Девствен на 25 ?

• 8 189
  • 239
  •   1
Отговори
# 165
И в крайна сметка от вчера до днес направи ли и една малка стъпчица към пътя на промяната и каква е тя?
Че, пак цял ден ще си говорим какво ще направиш и довечера ще си обобщим,  че сме ти давали съвети и идеи цял ден и накрая си харесал няколко които да направиш и така до утре, когато може би ще се повтори.
До голяма степен, разбрах това което търсех, вече се казаха почти всички важни неща по въпроса и аз разбрах какво трябва да направя, за да се случат нещата!
Социализация и пак социализация.
Обществени събития.
Барове/клубове.
Опити за заговаряне на обществени места.
Ситуации, които ме изкарват извън зоната ми на комфорт.
Търсене на приятели и компания.
Теория с ваша помощ и материали, върху които да работя, как да се държа нормално и естествено.
И така, но най важното е че каквото и да стане, трябва да действам възможно най бързо по въпроса.
Съветвам и аз да потърси психолог.
Познавам високо функциониращи аутисти на всякакви възрасти и съм работила с тях. Има със семейства, деца. "Заучават" социалните взаимодействия и комуникация. Работа трябва.

Ако проблемът не е това, психологът ще му е полезен в друга насока. Нищо не губи.
Не съм Аутист с сигурност, нито се държа като такъв, и аз познавам Аутисти и знам как се държат по принцип.
Съветвам и аз да потърси психолог.
Познавам високо функциониращи аутисти на всякакви възрасти и съм работила с тях. Има със семейства, деца. "Заучават" социалните взаимодействия и комуникация. Работа трябва.

Ако проблемът не е това, психологът ще му е полезен в друга насока. Нищо не губи.
То почти няма някой който да не му го написа.
Вчера отговори, че той нямал проблем, който да налага психолог. Днес може все пак да е решил да се прежали и да послуша този така важен съвет.
Защото е грешно вярване, особено в БГ, да смятат по затворените хора са Аутисти или с Аспергер и го срещам напрекъсното.
И не е никога да не съм ходил на психолог още от малък, щеше да се забележи, а и познавам хора от този спектър и ми е напълно ясно как се държат и мислят.

# 166
  • над кукувичето гнездо
Човече, звучиш като някакъв робот, който иска да се научи да бъде човек. Това без да искам да те обидя.

Чак е плашещо, като си помисля, че някоя жена може да бъде увлечена по мъж, в който изглежда не трепва и една емоция.
Ясно е, че в момента те води нагонът, но позволи и на емоционалната част да проговори.
Пак напомням, че май е по-добре да се огледаш за по-зряла жена, която знае какво иска, т.е. не търси емоции и обвързване, а само забавление, докато се "очовечиш" малко.

П. П. Кърт е КОбейн Wink

# 167
Човече, звучиш като някакъв робот, който иска да се научи да бъде човек. Това без да искам да те обидя.

Чак е плашещо, като си помисля, че някоя жена може да бъде увлечена по мъж, в който изглежда не трепва и една емоция.
Ясно е, че в момента те води нагонът, но позволи и на емоционалната част да проговори.
Пак напомням, че май е по-добре да се огледаш за по-зряла жена, която знае какво иска, т.е. не търси емоции и обвързване, а само забавление, докато се "очовечиш" малко.

П. П. Кърт е КОбейн Wink
Е това е горе долу положението Wink
Защо смяташ че нямам емоции, по моя начин на писане тук, никога няма как да ги усетиш хах.
Нямам много избор, няма да откажа и зряла жена де Wink

Благодаря за корекцията!

# 168
  • Някъде там
Daniel_11  сериозно  лиии?
Говорим за психолог и не защото си с аутизъм или друга такава диагноза.
При психолог се ходи и за проблеми в общуването които не можеш да решиш сам, а е очеизвадно, че ти имаш много  сериозни такива които до 25 години, не си успял да решиш сам.
Защо отказваш помощ от специалист, а я търсиш тук?

Последна редакция: вт, 10 дек 2024, 13:08 от daviz

# 169
Има ли в града ти Университет със специалности, в които преобладават жени?
Ако да, провери има ли там опцията за студент-слушател. На запад я има, можеш да посещаваш до 1 година, и то не редовно, без да се явяваш на изпити, без да правиш задачи/проекти, просто, за да решиш дали е това, което би искал да учиш.

А ако има психология, може и това да избереш. Не защото ти има нещо, а вместо да даваш пари за психолог, ще се потопиш в извора, така да се каже, на тези "фини" науки, все по-котиращи се днес и печелещи пари 😂

Един ден в седмицата или половин (с отпуск или разрешение от работата), можеш да попаднеш сред жени близо до в твоята възраст, да общуваш с тях, а и да понаучиш нещо.

# 170
Само да кажа, че психолозите не лекуват болестите, ако така ги свързваш нещата и мисълта те плаши, че едва ли не ти има нещо. Уж малко по малко се разчупват стереотипите, психолог не е мръсна дума, може да е много полезен - за психичното здраве, за надмогване на страхове, за промяна на мисленето, въобще човек да развие емоционалната си интелигентност.  А това, че някога си ходил отдавна нищо не значи. Аз в разлика от няколко години получих съвсем различна помощ и ефект. Втория път вече имах други проблеми, бях в различно състояние по-лошо, но и по-осъзната. И помощта беше много по-цялостна. Май не ти харесва, защото описах че е процес, а ти искаш ясни стъпки напътствия и формула. НО нищо в живота не идва даром, трябват усилия и да се заслужи понякога. Успех ако размимслиш.

# 171
Daniel_11  сериозно  лиии?
Говорим за психолог и не защото си с аутизъм или друга такава диагноза.
При психолог се ходи и за проблеми в общуването които не можеш са решиш сам, а е очеизвадно, че ти имаш много  сериозни такива с които до 25 не си успял да решиш сам.
Защо отказваш помощ от специалист, а я търсиш тук?
За сега ще се опитам да ги реша сам, а и той няма какво по различно да ми каже, от това което вече разбрах тук.
Има ли в града ти Университет със специалности, в които преобладават жени?
Ако да, провери има ли там опцията за студент-слушател. На запад я има, можеш да посещаваш до 1 година, и то не редовно, без да се явяваш на изпити, без да правиш задачи/проекти, просто, за да решиш дали е това, което би искал да учиш.

А ако има психология, може и това да избереш. Не защото ти има нещо, а вместо да даваш пари за психолог, ще се потопиш в извора, така да се каже, на тези "фини" науки, все по-котиращи се днес и печелещи пари 😂

Един ден в седмицата или половин (с отпуск или разрешение от работата), можеш да попаднеш сред жени близо до в твоята възраст, да общуваш с тях, а и да понаучиш нещо.
Много добра идея, благодаря ти, веднага ще проверя!
Само да кажа, че психолозите не лекуват болестите, ако така ги свързваш нещата и мисълта те плаши, че едва ли не ти има нещо. Уж малко по малко се разчупват стереотипите, психолог не е мръсна дума, може да е много полезен - за психичното здраве, за надмогване на страхове, за промяна на мисленето, въобще човек да развие емоционалната си интелигентност.  А това, че някога си ходил отдавна нищо не значи. Аз в разлика от няколко години получих съвсем различна помощ и ефект. Втория път вече имах други проблеми, бях в различно състояние по-лошо, но и по-осъзната. И помощта беше много по-цялостна. Май не ти харесва, защото описах че е процес, а ти искаш ясни стъпки напътствия и формула. НО нищо в живота не идва даром, трябват усилия и да се заслужи понякога. Успех ако размимслиш.
Не, просто не ги харесвам и не си падам по тях, смятам че сам ако иска човек, може също много ефективно да си помогне.
Но нямам нищо против тях, все пак има проблеми, върху които трябва да работиш с тях.

Пс и тук е много зле с психолозите, няма много читави и много хора се оплакват от това.

# 172
Навремето имах един колега направо ме изумяваше. На външен вид никакъв. Имаше следното хоби: заговаряше на случаен принцип жени във фейсбук, водейки се от снимката им, обвързани или не, всякакви. На десктопа имаше поне 10 прозореца отворени с различна жена. На всяка мили думи, красива си, как си ми....дълго, докато им влезе под кожата.  От 10 - 5 го изрязваха, от останалите /всяка си мисли че е единствена/ една все му връзваше за секс, и тази тъкачница постоянно. Забравяше чатовете отворени, какво ли не съм видяла))) Всяка седмица правеше секс с различна и то с години.

# 173
  • Някъде там
Е кажи ми как да не ти се смеем?
Не ги харесвал...
Ти нищо не харесваш.
Повярвай ми ще ти кажат много повече от нас, по много по подходящ  начин.
Обаче така като гледам, май и те няма да помогнат на такъв дървен философ и инато магаре като теб.

Между другото , ето ти една група за мотопеди във фейсбук ти ми твърдеше че няма.
Така като гледам  бройката на хората, едва ли няма и жени.
https://facebook.com/groups/962352801149453/

# 174
Е кажи ми как да не ти се смеем?
Не ги харесвал...
Ти нищо не харесваш.
Повярвай ми ще ти кажат много повече от нас, по много по подходящ  начин.
Обаче така като гледам, май и те няма да помогнат на такъв дървен философ и инато магаре като теб.

Между другото  ето ти една група за мотопеди във фейсбук ти ми твърдеше че няма.
Така като гледам  бройката на хората, едва ли няма и жени.
https://facebook.com/groups/962352801149453/
Не са такива мотопеди, а класически,  мисля че съм малко по добре запознат в това от теб.
Пс мога да ти гарантирам, че дори там няма жени на моята възраст, ако има, то ще е гадже на някой там, то и при парната техни има много хора, но все възрастни мъже.
Проблем ли имаш с това, мой е избора дали бих посетил, или не, до тук разбрах вече какво ми трябва и май темата се изчерпа, ще действам сам за сега.
Ако търся някой, ще търся dating coach, май видях че има, но за начало ще пробвам сам и ще видя до къде ще стигна!

