Девствен на 25 ?

• 8 154
  • 239
  •   1
Отговори
# 30
Явно някои хора тук не разбират, че ако авторът знаеше как веднага да започне да говори с някого, той вече щеше да го е направил. Нали затова човека пита за алтернативни възможности
Точно това исках да кажа, за да стигна до тук, явно имам голям проблем.
"Здравей" кажи? К'во толкоз има да го мъдриш? Гледаш просто да е бързо и на въпроса, и тва е. Няма да ги следиш половин час, докато събираш смелост, няма да заговаряш групи момичета, че ще те схрускат, няма да нахалстваш много и толкоз.

Ако те успокоява - след десетия отказ вече не те е срам да се излагаш.
И като кажа "здравей", директно ще ме отрежат, вероятно трябва да можеш водиш  разговор, но не знам как да го правя, а и тук момичетата не са толкова отворени както в САЩ.

# 31
Ти като ти кажат хората здравей как отвръщаш... "е*и си майката"? Grinning Ако второто изречение не е "имаш ли 20 стотинки, како" едва ли ще те отрежат веднага...

# 32
Брей, а ти в САЩ беше ли да видиш колко са отворени момичетата?

Знаеш ли колко случая има там с инсели? Млади мъже, които си стоят девствени, не могат да получат секс, превъртат и започват да стрелят с оръжие по невинни хора, да газят с колата си пешеходци, за да си отмъстят, че не могат да получат секс?

# 33
Ти като ти кажат хората здравей как отвръщаш... "е*и си майката"? Grinning Ако второто изречение не е "имаш ли 20 стотинки, како" едва ли ще те отрежат веднага...
Не, но ако не кажат нищо друго, казвам и аз здравей и до там, а и на улицата едва ли ще ми обърнат кой знае какво внимание.
Значи казваш да заговарям на улицата?
Брей, а ти в САЩ беше ли да видиш колко са отворени момичетата?

Знаеш ли колко случая има там с инсели? Млади мъже, които си стоят девствени, не могат да получат секс, превъртат и започват да стрелят с оръжие по невинни хора, да газят с колата си пешеходци, за да си отмъстят, че не могат да получат секс?
Има клипове от там и съм го чувал от много други момчета през годините, били там.
Инселите не са обикновени "девствени", а хора с тежки психически отклонения, лошо е ако смяташ всеки девствен за такъв.

# 34
Добре де, толкова изолирано ли живееш, нямаш ли съседи, съученици, връстници? Излезе, помотай се по улицата, като срещнеш някой познат или позната, кажи, че си тръгнал на кафе и ги питай искат ли да ти правят компания? Толкова ли е сложно? Струва ми се, че и с мъже ти е трудно да общуваш.
Иди в някое барче на самообслужване, купи си кафе и после кажи колко ти е харесало кафето. Иди пак на другия ден и кажи, че вчера са ти направили хубаво кафе, днес идваш пак, на път си да се пристрастиш. Такива леки разговори вършат работа за начало.
Ако нямаш шофьорска книжка, запиши се на курс, 100% ще има куп момичета.

# 35
Добре де, толкова изолирано ли живееш, нямаш ли съседи, съученици, връстници? Излезе, помотай се по улицата, като срещнеш някой познат или позната, кажи, че си тръгнал на кафе и ги питай искат ли да ти правят компания? Толкова ли е сложно? Струва ми се, че и с мъже ти е трудно да общуваш.
Иди в някое барче на самообслужване, купи си кафе и после кажи колко ти е харесало кафето. Иди пак на другия ден и кажи, че вчера са ти направили хубаво кафе, днес идваш пак, на път си да се пристрастиш. Такива леки разговори вършат работа за начало.
Ако нямаш шофьорска книжка, запиши се на курс, 100% ще има куп момичета.
Да квартала е малко застарял, нямам съседи на моята възраст, съученици и връстници.
Не, със мъже не ми е толкова трудно.
Да. имам книжка.

# 36
Цитат
Не подценявам психолозите, просто нямам травми към момента.
Да майка ми ме е отгледала сама, баща ми просто беше за пълнеж и никога не се е интересувал от мен, точно за това казах че нямам мъжка фигура, да точно страхове са проблем, но ми е известно какво ги пораждат, не се осмелявам да опитвам, защото няма кой да ми покаже как се прави и определено бих се отпуснал, ако можех да изляза в някаква компания и да гледам връстниците как действат, по скоро бих пробвал dating coach там директно се работи на практика, но не знам в БГ дали има.
Радвам се, че сподели малко по-подробно, защото ето оказах се права. Липсваща бащина и мъжка фигура е в основата за мен. Обаче заключението ти най-отгоре е грешно и за мен противоречи на останалото, сам признаваш имаш страхове! Това си е именно травма, която може би не осъзнаваш, или дори да не го наречем така, със сигурност ти се е отразило на израстването като мъж чрез липсата на адекватен пример. За момчетата е важно да имат пример от бащата, попиват от малки, това си е мъжка енергия.
Това, че няма и като цяло с кого да пиеш 1 кафе ако правилно разбрах е още един проблем, не само в личен план а въобще в социалните умения. Явно си по-свит и притеснен може би "невидим" за хората, трудно създаваш и поддържаш среда. Цялостно ти е нужна помощ според мен.
Не губи време и потърси психолог, вероятно по-добре мъж. Това е моят съвет. И опитай да осмислиш нещата, които ти написах.

