Девствен на 25 ?

• 8 158
  • 239
  •   1
Отговори
# 60
Е не може да няма пък нито една жена в близкото ти обкръжение . Майка ти няма ли колежки, приятелки , познати, които имат дъщери, племенници и т.н? Ако не те влекат танците можеш  да опиташ с някакъв спорт, да ходиш на плуване например, сауна, парна баня, все ще има и жени, които ги посещават . Фейсбук или инстаграм профил нямаш ли?

# 61
Цитат
тук до сега се предлагат неща, които нямат общо към проблема ми, с някои изключения.
Няколко души опитваме да кажем, че основният за теб проблем /как да си загубиш девствеността и да срещнеш момичета/ върви ръка за ръка и с други проблеми. И е добре да ги разглеждаш нацяло и комплексно, защото са тясно свързани и едното води до другото. Ама ти едно си знаеш, искаш директно решение. Да ти намерим и поднесем на тепсия някоя девойка ли? Не става.
Да съгласен съм, но търся идеи които ми вършат работа, така че съм отворен към всякакви съвети, важното е да работят за мен.
В столицата барчета колкото щеш. Пусни се по Шипка, по Ангел Кънчев, по Иван Асен II, по Графа, Патриарха, Раковски, Дом на киното.

Все някаква музика вероятно те влече, концертният живот тука кипи, само да искаш да ходиш. Пък ако отидеш по-рано, все ще можеш да си харесаш някоя дама преди да е започнал концертът и да я черпиш едно питие.

Постоянно ми излизат събития в елириум клуб за организирани дейтинг вечеринки.

С времето вече се случва където и да ида по интереси, все да срещна някой познат или да се размени дума с някого просто ей така.

Не си си пропилял младостта, ама недей хленчи, че е много неприятно мъж да хленчи. Вземи се в ръце и излез навън.

Виж си според интересите. Ако нямаш интереси вече, това е проблем.
Оффф, имах един познат, който за да се добере до жени, ходеше на йога. Бая облажи, ама от каки, не от връстнички.

Ся, ако си много закъсал за връстнички, разходи се до Студентски град до някоя чалготека, ама първо мини през банкомата и аптеката.
а не просто отиди някъде.
Не ги знам, не съм ходил до сега, но ще ида.
Няма концерти и барове за музиката която харесвам
Да благодаря веднага ще проверя!
Нямам познати за съжаление.
Моите интереси не са за млади хора и там няма мои връстници.
Да, харесвам връстнички, или по малки, не си падам по по големи жени, но не бих отказал.
Не слушам чалга, но целта ми е запознства и може да пробвам, защо, там по ли са отворени за комуникация.
Е не може да няма пък нито една жена в близкото ти обкръжение . Майка ти няма ли колежки, приятелки , познати, които имат дъщери, племенници и т.н? Ако не те влекат танците можеш  да опиташ с някакъв спорт, да ходиш на плуване например, сауна, парна баня, все ще има и жени, които ги посещават . Фейсбук или инстаграм профил нямаш ли?
Нямам, семейството ми е много малко, попитах я много пъти, но каза че не познава такива момичета, а и приятелките и са възрастни със пораснали деца.
Не ме влекат танците, плуването и като цяло спортовете, но бих отишъл на танци заради момичетата там.
Нямам социални мрежи.

Последна редакция: пн, 09 дек 2024, 15:00 от Daniel_11

# 62
Така като ти чета постовете ми изглежда, че сам си се изолирал от социалните среди. Дали поради липса на хобита, самочувствие, финанси, или друго, не знам. За да намериш нещо трябва да го потърсиш. От чисто любопитсво питам , какви са интересите, които си споменал, че имаш ?

# 63
  • над кукувичето гнездо
Добре де, какви са тези интереси, които имаш, дай оттам да почнем? Каква музика предпочиташ?
То, ако си такъв костелив орех и не искаш да разчупиш гипса, няма как да стане нещо.