Последна редакция: вт, 10 дек 2024, 13:19 от Daniel_11

# 175
Авторе, ти си клиничен случай.
Обичаш ли животни?
Ако обичаш животни вземи си малко кученце, най-добре осинови.

Гледай да е максимално сладко.
Няма да има нужда да се запознаваш с жени, те сами ще се запознават с теб - ще идват и ще питат може ли да погалят кученцето.
От там трябва само да висиш максимално дълго по паркове и градинки, за да срещнеш жени.
Ще си говорите за кучето.
Ще имаш оправдание да ги каниш на разходка с кучето, на среща и т.н.
Пък и ще имаш компаньон и няма да си толкова самотен, ще свикнеш да се грижиш за друго живо същество,  ще се разсееш от проблемите си.
Но кучето го вземи само и единствено,  ако ще го гледаш и обичаш, мацките ще са бонус.

# 176
Dating coach? Скоро май ще стигнеш до Кобилкина.

Извън майтапа, вчера нещо се заприказвахме с една приятелка, и тя препоръча терапевтите на 4-ти км.

# 177
Авторе, ти си клиничен случай.
Обичаш ли животни?
Ако обичаш животни вземи си малко кученце, най-добре осинови.

Гледай да е максимално сладко.
Няма да има нужда да се запознаваш с жени, те сами ще се запознават с теб - ще идват и ще питат може ли да погалят кученцето.
От там трябва само да висиш максимално дълго по паркове и градинки, за да срещнеш жени.
Ще си говорите за кучето.
Ще имаш оправдание да ги каниш на разходка с кучето, на среща и т.н.
Пък и ще имаш компаньон и няма да си толкова самотен, ще свикнеш да се грижиш за друго живо същество,  ще се разсееш от проблемите си.
Но кучето го вземи само и единствено,  ако ще го гледаш и обичаш, мацките ще са бонус.
Не си падам, за това казах по назад, че не бих взел животно само за тази цел.
Dating coach? Скоро май ще стигнеш до Кобилкина.

Извън майтапа, вчера нещо се заприказвахме с една приятелка, и тя препоръча терапевтите на 4-ти км.
Ето, явно доста от хората предпочитат да се подиграват, от колкото реално да помогнат.
За щастие, в тази тема написаха доста полезни съвети, които много ще ми помогнат!
Кобилкина е за жени, има си ментори за мъже, дето ходите заедно с тях някъде и ти показват как се прави нагледно, но първо ще пробвам сам.

Темата май наистина се изчерпа, няма смисъл от подигравки и нещо подобно!

# 178
  • София
Психологът е, защото не си социален тип, социалните ти умения, по твоите собствени думи, са на ниско ниво и ще ти подълбае първо защо е така, и второ, ще ти даде насоки как да подобриш нещата. Общуването в интернет е добър вариант за тренинг, ето и тук попиши в други теми, не с цел свалка, а защото никой няма да те щади и ще види кое поведение или мнение какво предизвиква в другите. Ще посвикнеш и на разни типове хора, които вероятно иначе няма да срещнеш. Ще видиш и на заяждане, на пасивна агресия и прочее как да реагираш и как да се предпазиш. И най-вече, тук сме повече жени, с настроения, хормони, характери, ще ти е малко школовка в общуването. Не знам как иначе се учи да флиртува човек, който почти не е общувал с жени. Най-лесно се флиртува с жени, когато те не те притесняват и видиш какви са като хора, не като визия. После лека-полека ще започнеш и на живо по-лесно да общуваш.
Изобщо не те съветвам с твоята неопитност да тръгнеш по барове и дискотеки, защото съвсем ще се шашнеш, подплашиш, може би и отвратиш.

# 179
Психологът е, защото не си социален тип, социалните ти умения, по твоите собствени думи, са на ниско ниво и ще ти подълбае първо защо е така, и второ, ще ти даде насоки как да подобриш нещата. Общуването в интернет е добър вариант за тренинг, ето и тук попиши в други теми, не с цел свалка, а защото никой няма да те щади и ще види кое поведение или мнение какво предизвиква в другите. Ще посвикнеш и на разни типове хора, които вероятно иначе няма да срещнеш. Ще видиш и на заяждане, на пасивна агресия и прочее как да реагираш и как да се предпазиш. И най-вече, тук сме повече жени, с настроения, хормони, характери, ще ти е малко школовка в общуването. Не знам как иначе се учи да флиртува човек, който почти не е общувал с жени. Най-лесно се флиртува с жени, когато те не те притесняват и видиш какви са като хора, не като визия. После лека-полека ще започнеш и на живо по-лесно да общуваш.
Изобщо не те съветвам с твоята неопитност да тръгнеш по барове и дискотеки, защото съвсем ще се шашнеш, подплашиш, може би и отвратиш.
Аз съм съвсем наясно защо е така, не съм комуникирал много с жени, поради липса на обща среда с тях през годините.
Дам ще се възползвам от всички начини!
Нямам голям избор, искам да действам сега, или никога, моят живот не ми харесва във момента и целта ми е да го променя!

Общи условия

Активация на акаунт