Девствен на 25 ?

• 8 155
  • 239
  •   1
Отговори
# 45
Daniel_11 много странни отговори.
Не знаеш как да общувал с жени, а се регистрираш в бг мама, за да търсиш съвет основно от жени.
Сайтовете за запознанства, социалните мрежи и прочие, не работят за теб, това го казваш, защото си пробвал или защото  така си решил?
Няма млади хора в квартала ти, имаш книжка и кола, а не отиваш в "съседният" на кафе, разходка пазаруване, кино.
Казваш, че познаваш само едно момче и макар да ми звучи нереално, с това момче не може ли да излизате от време на време и да се оглеждаш?
Няма как ние да ти кажем какво да говориш на момичетата.
Ако стоиш и чакаш някоя сама да ти дойде в къщата и да ти каже как да й говориш, няма да се получи.
Определено имаш нужда от професионална помощ.
Но, най-вече от спонтанност и импулсивност. Ако не се получи с първата или втората с третата може и да стане.
Просто излез от черупката, къщата и затвореното пространство в което сам си се заключил. Пробвай и може и да се окаже, че не ти е толкова невъзможно.
Проблем ли има че питам тук?
Да, не работят за мен и за много мъже както чувам, там се търсят най привлекателните и никой не ми обръща внимание.
Не познавам никой в съседния, какво да правя е така, на кино не ходя, а и там няма с кого да се запознаеш
Да познавам едно момче и той е по зле дори от мен няколко пъти го попитах да отидем някъде (кафе, бар) но той  отказва за съжаление не всички имат голяма социална среда.
Значи просто да се опитвам да заговарям случайни жени?
Ако някой знае, някой dating coach да каже, аз  не видях да има в БГ.
По-скоро младежът ни пързаля. Никой не е толкова смотан и безинициативен. Или е асексуален, или е гей и не го влекат жени, или е решил да се бъзика с лелките и какичките и да пусне въдицата, та някоя да го съжали и с майчински инстинкт да го изчука.
Не, проблема е напълно реален, като не знаеш какво да правиш търсиш помощ!
На майка ми една приятелка така и не "позна" мъж. Вече е на около 70 години и никога не е спала, нито с мъж нито с жена. Знам го със сигурност, защото сме доста близки. Има и такива хора, но ти си само на 25, така че ще се отракаш в даден момент. Нали знаеш, че е казано: "Поискай и ще ти се даде". Поискай го много силно и не се тревожи как ще стане. Това не е  твоя работа.
Леле направо се депресирам още повече, а вече съм си стар направо.
Искам  го, но явно с искане нищо не става?
Или ни хързуля, за забавление или търсейки някоя бг-мама да смили над девственика, или много сериозни проблеми и травми има, даже може би нещо от спектъра.

Книги не бил чел, филми не бил гледал, нямало кой да го научи, хобитата му толкова тайнствени, че чак няма групи на други практикуващи ги, освен него, много познати, които ходили в САЩ имал, които да му разправят за момичетата там, но няма с кого да си пише в социалните мрежи или да излезе.  Живее в голям град, работа има, кола има, ама пълна липса на жени едва ли не. А по 20 поста на потребители как се цитират безпогрешно и им се отговаря в едно мнение, за мен е висш пилотаж за човек, който твърди, че няма опит със социални мрежи и форуми, след като дори и дългогодишни потребители се затрудняват.
От книгите и филмите няма наистина какво да се научи, мене ме интересуват практическите неща, е за това не познавам хора които да ми покажат как се прави, хобитата ми не са тайнствени, просто са свързани с възрастни хора (парни машини) и няма групи, или младежи които да познавам на моята възраст.
През годините разни момчета са ми го казвали това за САЩ, но не съм запазил връзка с тях.
Да, жени има навсякъде, но не мога просто  да изляза на улицата и да кажа че си търся приятелка, едва ли е социално прието и ще се получи.
Съжалявам да го кажа, но или го можеш или не. Има мъже, които ги харесват жените (особено около твоята възраст (т.н. лоши момчета но не само), и такива, които трябва да се борят много, много, да говорят, да се шегуват, за да откраднат от "лошите момчета" някое и друго момиче. Не съветвам "стани лошо момче". То или ти е в гена или не, иначе ставаш гротеска. Трябва да се позиционираш, да отсееш това, което си, и което може да си позволиш. Както казаха нагоре - всички харесват готиното и хубавото, но не е за всеки.
Аз бих посъветвал, да пробваш наистина в социалните мрежи, някога имаше едни сайтове за запознанства, сега не знам дали ги има още, но там има различни жени, женени, разведени и малко по - срамежливи, по - неугледни. В социалките не се знае коя търси, коя се прави, че търси и коя е само да си покаже новите джуки. Просто опитвай там да комуникираш, не да се срещаш. Просто разговори, писане, да се научиш на обратната връзка. Тук също е добър вариант с малкото тролене, да видиш как наскачат, как отговарят. Не са толкова страшни жените ... по принцип. Другият вариант е да изчакаш още 10-на годинки, тренирайки комуникация, след 35 год. възраст, тия момичета, които сега лудуват, ще са се налудували, даже родили, но ще си търсят вече стабилен човек щото батките са клъвнали на по - млади.
Значи казваш че няма как да стане и няма да съм като нормалните?
Ебати скапания късмет, тогава не виждам смисъл в живота.
Искам да съм като другите и да имам нормален сексуален живот.
Прецакан съм жестока, изпуснах младите си години.
Сайтовете за запознаства не действат вече, а в съвременните се търсят само най красивите мъже.