Като повтаряш едно и също, не можеш да очакваш различен резултат.

# 64
Така като ти чета постовете ми изглежда, че сам си се изолирал от социалните среди. Дали поради липса на хобита, самочувствие, финанси, или друго, не знам. За да намериш нещо трябва да го потърсиш. От чисто любопитсво питам , какви са интересите, които си споменал, че имаш ?
Не съм се изолирал, често съм навън, но както казах, интересите не са ми свързани с жени и нямам друга среда.
Нямам много хобита, защото не харесвам другите неща.
Парни машини и класически мотопеди.
Добре де, какви са тези интереси, които имаш, дай оттам да почнем? Каква музика предпочиташ?
То, ако си такъв костелив орех и не искаш да разчупиш гипса, няма как да стане нещо.

Като повтаряш едно и също, не можеш да очакваш различен резултат.
Парни машини и класически мотопеди и учех машинно инжинество, за моя беда, тук няма млади хора.
Слушам всичко и за това нямам любима група или барове, щото харесвам по малко от всичко, а не само един стил, или среда.
Не се крия, просто няма какво да правя, защото повечето други занимания не ми харесват.
Бих отишъл насила на танци примерно, заради социалната среда там.

# 65
  • над кукувичето гнездо
Flying steps провери.

Може би ще е добре да развиеш и разшириш интересите си. Ще обогатиш себе си, ще имаш повече лично удовлетяорение, ще имаш за какво да разговаряш с околните, когато си намериш социална среда.

Кратка история с поука:
Преди 15 години, когато бях свободен електрон, в една компания, с която се мотаехме ежедневно, един младеж реши да ме кани да се срещнем по-рано от обичайното време преди да дойдат останалите. Надуших, че опитва да го направи като среща, не отказах, защото и без това нямаше какво да правя, пък и се познаваме, приятен е, все ще има как да се лавира. Мии, момчето 2 часа ми говори за история. Подбутвам го да разкаже нещо за себе си, някоя забвна случка, нещо, да остави тая история (която за мен е пълна скука). Опитах се да дам шанс. Тотален блокаж. Празно пространство. Няма никой вътре. Еми, сори...

Човек трябва да има някакви преживявания извън работа, дома, за да е интересен за себе си и околните, да има какво да сподели, да разчупи, да разкаже.

Мятай се на теснолинейката в уикенда преди коледа, имат някакво организирано пътуване. Ще видиш гледки, нови места, нови хора, ще имаш впечатления.

Намери още нещо, което ще те дръпне - катерене, колоездене, кънки... Ей вчера на ледената пързалка имаше бая млади момичета, отишли сами. Чаша греяно вино, някоя интересна история и си там.
Лятото се организират вечеринки на улични музиканти, става забава.

Отпусни се и живей с кеф за тебе си, все някоя жена ще се появи.

# 66
  • Някъде там
Daniel_11 ти си абсолютно  неспасяем случай. Тук никой няма да хване девойка за ръката и да ти я достави до вратата.
Няма да те хване за ръчичка, да те изведе и заведе да си я намериш.
Няма да ти напише думички които трябва да й кажеш, на листче. Няма да дойде с теб да ти суфлира в слушалка в ухото, като по филмите, какво да говориш.
Първо спри да мислиш, че ще направиш нещо насила и да чакаш да стане като предварително си с негативна нагласа.
Второ ако не поискаш нещо ново,няма да стане със старото.
Ти самият не знаеш какво искаш,  за да знаем ние. Даже по скоро нищо не искаш.
Форуми за мотори няма ли ? Сигурна съм че там има и жени, защото аз познавам поне няколко дами интересуващи се от мотори. Да не е точно твоето, но поне е нещо подобно.

# 67

[/quote]
Никой не съм искал да обидя ясно е че търся контакт на живо това тук е малко по различно.
Какво да направя, казаха ми да намеря нови хобита и неща, към които нямам влечение, това няма как да се промени, а пък това което харесвам, не е свързано с жени.
Както казах, ако имате още идеи споделяйте?
[/quote]

Да не би да си търсиш жена в Бг-мама?

