Не знаеш как да общувал с жени, а се регистрираш в бг мама, за да търсиш съвет основно от жени.
Сайтовете за запознанства, социалните мрежи и прочие, не работят за теб, това го казваш, защото си пробвал или защото така си решил?
Няма млади хора в квартала ти, имаш книжка и кола, а не отиваш в "съседният" на кафе, разходка пазаруване, кино.
Казваш, че познаваш само едно момче и макар да ми звучи нереално, с това момче не може ли да излизате от време на време и да се оглеждаш?
Няма как ние да ти кажем какво да говориш на момичетата.
Ако стоиш и чакаш някоя сама да ти дойде в къщата и да ти каже как да й говориш, няма да се получи.
Определено имаш нужда от професионална помощ.
Но, най-вече от спонтанност и импулсивност. Ако не се получи с първата или втората с третата може и да стане.
Просто излез от черупката, къщата и затвореното пространство в което сам си се заключил. Пробвай и може и да се окаже, че не ти е толкова невъзможно.
Да, не работят за мен и за много мъже както чувам, там се търсят най привлекателните и никой не ми обръща внимание.
Не познавам никой в съседния, какво да правя е така, на кино не ходя, а и там няма с кого да се запознаеш
Да познавам едно момче и той е по зле дори от мен няколко пъти го попитах да отидем някъде (кафе, бар) но той отказва за съжаление не всички имат голяма социална среда.
Значи просто да се опитвам да заговарям случайни жени?
Ако някой знае, някой dating coach да каже, аз не видях да има в БГ.
Искам го, но явно с искане нищо не става?
Книги не бил чел, филми не бил гледал, нямало кой да го научи, хобитата му толкова тайнствени, че чак няма групи на други практикуващи ги, освен него, много познати, които ходили в САЩ имал, които да му разправят за момичетата там, но няма с кого да си пише в социалните мрежи или да излезе. Живее в голям град, работа има, кола има, ама пълна липса на жени едва ли не. А по 20 поста на потребители как се цитират безпогрешно и им се отговаря в едно мнение, за мен е висш пилотаж за човек, който твърди, че няма опит със социални мрежи и форуми, след като дори и дългогодишни потребители се затрудняват.
През годините разни момчета са ми го казвали това за САЩ, но не съм запазил връзка с тях.
Да, жени има навсякъде, но не мога просто да изляза на улицата и да кажа че си търся приятелка, едва ли е социално прието и ще се получи.
Аз бих посъветвал, да пробваш наистина в социалните мрежи, някога имаше едни сайтове за запознанства, сега не знам дали ги има още, но там има различни жени, женени, разведени и малко по - срамежливи, по - неугледни. В социалките не се знае коя търси, коя се прави, че търси и коя е само да си покаже новите джуки. Просто опитвай там да комуникираш, не да се срещаш. Просто разговори, писане, да се научиш на обратната връзка. Тук също е добър вариант с малкото тролене, да видиш как наскачат, как отговарят. Не са толкова страшни жените ... по принцип. Другият вариант е да изчакаш още 10-на годинки, тренирайки комуникация, след 35 год. възраст, тия момичета, които сега лудуват, ще са се налудували, даже родили, но ще си търсят вече стабилен човек щото батките са клъвнали на по - млади.
Ебати скапания късмет, тогава не виждам смисъл в живота.
Искам да съм като другите и да имам нормален сексуален живот.
Прецакан съм жестока, изпуснах младите си години.
Сайтовете за запознаства не действат вече, а в съвременните се търсят само най красивите мъже.