Последна редакция: пн, 09 дек 2024, 13:46 от Daniel_11

# 46
  • Някъде там
Kукумицинка, след последният отговор 100% първото.

Daniel_11 ти сериозно  ли? Не е проблем естествено. Проблема е друг.
Както казах и на една дама в друга тема за нейния казус. Ти си се отказал, още преди да си започнал. Така, че не е за теб.
Примири се, че ще си останеш не само физически, но и душевно девствен.
Нищо от това което ти се казва и предлага до тук, не приемаш да направиш,  защото не било твоето и нямало  да стане и продължаваш да твърдиш че нямало подходяща.
Само не разбрах, ти искаш да те отворят просто или искаш връзка?
Първото е лесно. Второто става, само ако го искаш.

# 47
Майка ми ходи на църква, евангелистка. Там съм чувала от нея, че има и сравнително млади хора, и поне няколко семейства оттам са произлезли, хора, които иначе не са успявали да намерят мъж/жена по друг начин. От местната църква даже са се свързвали с църквите по други населени места, които също имат такива хора да ги запознаят.

Въй, дано да не го отворят, че ще стане по-зле, отколкото да си стои девствен.

Но тъй като явно липсата на секс го мъчи, не другите проблеми, не изглежда да има какво да предложи на някоя жена, чувства няма, да хваща портмонето и да не си мисли, че някоя благотворително ще го оправи.

# 48
Kукумицинка, след последният отговор 100% първото.

Daniel_11 ти сериозно  ли? Не е проблем естествено. Проблема е друг.
Както казах и на една дама в друга тема за нейния казус. Ти си се отказал, още преди да си започнал. Така, че не е за теб.
Примири се, че ще си останеш не само физически, но и душевно девствен.
Нищо от това което ти се казва и предлага до тук, не приемаш да направиш,  защото не било твоето и нямало  да стане и продължаваш да твърдиш че нямало подходяща.
Само не разбрах, ти искаш да те отворят просто или искаш връзка?
Първото е лесно. Второто става, само ако го искаш.
Не съм се отказал, явно не знаеш какво е да нямаш опит и да не знаеш какво да направиш, тук до сега се предлагат неща, които нямат общо към проблема ми, с някои изключения.
Нямам капризи към жените, не търся подходяща, но не познавам никакви момичета в момента.
Искам да водя нормален живот, нямам проблем да правя еднократен секс с някое момиче, разбира се, по скоро бих опитал и връзка, но в този момент каквото стане.
Майка ми ходи на църква, евангелистка. Там съм чувала от нея, че има и сравнително млади хора, и поне няколко семейства оттам са произлезли, хора, които иначе не са успявали да намерят мъж/жена по друг начин. От местната църква даже са се свързвали с църквите по други населени места, които също имат такива хора да ги запознаят.

Въй, дано да не го отворят, че ще стане по-зле, отколкото да си стои девствен.

