Мисля,че ми изневерява

• 11 602
  • 251
  •   1
Отговори
# 135
Явно голяма гордост изпитваш, че си вярна на човек, който не те заслужава и те унижава. Аз съм забелязала, че за някои жени най-важното е да спечелят мъжа, "побеждавайки" другите жени. Може мъжът да не е качествен, но няма значение.

# 136
  • Обран бостан ;)
Така че мили дами отваряйте си очите и доверие на мъж никога.

Рече и отсече.

Още колко неща ще ти минат през главата ако го зарежеш. Бедна ти е фантазията.

# 137
Има жени, които искат да знаят, и такива, които не искат. Съображенията им са различни. Не виждам защо едните трябва да съдят другите. Аз пък бих искала да знам.

# 138
Явно голяма гордост изпитваш, че си вярна на човек, който не те заслужава и те унижава. Аз съм забелязала, че за някои жени най-важното е да спечелят мъжа, "побеждавайки" другите жени. Може мъжът да не е качествен, но няма значение.

Има такива ,които за това живеят! Даже не е ли женен,не е интересен ,но това май е за друга тема..😄

# 139
Аз ще ви кажа какво ще направя ако разбера отново нещо такова.Понеже съм му дала веднъж шанс да се поправи ,отивам първо консултация с адвокат,как може или да си взема апартамента или да се продаде .Сменям патронника ,той ще намери багажа си пред вратата.Подновяване молбата за развод и този път окончателен край.Дори няма да се карам с него.На голям човек да се обяснява какво е редно и какво не няма смисъл.Отдавна съм надмогнала махленските скандали.Вече съм на тоя принцип да стоя от страни ,гледам ,правя си изводите и чао .Дори няма да си правя труда да му се обеснявам защо съм постигнала така.

Хубаво, че първо на адвокат ще отидеш, защото изневярата не е нарушение на закона, но изхвърлянето на багажа е, казва се самоуправство.

Усещате ли се как си противоречите?!
Във връзка, в която всичко е наред, партньорите не си изневеряват.
Партньор, който да си струва, е партньор, който не изневерява.

Ха, ха, това е женският начин на мислене. Жените изневеряват когато във връзката им нещо куца. А мъжете изневеряват, защото им се е отворил парашутът.

# 140
Аз ще ви кажа какво ще направя ако разбера отново нещо такова.Понеже съм му дала веднъж шанс да се поправи ,отивам първо консултация с адвокат,как може или да си взема апартамента или да се продаде .Сменям патронника ,той ще намери багажа си пред вратата.Подновяване молбата за развод и този път окончателен край.Дори няма да се карам с него.На голям човек да се обяснява какво е редно и какво не няма смисъл.Отдавна съм надмогнала махленските скандали.Вече съм на тоя принцип да стоя от страни ,гледам ,правя си изводите и чао .Дори няма да си правя труда да му се обеснявам защо съм постигнала така.

Хубаво, че първо на адвокат ще отидеш, защото изневярата не е нарушение на закона, но изхвърлянето на багажа е, казва се самоуправство.
Е , мисля че това е мой проблем.

# 141
Абсолютно е така, твой проблем ще бъде.

# 142
  • София
На 40 години, без деца, искаща дете, мъжът не щял дори да се изследва, а проблем е пиенето на кафе. Добре!
Ами точно винаги съм била до него не съм тръгнала да си и помислям за друг.Ако беше някоя друга жена той щеше да е с постоянно с рога .

Ако беше друга жена, щеше отдавна да има нов мъж и деца...

# 143
  • София
Така че мили дами отваряйте си очите и доверие на мъж никога.

Според мен си търсиш повод за да се разкараш от сегашната си връзка, без ти да си виновна. Ако може някак си мъжа ти да се окаже виновен и прасе, а ти невинна жертва.

Ще ви питам нещо, какво според вас трябва да направи един мъж, ако жена му не го задоволява сексуално. Имат си разговор и тя казва, ами не е мой проблем, ала бала, оправдания. Нали, тук говорим за млад мъж, на който още му се прави секс, но си обича жената и иска да се грижи за нея. Не е ли най-практично да си намери любовница, защото реално много малко жени биха довели някоя приятелка да помага Simple Smile 

Тази тема се изроди в някакъв лов на вещици, вместо вие жените да обърнете внимание към своите грешки и лоши постъпки и как да запазите любовта на мъжете си, за да не им се налага да прибвягат до любовници!