От какво се интересуваш тогава, ако не от жени - от мъже? От животни?

Още идеи искаш .. Толкова много идеи ти дадоха и не става нищо за теб.
Сексуален асистент може би? Но той е за инвалиди.

Друга идея - завърши духовна семинария. После може да станеш свещеник - подходящ си, далеч от всичко светско. Няма да закачаш и богомолките..

# 68
  • Някъде там

Valerie R  цвиля от смях. 🤣
Направо го уби с едно изречение.

# 69

Valerie R  цвиля от смях. 🤣
Направо го уби с едно изречение.

daviz,
ама аз бях сериозна 😂

Сексуалният асистент съществува като професионална фигура в някои северни западноевропейски страни (Германия, Дания и Швейцария), най-вече за инвалиди.
В Италия внесоха проектозакона през 2014 г, но не успя да мине.

# 70
Сексуалният асистент съществува като професионална фигура в някои северни западноевропейски страни (Германия, Дания и Швейцария), най-вече за инвалиди.

И кво прави това добиче? Каква е разликата със ... сещате се?

# 71
  • София
Имаш ли проблем с външния вид, някакъв, каквото ти хрумне, като се погледнеш в огледалото?

# 72
Харесвам експериментите "познай дали е човек или ИИ", но те обикновено са на по-добро ниво. Тука топката е ниска.

Уважаеми ИИ, просто няма как да има такъв човек. Живеем в общество, където всеки човек, дори и от най-най-отдалечените и слабо населени махали и консервативни общности, ПОЗНАВА хора и от двата пола. Обикновено всеки има майка, баби, лели, покрай тях - съседки, братовчедки, познати. Отделно детските градини и училищата са смесени, а в университетите и работните места, дори и основният колектив да е изцяло мъжки, компаниите са смесени - хората водят на  събирания сестри, приятелки, приятелки на приятелки... Била съм на събирания с момчета от Семинарията, и на такива от Военни училища - и чудо, ДОРИ те имат смесени компании. Отделно познавам много интроверти, които съвсем умишлено се опитват да се дистанцират, но... не могат Simple Smile
Никой не може да ме убеди, че такъв човек съществува, с точно този бекграунд, с точно този изказ, с точно такъв профил.

Експериментаторите, измисляйте ги по-адекватни хипотезите.

# 73

И кво прави това добиче? Каква е разликата със ... сещате се?

Наричат го "Оператор за помощ в емоциите, чувствителността и сексуалността". Изкарват курс по обучение, воден от лекари, сексолог, психолог.
На теория това се знае. Един вид за хора, останали инвалиди след катастрофа или такива по рождение, да не са сексуално ощетени, така да се каже.
Но асистента само помага, помощ без пенетрация. Някои критикуват, че идеята е само за мъже.

Близки/роднини на такива хора им осигуряват в подобни случаи sex worker от други среди, като "по-професионална" фигура, а не от националната здравна служба.

# 74
От голям град и не можа да идеш да заграждаш какички из моловете, университетите, заведенията или главните улици... ? Верно тука някоя бг-мама да ти даде контактите на дъщеря си от съжаление Grinning Grinning В София целият студентски е пълен с всякакви женски? Дискотеките вечер са пълни, те нали ходят там щот ги сърби? Във Варна имаш морската, плажа, както и университетите... в Пловдив 100 на 100 има нещо също.

Също така, на 25 вече се наричат "жени". Тва с момичетата го забрави. Граматиката също куца. Бива ли да си завършил инжЕнерство и да не можеш да го напишеш...

Почни верно да си се занимаваш с квото ти харесва. Все някоя ще се намери с времето, дето да иска да приказваш около нея за парни локомотиви или квото там било. Насила хубост не става.

Общи условия

Активация на акаунт