Но тъй като явно липсата на секс го мъчи, не другите проблеми, не изглежда да има какво да предложи на някоя жена, чувства няма, да хваща портмонето и да не си мисли, че някоя благотворително ще го оправи.
Не съм вярващ, но имаш ли връзка към сайт или нещо подобно?
Защо смяташ че е добре да съм девствен, не е нормално и искам да водя полов живот.
Да, това е проблема.

# 49
  • над кукувичето гнездо
Не знам от кой град си, но може да се огледаш за някое барче, в което да се чувстваш добре като обстановка, и да минаваш там редовно за по час-два. Не е срамно и книга да си носиш, за да не се чувстваш некомфорно, че няма как да убиеш времето. Всяко такова място си има редовни посетители. В един момент ще ги опознаеш, ако си отворен към това. Винаги има възможност да се вместиш в някоя компания. Поздравявай местните, провеждай кратки разговори за времето, мачовете и пр. глупости. Пускай някок друг лаф и после си гледай твои неща. Някой път питай дали можеш да седнеш при тях. Разговорете за мястото, за обстановката. После за по-лични неща - занимания, професия, интереси, хобита. Така, след като си създадеш мъжка среда, ще можеш да прихващаш гравитиращите наоколо жени. Харесай си някоя и я заговори, също както момчетата - професия, интереси, хоби, занимания. После може да поканиш на среща и така.
От изведнъж няма как да стане. Но без реално общуване с реални хора в реална среда според мен няма как да станат нещата. Бавно и постепенно... Намери си някоя компания така, не е задължително да е в бар, но може някое ново хоби да развиеш - има клубове за настолни игри, за социални срещи, курсове за себеусъвършенстване. Всяко място, което събира хора със сходни интереси за повече от час дава шанс за създаване на социална среда.
Виж по планинарските групи, ако те влече. Постоянно ми излизат реклами за организирани походи и разходки. Там ще се запознаеш в много свестни хора, които знаят как да се забавляват. Много готини са и танцуващите суинг.
Провери някои съученици, с които си бил по-близък, да излизате заедно насам-натам.
Но трябва да не се фиксираш върху отчаянието си, а да се отпуснеш и да общуваш свободно, усмихнато, искрено и естествено, без задни мисли и пр. Това прави хората готини и привлекателни, желана компания и за двата пола. Просто се забавлявай и си живей живота, прави каквото ти е кеф, останалото идва самО.
Няма нищо срамно или скупно да идеш сам на социално място - концерт, бар, театър, ресторант, стига наистина да ти харесва самото събитие.

Успех!

# 50
  • Някъде там
Говориш пълни глупости.
Никой не е бил научен!
Сигурен ли си че не знаеш, като не си пробвал? И в момента общуваш с жени и момичета, между другото.
Ето, hala_penka ти предложи доста конкретни неща.
Първо трябва да си намериш среда.
А с инат и отрицание, няма да стане.
Каква музика слушаш? Иди на някой концерт, фестивал..
Запиши се на някакви курсове, ако искаш. Но, ако не искаш да опитваш нови неща, няма как да стане, не само с връзките с жени, а и като цяло със социализацията.

# 51
Ами виж в населеното място, в което си, на местно ниво какви общности има. Аз лично не съм религиозна, нямам нужда от подобни събирания, обаче има хора, които са, искат да вярват, чувстват нужда да бъдат приобщени към някаква общност, в която да срещнат морална, а понякога и друга подкрепа от останалите членове, а българската православна църква отдавна е абдикирала, единствено по празник някоя служба и да  продадат някакви свещи, да отслужат погребение, сватба и пр., но това са отделни ритуали проформа. И се настаняват други религиозни общности, които са по-активни в ежедневието на хората, включително и се стараят да им намират партньори. За щастие, при нас не съм чула да им се приписват имоти, да им се даряват състояния, общо-взето се молят някой от групичката, ако има нужда, лично или член на семейството му, събират дарения помежду си да помогнат на някой в момента или трайна нужда, организират се да направят някой лек ремонт на хора, които не са в състояние сами, да приберат дървата на някоя баба и пр.

# 52
Не знам от кой град си, но може да се огледаш за някое барче, в което да се чувстваш добре като обстановка, и да минаваш там редовно за по час-два. Не е срамно и книга да си носиш, за да не се чувстваш некомфорно, че няма как да убиеш времето. Всяко такова място си има редовни посетители. В един момент ще ги опознаеш, ако си отворен към това. Винаги има възможност да се вместиш в някоя компания. Поздравявай местните, провеждай кратки разговори за времето, мачовете и пр. глупости. Пускай някок друг лаф и после си гледай твои неща. Някой път питай дали можеш да седнеш при тях. Разговорете за мястото, за обстановката. После за по-лични неща - занимания, професия, интереси, хобита. Така, след като си създадеш мъжка среда, ще можеш да прихващаш гравитиращите наоколо жени. Харесай си някоя и я заговори, също както момчетата - професия, интереси, хоби, занимания. После може да поканиш на среща и така.
От изведнъж няма как да стане. Но без реално общуване с реални хора в реална среда според мен няма как да станат нещата. Бавно и постепенно... Намери си някоя компания така, не е задължително да е в бар, но може някое ново хоби да развиеш - има клубове за настолни игри, за социални срещи, курсове за себеусъвършенстване. Всяко място, което събира хора със сходни интереси за повече от час дава шанс за създаване на социална среда.
Виж по планинарските групи, ако те влече. Постоянно ми излизат реклами за организирани походи и разходки. Там ще се запознаеш в много свестни хора, които знаят как да се забавляват. Много готини са и танцуващите суинг.
Провери някои съученици, с които си бил по-близък, да излизате заедно насам-натам.
Но трябва да не се фиксираш върху отчаянието си, а да се отпуснеш и да общуваш свободно, усмихнато, искрено и естествено, без задни мисли и пр. Това прави хората готини и привлекателни, желана компания и за двата пола. Просто се забавлявай и си живей живота, прави каквото ти е кеф, останалото идва самО.
Няма нищо срамно или скупно да идеш сам на социално място - концерт, бар, театър, ресторант, стига наистина да ти харесва самото събитие.

Успех!
От един от голям БГ град съм.
До сега не съм ходил на бар и не знам дали и къде има добри, кажи ако знаеш такъв?
Нямам интерес към други хобита, иначе щях да опитам други неща, това е и част от проблема.
Няма как да не се фиксирам, имам сексуални желания и сега целта определено са ми момичетата, но се опитвам да го прикрия.
До сега това правих и 25 години до нищо не доведоха.
От игри не се интересувам, мислех за танци, но нямам интерес и към тях, бих отишъл само заради средата там. Благодаря за дългия съвет!
Говориш пълни глупости.
Никой не е бил научен!
Сигурен ли си че не знаеш, като не си пробвал? И в момента общуваш с жени и момичета, между другото.
Ето, hala_penka ти предложи доста конкретни неща.
Първо трябва да си намериш среда.
А с инат и отрицание, няма да стане.
Каква музика слушаш? Иди на някой концерт, фестивал..
Запиши се на някакви курсове, ако искаш. Но, ако не искаш да опитваш нови неща, няма как да стане, не само с връзките с жени, а и като цяло със социализацията.
Точно това казвам и аз, за да се науча трябва да го видя от някъде.
Не, не общувам с жени, нямам приятелки, дори в маркетите тук, няма много млади момичета.
Факт, средата е много важна и не го отричам, проблема е че не се интересувам към повечето неща, към които се интересуват младите и не знам какво да правя.
Слушам всичко, но не съм фен на определени групи, бях на концерт е така, но нямах интерес към бандата, а хората там си се интересуваха само от музиката.
Проблема е че нещата които харесвам и опитвам, не са свързани с младите, а други неща не харесвам,
Чувствам се виновен, че не харесвам нещата които харесват връстниците ми.

