Че, пак цял ден ще си говорим какво ще направиш и довечера ще си обобщим, че сме ти давали съвети и идеи цял ден и накрая си харесал няколко които да направиш и така до утре, когато може би ще се повтори.
Социализация и пак социализация.
Обществени събития.
Барове/клубове.
Опити за заговаряне на обществени места.
Ситуации, които ме изкарват извън зоната ми на комфорт.
Търсене на приятели и компания.
Теория с ваша помощ и материали, върху които да работя, как да се държа нормално и естествено.
И така, но най важното е че каквото и да стане, трябва да действам възможно най бързо по въпроса.
Познавам високо функциониращи аутисти на всякакви възрасти и съм работила с тях. Има със семейства, деца. "Заучават" социалните взаимодействия и комуникация. Работа трябва.
Ако проблемът не е това, психологът ще му е полезен в друга насока. Нищо не губи.
Познавам високо функциониращи аутисти на всякакви възрасти и съм работила с тях. Има със семейства, деца. "Заучават" социалните взаимодействия и комуникация. Работа трябва.
Ако проблемът не е това, психологът ще му е полезен в друга насока. Нищо не губи.
Вчера отговори, че той нямал проблем, който да налага психолог. Днес може все пак да е решил да се прежали и да послуша този така важен съвет.
И не е никога да не съм ходил на психолог още от малък, щеше да се забележи, а и познавам хора от този спектър и ми е напълно ясно как се държат и мислят.