# 37
Daniel_11,
благодаря, че ми отговори на всяко изречение от поста ми, както и на всички останали потребители.

Но.. ето струваш ми се дори нереален, като.. chatbot. Любезен, адаптивен, смирен.. Което в такава ситуация е малко вероятно, по-скоро момчето от видеото се изразява по-ясно за импулсивността си в момент като "твоя".
Сигурна съм, че ще отговориш бързо, скорострелно и подобаващо..

# 38
Авторе, единственото, което ти пречи, си самият ти и твоята нагласа на обречен провал. Взаимоотношенията между половете не са с наръчници стъпка по стъпка, че някой да ти покаже. Запиши се на някоя смесена  групова тренировка. Води непринудени разговори, не тръгвай веднага с някаква цел и предубеждения. Първо се отпусни да си в компанията на жени, нещата лека-полека ще тръгнат. Направи си една консултация с психолог, поне разбери откъде идва този твой страх от комуникация.

# 39
Авторе, единственото, което ти пречи, си самият ти и твоята нагласа на обречен провал. Взаимоотношенията между половете не са с наръчници стъпка по стъпка, че някой да ти покаже. Запиши се на някоя смесена  групова тренировка. Води непринудени разговори, не тръгвай веднага с някаква цел и предубеждения. Първо се отпусни да си в компанията на жени, нещата лека-полека ще тръгнат. Направи си една консултация с психолог, поне разбери откъде идва този твой страх от комуникация.
Моя страх знам от къде идва, а това е липсата на опит с жените.
Не се интересувам от спортове, ако това имаше в предвид.
А къде тогава мога да намеря група с жени?

# 40
Явно някои хора тук не разбират, че ако авторът знаеше как веднага да започне да говори с някого, той вече щеше да го е направил. Нали затова човека пита за алтернативни възможности

По-скоро младежът ни пързаля. Никой не е толкова смотан и безинициативен. Или е асексуален, или е гей и не го влекат жени, или е решил да се бъзика с лелките и какичките и да пусне въдицата, та някоя да го съжали и с майчински инстинкт да го изчука.

# 41
  • Някъде там
Daniel_11 много странни отговори.
Не знаеш как да общувал с жени, а се регистрираш в бг мама, за да търсиш съвет основно от жени.
Сайтовете за запознанства, социалните мрежи и прочие, не работят за теб, това го казваш, защото си пробвал или защото  така си решил?
Няма млади хора в квартала ти, имаш книжка и кола, а не отиваш в "съседният" на кафе, разходка пазаруване, кино.
Казваш, че познаваш само едно момче и макар да ми звучи нереално, с това момче не може ли да излизате от време на време и да се оглеждаш?
Няма как ние да ти кажем какво да говориш на момичетата.
Ако стоиш и чакаш някоя сама да ти дойде в къщата и да ти каже как да й говориш, няма да се получи.
Определено имаш нужда от професионална помощ.
Но, най-вече от спонтанност и импулсивност. Ако не се получи с първата или втората с третата може и да стане.
Просто излез от черупката, къщата и затвореното пространство в което сам си се заключил. Пробвай и може и да се окаже, че не ти е толкова невъзможно.

Последна редакция: пн, 09 дек 2024, 12:42 от daviz

# 42
На майка ми една приятелка така и не "позна" мъж. Вече е на около 70 години и никога не е спала, нито с мъж нито с жена. Знам го със сигурност, защото сме доста близки. Има и такива хора, но ти си само на 25, така че ще се отракаш в даден момент. Нали знаеш, че е казано: "Поискай и ще ти се даде". Поискай го много силно и не се тревожи как ще стане. Това не е  твоя работа.

# 43
Или ни хързуля, за забавление или търсейки някоя бг-мама да смили над девственика, или много сериозни проблеми и травми има, даже може би нещо от спектъра.

Книги не бил чел, филми не бил гледал, нямало кой да го научи, хобитата му толкова тайнствени, че чак няма групи на други практикуващи ги, освен него, много познати, които ходили в САЩ имал, които да му разправят за момичетата там, но няма с кого да си пише в социалните мрежи или да излезе.  Живее в голям град, работа има, кола има, ама пълна липса на жени едва ли не. А по 20 поста на потребители как се цитират безпогрешно и им се отговаря в едно мнение, за мен е висш пилотаж за човек, който твърди, че няма опит със социални мрежи и форуми, след като дори и дългогодишни потребители се затрудняват.

# 44
Съжалявам да го кажа, но или го можеш или не. Има мъже, които ги харесват жените (особено около твоята възраст (т.н. лоши момчета но не само), и такива, които трябва да се борят много, много, да говорят, да се шегуват, за да откраднат от "лошите момчета" някое и друго момиче. Не съветвам "стани лошо момче". То или ти е в гена или не, иначе ставаш гротеска. Трябва да се позиционираш, да отсееш това, което си, и което може да си позволиш. Както казаха нагоре - всички харесват готиното и хубавото, но не е за всеки.
Аз бих посъветвал, да пробваш наистина в социалните мрежи, някога имаше едни сайтове за запознанства, сега не знам дали ги има още, но там има различни жени, омъжени, разведени и малко по - срамежливи, по - неугледни. В социалките не се знае коя търси, коя се прави, че търси и коя е само да си покаже новите джуки. Просто опитвай там да комуникираш, не да се срещаш. Просто разговори, писане, да се научиш на обратната връзка. Тук също е добър вариант с малкото тролене, да видиш как наскачат, как отговарят. Не са толкова страшни жените ... по принцип. Другият вариант е да изчакаш още 10-на годинки, тренирайки комуникация, след 35 год. възраст, тия момичета, които сега лудуват, ще са се налудували, даже родили, но ще си търсят вече стабилен човек щото батките са клъвнали на по - млади.

Последна редакция: пн, 09 дек 2024, 13:51 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт