Девствен на 25 ?

• 8 165
  • 239
  •   1
Отговори
# 180
  • София

Аз съм съвсем наясно защо е така, не съм комуникирал много с жени, поради липса на обща среда с тях през годините.
Дам ще се възползвам от всички начини!
Нямам голям избор, искам да действам сега, или никога, моят живот не ми харесва във момента и целта ми е да го променя!
Мисля, че надценяваш способността на човек да се самоанализира. Колкото и да си умен си даваш отговорите, които са ти удобни, не които са полезни. Познавам момчета, които са учили в мъжки пансиони и те не са толкова лишени от всякаква комуникация с жени. Ще имаш колега, съученик, той ще има сестра или гадже, те ще имат приятелки. Почти няма среда, която да е пък толкова лишена от женско присъствие, а и жени инженери познавам доста, те също са учили някъде.
И тези клетви за сега или никога, също не виждам откъде идват и накъде отиват. Мое мнение, но дай си време. Виж ето тук в този форум как ще оцелееш и ще успееш ли да запомниш някои потребители, да намериш общ език с тях. Не по твоята тема, други теми. Като прочетеш също може нещо да научиш, или някакви въпроси да ти възникнат, да ги обсъдиш. Не си на 5, а на 25, все пак.

# 181

Аз съм съвсем наясно защо е така, не съм комуникирал много с жени, поради липса на обща среда с тях през годините.
Дам ще се възползвам от всички начини!
Нямам голям избор, искам да действам сега, или никога, моят живот не ми харесва във момента и целта ми е да го променя!
Мисля, че надценяваш способността на човек да се самоанализира. Колкото и да си умен си даваш отговорите, които са ти удобни, не които са полезни. Познавам момчета, които са учили в мъжки пансиони и те не са толкова лишени от всякаква комуникация с жени. Ще имаш колега, съученик, той ще има сестра или гадже, те ще имат приятелки. Почти няма среда, която да е пък толкова лишена от женско присъствие, а и жени инженери познавам доста, те също са учили някъде.
И тези клетви за сега или никога, също не виждам откъде идват и накъде отиват. Мое мнение, но дай си време. Виж ето тук в този форум как ще оцелееш и ще успееш ли да запомниш някои потребители, да намериш общ език с тях. Не по твоята тема, други теми. Като прочетеш също може нещо да научиш, или някакви въпроси да ти възникнат, да ги обсъдиш. Не си на 5, а на 25, все пак.
Зависи и до средата, отвън ако имаш смесена компания, или много приятели, ти пак може да учиш в мъжко училище и да имаш приятелка примерно, аз нямам много приятели, тези които имам не познават момиче и нямат сестри, както казах по рано, колегите на работа са възрастни и нямат желание да годим някъде, а тези в университета бяха по подтиснати и от мен, не знам, може би зависи от университета, но тук жени няма и аз бях изненадан, имало е преди години ако съдя по снимките в общите площи, но сега нямаше нито едно момиче в нашите групи.
Нямам много време, искам да действам сега, не се чувствам добре сега, искам да се променя, на 25г съм и изпуснах много време вече.

# 182
Авторе, ти си клиничен случай.
Обичаш ли животни?
Ако обичаш животни вземи си малко кученце, най-добре осинови.

Гледай да е максимално сладко.
Няма да има нужда да се запознаваш с жени, те сами ще се запознават с теб - ще идват и ще питат може ли да погалят кученцето.
От там трябва само да висиш максимално дълго по паркове и градинки, за да срещнеш жени.
Ще си говорите за кучето.
Ще имаш оправдание да ги каниш на разходка с кучето, на среща и т.н.
Пък и ще имаш компаньон и няма да си толкова самотен, ще свикнеш да се грижиш за друго живо същество,  ще се разсееш от проблемите си.
Но кучето го вземи само и единствено,  ако ще го гледаш и обичаш, мацките ще са бонус.
Не си падам, за това казах по назад, че не бих взел животно само за тази цел.
Dating coach? Скоро май ще стигнеш до Кобилкина.

Извън майтапа, вчера нещо се заприказвахме с една приятелка, и тя препоръча терапевтите на 4-ти км.
Ето, явно доста от хората предпочитат да се подиграват, от колкото реално да помогнат.
За щастие, в тази тема написаха доста полезни съвети, които много ще ми помогнат!
Кобилкина е за жени, има си ментори за мъже, дето ходите заедно с тях някъде и ти показват как се прави нагледно, но първо ще пробвам сам.

