива цветът.

# 581
Здравейте, аз пък имам поръчка от 15.02 за 5 артикула. Един отдавна пристигна, но останалите 4 никакви ги няма. Пише доставка 04-05 Март (многократно отлагана за по-късно и по-късно), но вече сме 08 Март и дори не е приета от куриер. Няма проследяване. Няма я тази доставка вече близо месец.
Писах им в чата: няма реакция. “- Ще проверим” и - дотам.
Знаете ли телефон, мейл, нещо? Как да се свържа с тях?!?

# 582
  • Бургас/Пз
Здравейте, аз пък имам поръчка от 15.02 за 5 артикула. Един отдавна пристигна, но останалите 4 никакви ги няма. Пише доставка 04-05 Март (многократно отлагана за по-късно и по-късно), но вече сме 08 Март и дори не е приета от куриер. Няма проследяване. Няма я тази доставка вече близо месец.
Писах им в чата: няма реакция. “- Ще проверим” и - дотам.
Знаете ли телефон, мейл, нещо? Как да се свържа с тях?!?
Пишете им на имейла, който е на първа страница

# 583
  • Бургас
Момичета, нуждая се от малко помощ/разяснения! Днес регистрирах профил в сайта на Зара и прибавих в кошницата за покупка един артикул. След избор на вид доставка и попълване на данните избрах плащане с Виза банкова карта; въведох данните на картата, но не видях да минава и не получих потвърждение за плащане. Реших, че съм пропуснала нещо и отново опитах. Пак нищо. Не съм получила и потвърждение на мейл за приета поръчка. В "разговора" в чата, получих отговор че нямам направена поръчка.
В сайта опитах да се ориентирам - останах с впечатление че при поръчката попълвам данните на банковата карта, а те си дърпат парите при доставката... Така ли е или греша!?

# 584
При мен винаги ги дърпат при доставката.

Общи условия

Активация на акаунт