# 53
Сайтовете за запознаства не действат вече, а в съвременните се търсят само най красивите мъже.

Тоя па, сега ще ми тежиш на съвестта. Говориш глупости.
Всичко е природа, нагон. Не ти е дошъл момента. Но писането тук, по тази тема, говори за някакъв проблясък, желание. Кое те кара да го искаш? Защото четеш, гледаш? Ами не. Дори и ти не знаеш как ще реагираш на някои ситуации, дали в опасност, дали за да спечелиш жена.
Замисли се кое кара примерно един елен да прави нещо със сърната. И обратното, защо сърната стои докато елена прави нещо? Природа.
При хората е малко по - различно. Тези, които имат способността да са харесвани от жените, всъщност са доста успешни и в живота, жените им са най - малкият проблем - те са концентрирани да се издигат, независимо от умственият им багаж. Жените сами идват.
И обратното - тези, които нямат успехи с жените, не са и много успешни в живота.
Каквото и да си говорим, жените търсят сигурността, способността да отгледат поколението си. Ти търсиш къде да си оставиш гените. Всичко друго е ала-бала.
Всъщност  харесваните от жените са точно заради способността си да изкарват пари, да придобиват власт, да влияят на хората. Дори и в момента да няма пари, такъв човек има ПОТЕНЦИАЛ да ги изкарва. Гени. И жената ги усеща и надушва. способността на мъжът да се развива, да е деен. И все пак не всичко е пари де. Но е и защита на семейството, на поколението. Те се хранят от конфликтите, дори и ги търсят.
Ако си смотан си си смотан и откъм пари и откъм защита (бил ли си се някога, карал ли си се с някой, конфронтирал ли си се? отстоявал ли си мнението си дори и грешно?). Съжалявам. Това е природата. Гени. Това е стадния живот.
Но пък ще има жени и за теб ... казах ти кога. Има момичета, които не са харесвани от никой, и като казвам никой, най - вероятно и от теб. Но няма жена, на която да ѝ е отказано. Поне това знам със сигурност.

Последна редакция: пн, 09 дек 2024, 14:30 от Анонимен

# 54

Тоя па, сега ще ми тежиш на съвестта. Говориш глупости.
Всичко е природа, нагон. Не ти е дошъл момента. Но писането тук, по тази тема, говори за някакъв проблясък, желание. Кое те кара да го искаш? Защото четеш, гледаш? Ами не. Дори и ти не знаеш как ще реагираш на някои ситуации, дали в опасност, дали за да спечелиш жена.
Замисли се кое кара примерно един елен да прави нещо със сърната. И обратното, защо сърната стои докато елена прави нещо? Природа.
При хората е малко по - различно. Тези, които имат способността да са харесвани от жените, всъщност са доста успешни и в живота, жените им са най - малкият проблем - те са концентрирани да се издигат, независимо от умственият им багаж. Жените сами идват.
И обратното - тези, които нямат успехи с жените, не са и много успешни в живота.
Каквото и да си говорим, жените търсят сигурността, способността да отгледат поколението си. Ти търсиш къде да си оставиш гените. Всичко друго е ала-бала.
Всъщност  харесваните от жените са точно заради способността си да изкарват пари. Дори и в момента да няма пари, такъв човек има ПОТЕНЦИАЛ да ги изкарва. И все пак не всичко е пари де. Но е и защита на семейството, на поколението.
Ако си смотан си си смотан и откъм пари и откъм защита. Съжалявам. Това е природата. Това е стадния живот.
Но пък ще има жени и за теб ... казах ти кога. Има момичета, които не са харесвани от никой, и като казвам никой, най - вероятно и от теб. Но няма жена, на която да ѝ е отказано. Поне това знам със сигурност.
Добре, може ли да съм като другите, не искам да чакам повече, никога няма да преживея че си пропуснах младите години.
Виждал съм хора без пари и квартални безделници с жени, явно не са само парите.
Наистина не виждам смисъл в живота, ако така ще живея!
Явно всичко ни е отредено вече!

# 55
Познавам още няколко като теб и при тях липсва мъжка фигура в семейството. Двама от познатите ми са по-големи от теб. Единия преди няколко месеца се ожени за първата си приятелка, втория в момента е в активна комуникация с една мадама. Третия се записа на танци само и само да попадне в среда с мацки, не че има интерес към танците . Братовчедки,лели, съседки, бивши съученички нямаш ли? Няма ли някоя жена в обкръжението ти, с която да можеш да споделиш? Тя пък може да познава момиче, което е самотно и да ви запознае. Не си закъснял толкова. Младите години не са до 25. Здрав си, имаш си работа, книжка си взел. И другото ще дойде.