Темата май наистина се изчерпа, няма смисъл от подигравки и нещо подобно!

Както казах, не се подигравам. Препоръча специалистите, които имат кабинети там, като хора с опит и добра квалификация. Иначе е абсурдно да кажеш, че в София липсват психолози и терапевти. То къде има тогава - в Карнобат ли?

# 183
  • София

Зависи и до средата, отвън ако имаш смесена компания, или много приятели, ти пак може да учиш в мъжко училище и да имаш приятелка примерно, аз нямам много приятели, тези които имам не познават момиче и нямат сестри, както казах по рано, колегите на работа са възрастни и нямат желание да годим някъде, а тези в университета бяха по подтиснати и от мен, не знам, може би зависи от университета, но тук жени няма и аз бях изненадан, имало е преди години ако съдя по снимките в общите площи, но сега нямаше нито едно момиче в нашите групи.
Нямам много време, искам да действам сега, не се чувствам добре сега, искам да се променя, на 25г съм и изпуснах много време вече.
Не е от средата, сам казваш, че нямаш много приятели, познати, не излизате, не сте излизали и преди. Не разбирам защо отхвърляш това, че имаш проблеми в общуването, които са очевидни и не поработиш върху единственото, което е в твоя власт, т.е. да видиш откъде идват тия проблеми. Може да е от липсата на потребност от толкова много контакти, може и да е от неувереност, неумение и прочее.
Виж този форум. Нямаше да съществува ако хората не искаха да общуват. Тук всички сме се озовали в някакви моменти, в които сме били затворени вкъщи с бебе, например, и лишени от възможност да общуваме толкова активно, колкото ни се иска. Но желанието да се общува в ерата на интернет винаги те води при хора, по интереси, по пол, по възраст, по какъвто показател желаеш. Познавам младежи на твоята възраст, които общуват основно в интернет, защото им е по-лесно, но общуват. Ти изглежда почти не общуваш и не само с жени.

# 184
Е кажи ми как да не ти се смеем?
Не ги харесвал...
Ти нищо не харесваш.
Повярвай ми ще ти кажат много повече от нас, по много по подходящ  начин.
Обаче така като гледам, май и те няма да помогнат на такъв дървен философ и инато магаре като теб.
Благодаря, че ми спестихте писането, защото мисля 1 към 1. Само с искам, драма и инат не става, човек трябва да опита да е по-широкоскроен, да приеме неприятни истини като това за цялостни социални умения, защото ако работи по тях и има ефект може да намери и приятели среда, а оттам и жена. Но фокусът е жена, секс. Трудно. НО то си е за него.

Последна редакция: вт, 10 дек 2024, 19:01 от Miss_Kaprisse

# 185
Авторе, ти си клиничен случай.
Обичаш ли животни?
Ако обичаш животни вземи си малко кученце, най-добре осинови.

Гледай да е максимално сладко.
Няма да има нужда да се запознаваш с жени, те сами ще се запознават с теб - ще идват и ще питат може ли да погалят кученцето.
От там трябва само да висиш максимално дълго по паркове и градинки, за да срещнеш жени.
Ще си говорите за кучето.
Ще имаш оправдание да ги каниш на разходка с кучето, на среща и т.н.
Пък и ще имаш компаньон и няма да си толкова самотен, ще свикнеш да се грижиш за друго живо същество,  ще се разсееш от проблемите си.
Но кучето го вземи само и единствено,  ако ще го гледаш и обичаш, мацките ще са бонус.
Не си падам, за това казах по назад, че не бих взел животно само за тази цел.
Dating coach? Скоро май ще стигнеш до Кобилкина.

Извън майтапа, вчера нещо се заприказвахме с една приятелка, и тя препоръча терапевтите на 4-ти км.
Ето, явно доста от хората предпочитат да се подиграват, от колкото реално да помогнат.
За щастие, в тази тема написаха доста полезни съвети, които много ще ми помогнат!
Кобилкина е за жени, има си ментори за мъже, дето ходите заедно с тях някъде и ти показват как се прави нагледно, но първо ще пробвам сам.

Темата май наистина се изчерпа, няма смисъл от подигравки и нещо подобно!

Както казах, не се подигравам. Препоръча специалистите, които имат кабинети там, като хора с опит и добра квалификация. Иначе е абсурдно да кажеш, че в София липсват психолози и терапевти. То къде има тогава - в Карнобат ли?
Има, но повечето дали са добри.
През годините, съм чувал много лоши мнения от хората за психолозите в БГ.
Тези хора не могат да ми помогнат с запознаствата, аз нямам панически страх или нещо друго, имам нужда от среда и хора, това мога сам да го направя.

Не е от средата, сам казваш, че нямаш много приятели, познати, не излизате, не сте излизали и преди. Не разбирам защо отхвърляш това, че имаш проблеми в общуването, които са очевидни и не поработиш върху единственото, което е в твоя власт, т.е. да видиш откъде идват тия проблеми. Може да е от липсата на потребност от толкова много контакти, може и да е от неувереност, неумение и прочее.
Виж този форум. Нямаше да съществува ако хората не искаха да общуват. Тук всички сме се озовали в някакви моменти, в които сме били затворени вкъщи с бебе, например, и лишени от възможност да общуваме толкова активно, колкото ни се иска. Но желанието да се общува в ерата на интернет винаги те води при хора, по интереси, по пол, по възраст, по какъвто показател желаеш. Познавам младежи на твоята възраст, които общуват основно в интернет, защото им е по-лесно, но общуват. Ти изглежда почти не общуваш и не само с жени.

Точно защото нямам много приятели, трябва да си в някаква среда за да правиш приятели, през годините не съм имал, все където и да бях, или нямаше хора на моята възраст, или не бяха много общителни, така е след 8 клас до сега, не съм го избирал сам, но ще се опитам да го променя.
Проблема ми както казах, е че нямам среда, ако имах нямам никакъв проблем да общувам с хората, да страх ме е , но смятам че лесно ще го преодолея, контакти не се правят така от нищото, не излизаш просто на улицата да казваш че ти трябват приятели, трябват ми места и среда в която да общувам и това съм сигурен че ми е основния проблем!
Е кажи ми как да не ти се смеем?
Не ги харесвал...
Ти нищо не харесваш.
Повярвай ми ще ти кажат много повече от нас, по много по подходящ  начин.
Обаче така като гледам, май и те няма да помогнат на такъв дървен философ и инато магаре като теб.
Благодаря, че ми спестихте писането, защото мисля 1 към 1. Само с искам, драма и инат не става, човек трябва да опита да е по-широкоскроен, да приеме неприятни истини като това за цялостни социални умения, защото ако работи по тях и има ефект може да намери и приятели среда а оттам и жена. Но фокусът е жена, секс. Трудно. НО то си е за него.
Приемам неприятните истини, за това пиша тук.
За това казвам че ще работя по тях, напълно знам вече къде са проблемите и хората тук ми помогнаха с това.
Средата е основния проблем и ще работя усилено по това!
Другото ще дойде след това!

Като цяло вече разбрах каквото ми трябва и темата се изчерпа !
Започвам усилено да действам!
И благодаря за съветите!

Последна редакция: вт, 10 дек 2024, 15:04 от Daniel_11

# 186
  • София
Daniel_11,

Каня те да излезем на кафе, искаш ли Simple Smile

# 187
  • Някъде там
Daniel_11 до сега защо не си искал да търсиш среда и да градиш връзки с хора? Предполагам, че не си разбрал вчера когато се регистрира, че си сам самичък на света и за това не са виновни другите. И не става въпрос само за жени. Ти нямаш никаква връзка с никого.
А и между другото ако не осъзнаеш, че хобито и работата  не са всичко на този свят, дори да намериш жена и приятели ще е краткотрайно.
Защото тази жена ще иска да я изведеш на разходка, да отидете на почивка, да гледате филм заедно.
И ти ще й заявиш : аз тези неща не ги харесвам и ще се залепиш за хобито си...
Приятелите ще поискат да се видите някъде да се забавлявате и ти ще откажеш, защото не е зоната ти на комфорт...

Разбрахме че животни не харесваш и обичаш, а как стои въпроса с децата?

# 188
Каквото и да каже за децата, изобщо не е показателно. Той психически и емоционално в момента е на етапа на зрялост на разгонен тинейджър, естествено, че въобще не му е до деца, както и на разгонените тинейджъри.

# 189
Авторът е вече поканен да контактува! Чакаме развръзка от Такава съм, дали срещата се е осъществила.

Проблемът се описва като обстоятелства не зависещи от него. Цяла гимназия и висше училище не са контактували с жени, 'айде бе?!...
Започни от вътре навън, човече. Ако в две училища, във всички випуски е имало трима, които не са ходили никъде, то това не означава, че всички са били така. А ако никой не е искал да излиза с теб, то това също не означава, че те са били затворени, а че ти не си се вписвал никъде. И пак трябва да започнеш от себе си.

