Онлайн пазаруване от ZARA и групата INDITEX - VIII тема

• 68 198
  • 841
  •   2
Отговори
# 825
  • Бургас
Дори и ако пише, че пратката е натоварена от куриер за разнос ли? 😅

От 9 до 18 ч, може и да не дойде днес. Една от най-лошите фирми е това.

Да, пратка от Амазон ми я разнасяха цяла седмица в буса, докато не вдигнах скандал и ми я доставиха. Повече от ужасни са.

# 826
  • София
Днес поръчах ноти за 140лв. на редовна цена и нямаше безплатна доставка. Даде ми  4.95лв. до адрес или офис. Безплатно само до магазин? В сайта също не пише да има безплатна доставка над определена сума. Пак ни резнаха...

# 827
Вече няма безплатна доставка. Честито…

# 828
  • Бургас
Поне са я намалили от 10 на 5 лв, каква чест. 😄

# 829
  • Бургас/Пз
И аз се изненадах за липсата на безплатна доставка над каквато и да е сума. Можеше поне 200лв да сложат. До магазин вече втори ден в Бургас е неактивно. Sad
Идва черния петък и после декемврийските намаления и поръчките до магазин ще станат почти невъзможни

Да похваля една пола панталон и едно сако. Много хубави материи и много добре ушити са и двете
https://www.zara.com/bg/bg/oversize-%D0%B1%D0%BB%D0%B5%D0%B8%D0% … =red_social_movil
https://www.zara.com/bg/bg/%D0%B4%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B8-%D0%BA … =red_social_movil

Последна редакция: нд, 16 ное 2025, 11:45 от ani_d

# 830
  • Бургас
И аз се изненадах за липсата на безплатна доставка над каквато и да е сума. Можеше поне 200лв да сложат. До магазин вече втори ден в Бургас е неактивно. Sad
Идва черния петък и после декемврийските намаления и поръчките до магазин ще станат почти невъзможни

Да похваля една пола панталон и едно сако. Много хубави материи и много добре ушити са и двете

Много добре изглеждат и полата и сакото и ти стоят красиво.
Може ли да помоля за линк на сакото, че от доста време търся по-дълго сако.

Последна редакция: нд, 16 ное 2025, 14:12 от Белл

# 831
  • Бургас/Пз

Много добре изглеждат и полата и сакото и ти стоят красиво.
Може ли да помоля за линк на сакото, че от доста време търся по-дълго сако.
Може ли да изтриете снимката от поста си. Не е добре да се цитират лични снимки.

Ето това е сакото
https://www.zara.com/bg/bg/oversize-%D0%B1%D0%BB%D0%B5%D0%B8%D0% … =red_social_movil. Има го и в други цветове, но предупреждавам, че материята леко се различават и на кафявото и бордото са най-хубави

# 832
Ани, много си хубава и много добре ти стоят 😍

# 833
  • Бургас/Пз
Много благодаря, аДриим. От цял живот носене на тесни и прилепнали дрехи, най-после започнах да се възприемам и в овързайз. Мисля и бордо сакото да взема, ако го намалят на черния петък Simple Smile

Попадна ми едно видео в ИГ за черния петък в Зара, да видим дали наистина ще е така https://www.instagram.com/reel/DQ-9ogwE531/?igsh=a2xmMnlyNDdkMnNq

Последна редакция: нд, 16 ное 2025, 12:24 от ani_d

# 834
Ако някой има тази рокля от Зара, да сподели как я пере. Пише машинно на 30,но не ми се рискува?

Редактирах Blush

Последна редакция: нд, 16 ное 2025, 15:55 от The Invisible

# 835
  • Бургас/Пз
Ако някой има тази рокля от Зара, да сподели как я пере. Пише машинно на 30,но не ми се рискува?
Коя е роклята?

# 836
Здравейте! Направих поръчка от Zara на два артикула. След няколко дни получих имейл, че едната рокля не е налична в този размер и ще ми изпратят само другия артикул. Някой имал ли е такъв случай и в какъв срок се очаква да ми възстановят сумата? Благодаря!

# 837
Аз ще дебна комплект сако с панталон. Ако някой има добри попадения, моля да сподели Simple Smile Преди 3-4 години си спретнат три костюма на супер цени!

# 838
  • Варна
Бихте ли си проверили в профилите дали виждате всичките си поръчки? При мен са изчезнали част от поръчките... Едната от които предстои сега да доставят

# 839
  • София
Бихте ли си проверили в профилите дали виждате всичките си поръчки? При мен са изчезнали част от поръчките... Едната от които предстои сега да доставят
И при мен липсват поръчки. От последната трябва да връщам.

Общи условия

Активация на акаунт