# 56
  • Някъде там
В може ли така нелепо да ни обиждаш, ние да не сме извънземни? 🤣.
Така като гледам от вчера общуваш с 99% жени.
😬🙄😬
Ебаваш ли ни?

Ако направиш и един процент  от това което ти предлагат тук ще си намерил смисъл,но ти категорично  отказваш под някакви глупави претексти и даже започна да се самосъжашяваш и вече и сам се "заплашваш".
Още сега си потърдиш психолог и отивай.Спешна нужда имаш.
Знаеш ли, дали няма да срещнеш жена подходяща за теб, точно там. Със същата драма, като твоята. Може и да се получи нещо смислено от липсата на смисъл.

# 57
Познавам още няколко като теб и при тях липсва мъжка фигура в семейството. Двама от познатите ми са по-големи от теб. Единия преди няколко месеца се ожени за първата си приятелка, втория в момента е в активна комуникация с една мадама. Третия се записа на танци само и само да попадне в среда с мацки, не че има интерес към танците . Братовчедки,лели, съседки, бивши съученички нямаш ли? Няма ли някоя жена в обкръжението ти, с която да можеш да споделиш? Тя пък може да познава момиче, което е самотно и да ви запознае. Не си закъснял толкова. Младите години не са до 25. Здрав си, имаш си работа, книжка си взел. И другото ще дойде.
Да, четох също че това скопява много момчетата и бъдещите мъже.
Не нямам братовчедки, сестри, лели и съседки и последния път в който движих с момиче беше в 10 клас.
Ами повечето ми връстници, правят секс от много по рано.
В може ли така нелепо да ни обиждаш, ние да не сме извънземни? 🤣.
Така като гледам от вчера общуваш с 99% жени.
😬🙄😬
Ебаваш ли ни?

Ако направиш и един процент  от това което ти предлагат тук ще си намерил смисъл,но ти категорично  отказваш под някакви глупави претексти и даже започна да се самосъжашяваш и вече и сам се "заплашваш".
Още сега си потърдиш психолог и отивай.Спешна нужда имаш.
Знаеш ли, дали няма да срещнеш жена подходяща за теб, точно там. Със същата драма, като твоята. Може и да се получи нещо смислено от липсата на смисъл.
Никой не съм искал да обидя ясно е че търся контакт на живо това тук е малко по различно.
Какво да направя, казаха ми да намеря нови хобита и неща, към които нямам влечение, това няма как да се промени, а пък това което харесвам, не е свързано с жени.
Както казах, ако имате още идеи споделяйте?

# 58
Цитат
тук до сега се предлагат неща, които нямат общо към проблема ми, с някои изключения.
Няколко души опитваме да кажем, че основният за теб проблем /как да си загубиш девствеността и да срещнеш момичета/ върви ръка за ръка и с други проблеми. И е добре да ги разглеждаш нацяло и комплексно, защото са тясно свързани и едното води до другото. Ама ти едно си знаеш, искаш директно решение. Да ти намерим и поднесем на тепсия някоя девойка ли? Не става.

# 59
  • над кукувичето гнездо
В столицата барчета колкото щеш. Пусни се по Шипка, по Ангел Кънчев, по Иван Асен II, по Графа, Патриарха, Раковски, Дом на киното.

Все някаква музика вероятно те влече, концертният живот тука кипи, само да искаш да ходиш. Пък ако отидеш по-рано, все ще можеш да си харесаш някоя дама преди да е започнал концертът и да я черпиш едно питие.

Постоянно ми излизат събития в елириум клуб за организирани дейтинг вечеринки.

С времето вече се случва където и да ида по интереси, все да срещна някой познат или да се размени дума с някого просто ей така.

Не си си пропилял младостта, ама недей хленчи, че е много неприятно мъж да хленчи. Вземи се в ръце и излез навън.

Виж си според интересите. Ако нямаш интереси вече, това е проблем.
Оффф, имах един познат, който за да се добере до жени, ходеше на йога. Бая облажи, ама от каки, не от връстнички.

Ся, ако си много закъсал за връстнички, разходи се до Студентски град до някоя чалготека, ама първо мини през банкомата и аптеката.

Общи условия

Активация на акаунт