# 144
Ееее @loodsman, как пък любовницата е решение?!  Никога не е само секс, т.е. Там мъжа влага време, внимание и енергия, така че това е върха на наглостта да изкарваш мъжа като жертва.
А има жени които влагат много, обичат секса, но мъжа иска разнообразие, и си намира любовница, въпреки задоволителното количество секс вкъщи, какво мислиш за тези мъже?

# 145
Смисъл, като за приятел ли да се грижи за нея? Не разбирам? Още не съм видяла мъж, който да си има любовница, ама и да обича жена си. Смисъл, той може да си го мисли в началото, ама с времето какво мислиш, че ще стане? Просто повечето мъже стоят, защото има кой да им пере гащите и им е удобно. Не смятам, че човек, който съзнателно наранява човека до себе си го обича. Че аз непознат не бих искала да се чувства зле.

# 146
  • Обран бостан ;)
Още не съм видяла мъж, който да си има любовница, ама и да обича жена си.

Trollface

# 147
Жени ,ето защо продължавам със следенето, защото мъжката наглост няма край като коментиращите господин тук .Няма да изпадам в подробности за моят сексуален живот но съм се старала да бъде задоволен .А е имало случаи в които аз съм оставала не задоволена ,и какво тогава в тоя случай когато го вдигне за една секунда и ти каже "Извинявай мило не знам какво ми става ",аз трябва да тичам да си хвана любовник , защото както аз трябва да му давам секс ,така и той .Да ама аз ако си хвана любовник аз ще съм най лошата и не моралната жена защото съм жена.Ето , защо вече разбирам жените златотърсачки и му правя "евала",на тях , защото и без това жената е""баната ,ама поне да има за какво.И ,после всички жени станаха к""ви ,ами станахме такива, защото мъжкият к"""лък стана повече от женския . Много сте нагли с този двоен стандарт.Ако мъж кръшка липсва му секс ,ама ако жена кръшне тя е ку""""вас. .

# 148
  • София
Ееее @loodsman, как пък любовницата е решение?!  Никога не е само секс, т.е. Там мъжа влага време, внимание и енергия, така че това е върха на наглостта да изкарваш мъжа като жертва.

Извинявай, мисля че не съм се изразил достатъчно ясно и не си ме разбрала. Ще опитам пак. Мъжа не го изкарвам жертва, а напротив. Мъжа си решава проблема, за който жена му се е издънила. Тя не е осигурила нужното количество/качество секса и от там на мъжа му се налага да търси да си донажда от някъде. В тази ситуация, жертва няма, то е като сменяне на крушката. Изгаря крушката в хола и някой трябва да я смени. Мъжа отива и решава проблема, купува нова крушка, маха старата и слага нова. В хола пак е светло, тук никой не е жертва.

Проблем -> Реакция -> Решение

А има жени които влагат много, обичат секса, но мъжа иска разнообразие, и си намира любовница, въпреки задоволителното количество секс вкъщи, какво мислиш за тези мъже?

Че са мъже ! Ако си си избрала да си във връзка с такъв мъж, ще си носиш последствията на избора. Този вид мъже са такива от ранна възраст и не се променят. Ако си жена и това поведение не ти допада, стоиш далече от такива. Ако ти харесва - прав ти път. Ти си жена, ти си избираш мъжа по свой вкус.

Още не съм видяла мъж, който да си има любовница, ама и да обича жена си.

Хахаха, почти всички мъже, които имат любовница обичат жена си .. иначе щяха да я разкарат. Щом я държат, значи я обичат! Пробвай, питай някой мъж, който има любовница: "абе ти обичаш ли жена си"

Много сте нагли с този двоен стандарт.Ако мъж кръшка липсва му секс ,ама ако жена кръшне тя е ку""""вас. .

Мъж може да кръшка и по други причини, а не просто че му липсва секс. Двойния стандарт го има с причина, и замисли се кой го налага. Думата `ку""""ва` се използва от жени към жени. Мъж не съм чул да каже нещо такова с негативена конотация. 

Колкото до това, че ти копаеш сама собствения си гроб, ще ми се да те спра и да ти помогна, но не знам как.

# 149
Явно пак станахме арена за крайни изказвания и псевдомъдрости

Общи условия

Активация на акаунт