# 190
Daniel_11,

Де беше до сега?
Или си Майка Терза, или си много загоряла.
Но е добре, че някой реши да сложи край на тази мъка.

# 191
Daniel_11,

Благодаря ти за поканата, няма проблеми Wink
Daniel_11 до сега защо не си искал да търсиш среда и да градиш връзки с хора? Предполагам, че не си разбрал вчера когато се регистрира, че си сам самичък на света и за това не са виновни другите. И не става въпрос само за жени. Ти нямаш никаква връзка с никого.
А и между другото ако не осъзнаеш, че хобито и работата  не са всичко на този свят, дори да намериш жена и приятели ще е краткотрайно.
Защото тази жена ще иска да я изведеш на разходка, да отидете на почивка, да гледате филм заедно.
И ти ще й заявиш : аз тези неща не ги харесвам и ще се залепиш за хобито си...
Приятелите ще поискат да се видите някъде да се забавлявате и ти ще откажеш, защото не е зоната ти на комфорт...

Разбрахме че животни не харесваш и обичаш, а как стои въпроса с децата?

Явно съм се правил че няма проблем и нашите ми обясняваха че това не било проблем още от 15 годишен, но годините си минаваха и проблема само ставаше по дълбок, виках си, е сега ще вляза в университета и ще се променят нещата и тук греда, после си казах почвам сериозна работа и ще станат нещата и тук греда, и от един-два месеца вече червената лампичка светна, и осъзнах че нещата ще стават по зле, ако не взема мерки веднага, определено се изплаших колко години изпуснах, като си дадох сметка.
Няма проблем, ако имам приятелка бих правил много неща с нея, връзката е компромис и не бих се налагал, ще е хубаво да гледаме филм заедно и т.н..
Също бих излезнал с приятели на бар/клуб, не се плаша толкова от това, даже ще ми е готино.
За деца, нямам намерение въобще сега на този етап, иначе нямам проблем с тях.
В момента съм на ниво 14 годишен, с желание за наваксване, по скоро съм тийн. от  колкото възрастен все още.
Каквото и да каже за децата, изобщо не е показателно. Той психически и емоционално в момента е на етапа на зрялост на разгонен тинейджър, естествено, че въобще не му е до деца, както и на разгонените тинейджъри.
Вярно е, аз съм си психически дете все още, даже не мисля за сериозни връзки и този етап ще дойде, но в никакъв случай не и сега, най малкото, не искам дете да е баща на дете!
Авторът е вече поканен да контактува! Чакаме развръзка от Такава съм, дали срещата се е осъществила.

Проблемът се описва като обстоятелства не зависещи от него. Цяла гимназия и висше училище не са контактували с жени, 'айде бе?!...
Започни от вътре навън, човече. Ако в две училища, във всички випуски е имало трима, които не са ходили никъде, то това не означава, че всички са били така. А ако никой не е искал да излиза с теб, то това също не означава, че те са били затворени, а че ти не си се вписвал никъде. И пак трябва да започнеш от себе си.
Да хаха Wink
Да, не зависи от мен къде има жени, до 8 клас имаше, след това до 12 не, (техникум) и след това Технически ВУЗ, където въобще нямаше и момчетата, дори на едно кафе не искаха да излезем, някои от тях играеха само игри след часовете.
Много хора не вярват, но е факт и аз не мога да си го обясня как става така, но сега аз ще търся сам момичета и среда, няма да чакам да се случи от само себе си.
До 8 клас не бях от популярните и никой не искаше излиза с мен, а в групата на непопулярните бях с други сдухани момчета, от 8 до 12 ептем нямаше момичета и почти всички бяха сдухани и аз самия де, но някои си бяха в собствени групи и си излизаха навън, но не допускаха хора от класа в тяхната си компания, опитвал съм но..

# 192
  • Fairbanks, Alaska
Ехааа... Най-бързата среща между съфорумци. Вчера се регистрира и вече има предложение за среща. На мен ми трябваха почти 4 години от регистрацията ми тук, докато се видя с една съьорумка.

# 193
Уплаших се от последните писания на Даниел, той ни приема ни предава, като арабин попаднал в Европа, секс та секс, потенциален изнасилвач и не се шегувам.

# 194
За всеки случай да си носи правата лопата съфорумката, че наистина е много загорял.

Общи условия

Активация на акаунт